Dean Ambrows Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 (edytowany) -Szczerze? Nie dogadam się z ty całym Jonathanem.- powiedział Vergil patrząc z obrzydzeniem na Szweda. Po cichu zaczął nucić ,,Bye Bye Beautyful". -Nigdy mi się nie znudzi- Powiedział sam do siebie. Edytowano Czerwiec 13, 2014 przez Lucypher Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 13, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - Ehh - Rin aktywował swój boski dar, rękawice zapłonęły ogniem - Ruszajmy. Trójka Upadłych Aniołów pojawiła się przed Lorance. - Tym razem cię nikt nie obroni - Jeden z nich z pogardą warknął do dziewczyny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 -Zmienialiście ciuchy ostatno?- zapytał machając ręką przed nosem. Patrzył na anioły z lekką pogardą.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - Trudno. - powiedziała obojętnie patrząc w ziemię. - Już mnie to nie obchodzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 -Naprawde można być tak bardzo zrezygnowaną?- zapytał Vergil z nutą niedowieżania w głosie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 13, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - Zabierajcie ją stąd - Warknął Rin - A wy mieliście zakaz atakowania nas - Krzyknął Rin do upadłych. - Myślisz że taki marny diabeł nas wystraszy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 Jonathan podszedł. Złapał Lorence za kołnierz. - Rin, zostaw ich przy życiu... jeśli już czegoś się nauczę mam zamiar zrobić im kilka okropnych rzeczy, a ty chodź. - pociągnął dziewczynę i ruszył w kierunku szkoły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - Zostawcie mnie! - wrzasnęła i wyrwała się im. - Mam prawo decydować o tym czy chcę zginąć czy nie! Zaczęła biec z powrotem do lasu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 13, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 13, 2014 (edytowany) - Spróbuje - Nagle jeden z aniołów stworzył włócznie światła i rzucił w stronę Lorance i Vergil'a. Rin z wielką prędkością stanął pomiędzy swoimi podwładnymi a włócznią która wbiła mu się w brzuch, krew wyleciała na wszystkie strony. Oblała Lorance i Vergila i pobliskie drzewa. Rin wyciągnął parzącą włócznię z siebie i wypluł krew z ust. - Teraz mnie zdenerwowaliście - Odpowiedział spokojnie Rin - Celowo rzuciliście w nich a tego wam nie wybaczę. Kuro pomóż mi - Jego chowaniec podszedł do niego i szybko zabandażował swojego mistrza. Edytowano Czerwiec 13, 2014 przez Phoenix Luce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - Wybacz ale nie pozwolę ci się zabić. - powiedział twardo i znowu złapał dziewczynę za kołnierz. przyciągnął ją bliżej siebie i wziął ją na ręce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 -Nie wiem jak wy, ale ja sobie popatrze z bezpieczniejszej odległości. Heh.- Vergil spojrzał na Jonathana. - Koniec kłótni? Tylko nam na złe wyjdzie.- ,,Wyjdzie nam to obu na dobre.. obiecuje." pomyslał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - Ostatecznie mogę zakopać krzesło wojenne. - powiedział wciąż idąc przed siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 13, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 13, 2014 Rin wytworzył masywną kule energii korzystając ze swojej aury i rzucił ją w stronę upadłych którzy uciekli. Niebo zrobiło się normalne. Kuro podszedł do Rin"a i wziął go pod ramie. - Wracajmy, zaczniemy trening. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - Puszczaj mnie! - krzyknęła i zaczęła się mu wyrywać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 -Przyjmuję to za dobrą kartę.- powiedział Vergil wyciągając papierosa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - Nie. - powiedział twardo i powiedział i złapał ją mocniej. - Za ładna jesteś żeby zostać trupem. - dodał po chwili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 -Na Lucyfera! przestancie krzyczeć! Łeb mi pęka!- krzykną Vergil z wściekłością w głosie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 (edytowany) - Ha-ha. Śmieszne. - powiedziała ironicznie. - To już by było lepsze od tego. Edytowano Czerwiec 13, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 (edytowany) -Wracam do domu.. Zapomniałem z tamtąd czegoś ważnego.- powiedział obracając sie na pięcie. Wbiegł do domu na 1 pietro, wskoczyłdo swojego pokoju. Spojrzał na ścianę. Wisiała ta katana. ,,Nie zawiodę cię dziadku. Będę najleprzy. Obiecuję." Zciągną katanę i pobiegł do pozostałych. Edytowano Czerwiec 13, 2014 przez Lucypher Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - Czemu wtedy płakałaś? - zapytał gdy Vergil odszedł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - Nie ważne. - powiedziała tylko. Znów miała ochotę się rozpłakać, ale to nie był dobry moment. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - Proszę cię. Powiedz. - powiedział po chwili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 -Każdy ma swoje sprawy których nie chce wyjawić bo doprowadzają go do płaczu.- powiedział Vergil do Jonathana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - A ty się nie wtrącaj. - powiedziała sucho do Vergila. - Nie wiesz co zaszło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 Vergil spojrzał na nią tylko ze współczuciem. Założył słuchawki na uszy i puścił Sabaton aby sie nie zanudzic na śmierć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts