Zexel Napisano Luty 27, 2016 Share Napisano Luty 27, 2016 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlajt Napisano Luty 27, 2016 Share Napisano Luty 27, 2016 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WUB THE COOK Napisano Luty 27, 2016 Share Napisano Luty 27, 2016 Jedna z tych gwiazd yt którą naprawdę warto oglądać i słuchać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Luty 27, 2016 Share Napisano Luty 27, 2016 Prawie non stop... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Luty 27, 2016 Share Napisano Luty 27, 2016 Mój ulubiony francuski raper. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bastin Napisano Luty 27, 2016 Share Napisano Luty 27, 2016 Kolega mi podesłał nutke ... Na początku: wtf co to jest??! Teraz słucham xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sayonara Napisano Luty 27, 2016 Share Napisano Luty 27, 2016 Z reguły mam tak, że żaden utwór nie jest moim ulubionym przez więcej niż... tydzień? Coś koło tego. Tym razem pewnie też tak będzie, ale mimo mojego zamiłowania do muzyki elektronicznej utwór o którym mówię to... rock, pop, coś pomiędzy? Szczerze mówiąc nie znam się za dobrze na tych gatunkach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yagso Napisano Luty 28, 2016 Share Napisano Luty 28, 2016 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Luty 28, 2016 Share Napisano Luty 28, 2016 To ja polecę fandomowo xD A tak w ogóle, to ostatnio przyłapałem się na tym, że słucham tylko fandomowych i kucowych piosenek, a coraz mniej rapu O_o Będzie cover (na innym biciku), także czekajcie, bo będzie warto Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bastin Napisano Luty 28, 2016 Share Napisano Luty 28, 2016 12 minuty temu Mates napisał: To ja polecę fandomowo xD A tak w ogóle, to ostatnio przyłapałem się na tym, że słucham tylko fandomowych i kucowych piosenek, a coraz mniej rapu O_o Będzie cover (na innym biciku), także czekajcie, bo będzie warto Powiem Ci ja też przestałem na jakiś czas słuchać metalu i słuchałem fandomowe nutki xd 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Luty 28, 2016 Share Napisano Luty 28, 2016 7 minut temu LordKappa napisał: Powiem Ci ja też przestałem na jakiś czas słuchać metalu i słuchałem fandomowe nutki xd "Hush Now, Quiet Now", to dobra nutka, którą przypomniałem sobie niedawno Teraz w pracy siedzę i nie chce mi się podłączać słuchawek, ale w domu sprawdzę 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bastin Napisano Luty 28, 2016 Share Napisano Luty 28, 2016 (edytowany) 9 minut temu Mates napisał: "Hush Now, Quiet Now", to dobra nutka, którą przypomniałem sobie niedawno Teraz w pracy siedzę i nie chce mi się podłączać słuchawek, ale w domu sprawdzę To jest mój faworyt ;D Czasami słucham jak próbuję zasnąć xD (fajnie się w pracy bawisz ;P) Jeżeli ktoś chce to tu jest cała playlista remixów mlp ( nie moja ale często słucham ) Edytowano Luty 28, 2016 przez LordKappa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salto Napisano Luty 28, 2016 Share Napisano Luty 28, 2016 godzinę temu Mates napisał: także czekajcie, bo będzie warto No ja mam nadzieję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yagso Napisano Luty 28, 2016 Share Napisano Luty 28, 2016 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WUB THE COOK Napisano Luty 28, 2016 Share Napisano Luty 28, 2016 Coś bardziej w tematyce 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Marzec 5, 2016 Share Napisano Marzec 5, 2016 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Marzec 5, 2016 Share Napisano Marzec 5, 2016 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Perszing Napisano Marzec 5, 2016 Share Napisano Marzec 5, 2016 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WUB THE COOK Napisano Marzec 5, 2016 Share Napisano Marzec 5, 2016 Kocham takie mixy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Marzec 5, 2016 Share Napisano Marzec 5, 2016 28.02.2016 at 12:34 LordKappa napisał: Powiem Ci ja też przestałem na jakiś czas słuchać metalu i słuchałem fandomowe nutki xd To bardziej dance (ale kawałek fajny). Ech, co się stało z trance :/ Gdzie Adagio for Strings (Tiesto), 10 in 1 (Members of Mayday) i inne. Co do mnie: Dash Berlin: Heroes of the Storm (kawałek z pewnej gry ) Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Setco Napisano Marzec 5, 2016 Share Napisano Marzec 5, 2016 Meh, raczej nigdy się od tego nie odczepię. .-. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WUB THE COOK Napisano Marzec 7, 2016 Share Napisano Marzec 7, 2016 Trochę politycznie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteHood Napisano Marzec 7, 2016 Share Napisano Marzec 7, 2016 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Marzec 7, 2016 Share Napisano Marzec 7, 2016 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Marzec 8, 2016 Share Napisano Marzec 8, 2016 Moje Dzieciństwo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się