Foxjacz Napisano Czerwiec 24, 2014 Share Napisano Czerwiec 24, 2014 -No właśnie w tym problem, nie potrafię sprawić żeby zniknęło uaranie, a raczej za każdym razem się nie będę rozbierać- to ostatnie powiedział śmiejąc się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 24, 2014 Share Napisano Czerwiec 24, 2014 (edytowany) - No mam nadzieję że nie... - powiedziała. Edytowano Czerwiec 24, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Czerwiec 24, 2014 Share Napisano Czerwiec 24, 2014 Jessy spostrzegła Cat i jakiegoś chłopaka którego nie kojarzyła. Podeszła do nich. -Hej Cat. A my... chyba się nie znamy. Jestem Jessy-odparła do chłopaka ((Bo chyba się nie znają, nie? Ja nie wiem kogo znam a kogo nie xD )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Czerwiec 24, 2014 Share Napisano Czerwiec 24, 2014 ((oj nie wiem, 8 osób i tak jak ty nie ogarniam kogo znam, a kogo nie)) -Andrew Luton-powiedział do dziewczyny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Czerwiec 24, 2014 Share Napisano Czerwiec 24, 2014 -Miło poznać-powiedziała z uśmiechem po czym usiadła obok nich Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Czerwiec 24, 2014 Share Napisano Czerwiec 24, 2014 -Jak ci minęły lekcje? Nudy co nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Czerwiec 24, 2014 Share Napisano Czerwiec 24, 2014 -Wieeeelkie nudy. Tym bardziej że studiuje uzdrowicielstwo-odparła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Czerwiec 24, 2014 Share Napisano Czerwiec 24, 2014 -To wy nie macie się tam czego uczyć chyba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Czerwiec 24, 2014 Share Napisano Czerwiec 24, 2014 Jess wzruszyla ramionami po czym spojrzala na Cat. -Przypomnij mi czego sie uczysz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 24, 2014 Share Napisano Czerwiec 24, 2014 - Przekształcanie Magicznej Energii. - odparła krótko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 24, 2014 Share Napisano Czerwiec 24, 2014 - Krzesła szkolne... Dobra - stwierdziła Tori. - Kiedy pierwszy stos zapłonie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 24, 2014 Share Napisano Czerwiec 24, 2014 Nick wrócił po spacerze. Był zmęczony ale widocznie zadowolony z czegoś. Spokojnym krokiem szedł w stronę internatu. Przy wejściu zobaczył Jessy, Cat i Andrewa. Po chwili zastanowienia podszedł do nich. -Hej co tam?- Zapytał jednocześnie machając na przywitanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Czerwiec 24, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 24, 2014 - Nie wiem. Po pierwszym tygodniu nauki? Takie przywitanie internackiego życia - zaproponował, po czym wstał. - Ach ten mój brak taktu. Może starsza pani sobie siądzie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 24, 2014 Share Napisano Czerwiec 24, 2014 - Starsza pani może się nawet położyć. Krzesło to musi być w tym wieku ortopedyczne - stwierdziła z wielką powagą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Czerwiec 24, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 24, 2014 - Ciężka to sprawa z krzesłem ortopedycznym na polanie, muszę panią zmartwić. - Zmarszczył brwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Czerwiec 24, 2014 Share Napisano Czerwiec 24, 2014 -Nawet nawet, ale zdaje mi się, że pytanie było zwrócone do pań- zwrócił się do Cat i Jess Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 24, 2014 Share Napisano Czerwiec 24, 2014 - No, to pozostaje trawa, mości panie - odrzekła i usiadła na ziemi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Czerwiec 24, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 24, 2014 - No cóż, ma pani rację. W takim razie też usiądę na trawie, żeby się nie wywyższać, siedząc na krześle - oznajmił i tak też uczynił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 24, 2014 Share Napisano Czerwiec 24, 2014 - Pan się i tak wywyższa. I to o całą głowę, sugeruję, by ją odciąć - rzekła i skrzyżowała ręce na piersi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Czerwiec 24, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 24, 2014 - Czemu niby się wywyższam? - Spojrzał na nią marszcząc brwi. - Jakoś nie zdążyłem zauważyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 24, 2014 Share Napisano Czerwiec 24, 2014 - Bo jesteś wyższy. Albo nosisz trampki na obcasach - odparła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Czerwiec 24, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 24, 2014 - No przepraszam, nie moja wina, że taki urosłem. Chociaż wróć, naciągałem sobie nogi, żeby były dłuższe, no tak, jasne - parsknął śmiechem. - Trampek na obcasach nie preferuję, wybacz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 25, 2014 Share Napisano Czerwiec 25, 2014 (edytowany) - Wiedziałam! Od zawsze wiedziałam. Jak można być tak złym człowiekiem? - zapytała. Edytowano Czerwiec 25, 2014 przez Oksymoron Greyjoy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Czerwiec 25, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 25, 2014 - Cóż po pewnym czasie samo tak już przychodzi. Wiesz brak uczuć i te sprawy - wyjaśnił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 25, 2014 Share Napisano Czerwiec 25, 2014 Nick widząc brak większej reakcji od towarzyszy nie chciał im przeszkadzać. Poszedł do swojego pokoju. W pokoju położył się na łóżku,ręce założył za głowę i patrzył w sufit. Po chwili zamknął oczy. Wyglądał jakby zasnął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts