Ukeź Napisano Czerwiec 21, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 21, 2014 - Za... nieważne. - Wzruszył ramionami tylko i spojrzał na górze na drzwi na których widniał napis "świetlica". Okej, to przydatne. Otworzył drzwi i zauważył pare pojedynczych osób, siedzących na krzesłach i fotelach. Namierzył wolne miejsca gdzieś z tyłu sali, w rogu. - O, tam będzie dobrze. - Znów pociągnął za sobą Tori. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Czerwiec 21, 2014 Share Napisano Czerwiec 21, 2014 W końcu doszedł za nimi na świetlicę, i zajął jakieś przypadkowe miejsce dość blisko drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 21, 2014 Share Napisano Czerwiec 21, 2014 Dziewczyna usiadła na krześle obok Kenta i na chwilę zdjęła okulary. Zabawnym było, że bez nich jej twarz wygladała zupełnie inaczej. Trochę mniej przypominała uosobienie nieszczęścia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 21, 2014 Share Napisano Czerwiec 21, 2014 -Chodźmy znaleźć jakieś miejsca.- Zaproponował po czym ruszył na górę dalej rozglądając się za Jessy jednak jej nie wiedział. Oby nic się jej nie stało. rozmyślał Nick wchodząc do świetlicy. Zajął miejsce na fotelu i czekał. Nadal jednak nie wiedział dziewczyny. Oby to nie była moja wina. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 21, 2014 Share Napisano Czerwiec 21, 2014 Danate spojrzał na Cat i wzruszył ramionami na znak że nie ani nie zna, ani nawet nie kojarzy kolesia. Ale zajął miejsce obok niej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Czerwiec 21, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 21, 2014 (Ej niestety ja się na dziś zmywam, zebranie więc jakoś się jutro opisze ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 21, 2014 Share Napisano Czerwiec 21, 2014 (( ok dzięki. Do następnego dnia )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 Nagle obok Nicka usiadła jakas dziewczyna. To byla Jessy. -Przepraszam, musialam cos załatwić.-powiedziała do chłopaka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 Nick lekko podskoczył kiedy usłyszał jakiś głos obok niego. Obrócił się i zobaczył Jessy. -Nareszcie jesteś- powiedział z wyraźną ulgą. -Gdzie zniknęłaś? Zaczynałem się martwić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 -A, takie tam sprawy. Ale juz jestem-odparla Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 -Na szczęście- powiedział cicha Nick. Po chwili zwrócił się do dziewczyny.- Zebranie się jeszcze nie zaczęło więc mamy chwilę aby porozmawiać.Czy ja...- Nick zbierał się w sobie.-Czy ja nie przesadziłem ... no wtedy... jak...-Nick nie miał odwagi teraz powiedzieć, że ją pocałował. Miał nadzieję, że Jessy wiedziała co miał na myśli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 -To wszystko stalo sie tak szybko... sama nie wiem. Mam duzo do przemyślenia-powiedziala do chlopaka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 -Rozumiem.-Powiedział szeptem. Tylko silna wola powstrzymywała go przed spuszczeniem głowy i płaczem.-Rozumiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 Jess nie wiedziala co powiedziec. Postanowila zmienić temat. -Kiedy to sie zacznie?-zapytala zniecierpliwiona Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 Tori zaczęła się nudzić i kombinować coś przy swoim glanie. Pozwoliłam sobie zasugerować motyw muzyczny do wątku Heheszki i Bosmana: http://m.youtube.com/#/watch?v=KolfEhV-KiA Miłego słuchania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 Nick wzruszył ramionami. -Nie mam pojęcia. Aha zrobiłem ci kanapkę bo nie wiedziałem czy nie będziesz głodna.- podał jej kanapkę.-Smacznego.-Dodał z lekkim uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 -Nie jestem głodna, ale dziekuje-powiedziala po czym schowala kanapke Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 "Litości, niech to się już zacznie. Nie będę tu siedzieć do rana " pomyślał Andrew Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 Nick przewrócił oczami. -Musisz coś jeść- Powiedział Nick uśmiechając się. Wiedział, że Jessy musi przemyśleć wszystko co się dzisiaj stało więc nie chciał naciskać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 (edytowany) - Niech to się już zacznie... - westchnęła, ale uśmiechnęła się. - Gdybym mogła zaprosić przyjaciół... Oj, ale byśmy zrobili imprezę. Edytowano Czerwiec 22, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 -Nie muszę-powiedziała. Miala bałagan w głowie i nie wiedziala co robic. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 -Dobrze.-Powiedział Nick i zaczął się zastanawiać nad czymś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 -Nad czym tak myslisz?-zapytala Jessy widzac ze Nick jest zamyslony "Pewnie mysli o Emily"-pomyślała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 Nick lekko wytrącony z rozmyślania popatrzył na dziewczynę. -Zastanawiam się ja w życiu źle zrobiłem. Najpierw poznałem dziewczynę a ona ginie jakiś czas później. Teraz poznałem dziewczynę,która mnie rozumie i jest we mnie zakochana a ja sprawiam, że nie chce mnie znać. Dodatkowo płakała przeze mnie.- Zastanawiał się nad tym głębiej i poczuł, że pojedyncza łza spłynęła po jego policzku. Pośpiesznie przetarł twarz ręką.-Jestem strasznym człowiekiem- powiedział szeptem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 Jessy nie wiedziala co powiedzieć. Nie myslala, ze Nick odbiera to w taki sposob. Chciala powiedzieć mu, ze wszystko bedzie dobrze, ale z jej gardla nie umialy wydobyc sie slowa. Nie odpowiedziała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts