Bosman Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 Nick pośpiesznie wrócił po zajęciach do pokoju, rozejrzał się po nim po czym skierował się na dwór. Musiał odetchnąć świeżym powietrzem. Po wyjściu zobaczył Tori i podszedł do niej -Witaj.- powiedział stając za nią. Głos miał spokojny ale zmęczony po zajęciach.- Jak tam pierwszy dzień zajęć?-Zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 - Potrafię wyczarować szczura, nie wiem, czy to dobrze - odrzekła z uśmiechem. - A ty? Jak lekcje minęły? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 -heh zapoznali nas z podstawami nekromancji. - Odparł Nick. - A poza tym ciągle mówili, że potrzebna jest koncentracja, skupienie itd. Nudy jak diabli.- Nick usiadł pod drzewem i oparł się o nie plecami.- Naprawdę oni myślą, że nie damy rady utrzymać kilku zwłok naraz?- Zastanawiał się chłopak bawiąc się naszyjnikiem. - Myślałem, że umrę na tych zajęciach.- Dodał z lekkim uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 Andrew po lekcjach był strasznie zmęczony-Za-bi-je osobę która wymyśliła wstawanie o tej porze-powiedział wracając do pokoju(ktoś tam jest?) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 Danate po zajęciach wrócił do pokoju, położył plecak na swoim łóżku. Nie miał zadań domowych więc postanowił się przejść. Wyszedł na zewnątrz i zaczął chodzić bez celu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 (( wydaje mi się, że nie. Chyba że kogoś przegapiłem)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 - Tak? To niezbyt dobrze. Gdybyś umarł, mógłbyś być zombie - stwierdziła Tori. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 -To też jest możliwość.- odparł Nick.- Jednak mam nadzieję, że moja śmierć będzie jak najpóźniej. Mam wcześniej jeszcze wiele do zrobienia.-Dodał z lekkim uśmiechem. Po tych słowach popatrzył w koronę drzewa. -Jednak na dzisiejszych zajęciach powiedzieli nam, że zajęcia praktyczne odbędą się ze niedługo. Szkoda tylko, że wskrzeszanie na terenie internatu jest zabronione.- Powiedział z udawanym smutkiem. Udawanym, ponieważ się uśmiechał. - Ciekawym pomysłem byłoby wskrzeszenie kogoś, kto ucieszyłby tego krasnoluda od pobudki. -Nick zaśmiał się cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 - Hmm... Miałbyś potem spore problemy, a na terenie internatu nie można trzymać zwierząt. Rozkładających się zwlok pewnie też nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 -Problemy to będzie miał ten, który mnie jutro obudzi o tak wczesnej porze.- Odparł Nick podnosząc się z ziemi. Skierował się w stronę internatu. -Wracam do środka. Idziesz?- Zapytał dziewczynę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 - Nie, dzięki. Posiedzę sobie jeszcze - odparła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 (edytowany) Andrew usiał na łóżku, wyjął mp3((ze słuchawkami ma się rozumieć)) z plecaka i włączył jakąś przypadkową piosenkę. Edytowano Czerwiec 23, 2014 przez GamesPon3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 Cat wyszła z internetu. Ruszyła w kierunku miejsca gdzie była wczoraj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Czerwiec 23, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 23, 2014 Kent po skończonych zajęciach wrócił do pokoju w internacie. Zostawił tam książki i uznał, że jak na razie nic nowego się nie dowiedział. Takie podstawy o nekromancji znał od braci, więc szału nie było. Uznał, że chyba ruszy się na dwór, a że internat jest parterowy... po co iść na około? Kulturalnie podszedł sobie do okna w pokoju, otworzył je na oścież i wylazł przez nie na dwór. I coś mu przy okazji zaświtało. - Jestem genialny - mruknął do siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 -Co do...-powiedział i zdjął słuchawk((tak że miał je na szyji)) i poszedł za Kentem. Gdy go dogonił krzyknął ni do niego ni do siebie-CZEMU KAŻDY MNIE IGNORUJE? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Czerwiec 23, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 23, 2014 - Nie ignoruję cię - stwierdził wzruszając ramionami. - Po prostu miałem ochotę wyjść na zewnątrz - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 ((ja to mam wyczucie co do kończenia stron)) -Mogłeś się chocia[ż/rz/sz] przywitać. Anyway, jak tam na lekcjach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Czerwiec 23, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 23, 2014 (chociaż ) - Nic ciekawego. Znaczy przynajmniej dla mnie, bo mam dwójkę starszych braci po tej szkole, z czego jeden też mi o podstawach nekromancji mówił - powiedział bez większego entuzjazmu. - A jak tam? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 -Organizacja i pare lekcji teoretycznych. Jedna miała temat"czym jest magia". Najlepsze było kiedy jakiś uczeń rozwalił ławkę. Jeden chłopak mi pokazał... zresztą sam zobacz-gdy to powiedział stał się niewidzialny, widać było tylko ubranie-Nie wiem jak zrobić żeby zniknęło ubranie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Czerwiec 23, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 23, 2014 - Pewnie jeszcze się nauczysz - stwierdził. - Może na następnych lekcjach będzie ciekawiej. Początki zawsze są mozolne i nudne. - Wzruszył ramionami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 -Pewnie tak-powiedzia ((ja się zmywam, szkoła)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Czerwiec 24, 2014 Share Napisano Czerwiec 24, 2014 Jessy skończyła i postanowila udac sie na dwor. Usiadla na trawie pod drzewem i zaczela wsłuchiwać sie w śpiew ptaków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 24, 2014 Share Napisano Czerwiec 24, 2014 Nick wrócił do pokoju. Położył się na łóżku i zamknął oczy. Chciał trochę odpocząć po dzisiejszym nudnym dniu. Miał nadzieję, że zdarzy się dzisiaj coś co ubarwi ten dzień. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Czerwiec 24, 2014 Share Napisano Czerwiec 24, 2014 ((trzeba ożywić tą sesję)) -Ja wracam do pokoju-powiedział Andrew i poszedł do pokoju, w środku zobaczył Nicka-Cześć, jak tam lekcje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 24, 2014 Share Napisano Czerwiec 24, 2014 (edytowany) -Hej. O mało nie zmieniłem się w to co będę ożywiał.- Zaśmiał się cicho Nick. -Nudy jak diabli. A co u ciebie? Edytowano Czerwiec 24, 2014 przez Bosman Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts