Pawlex Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 - Więc - odezwał się, podchodząc do Chejrona - Skoro ta bezsensowna bijatyka się zakończyła może wreszcie zaczniemy coś pożytecznego? - zapytał znudzony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 Obozem szedł wysoki chłopak o kruczoczarnych włosach. Ubrany był w czarne spodnie, czarną bluzę i równie czarne trampki. Zauważył zbiorowisko ludzi i podszedł do nich. - Witajcie, panie i panowie - zaczął podniosłym tonem. - Nazywam się Syd. - Zaczął podawać każdemu z osobna rękę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Little Light Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 (edytowany) Imię i nazwisko: Caroline Larosse Wygląd: http://images.forwallpaper.com/files/images/9/92ac/92ac085a/716288/anime-beverage-drinking-girl-wallpaper.jpg Charakter: Sprytna, odważna, złośliwa, silna Rodzic: Ares Caroline stała z boku, w cieniu, zastanawiając się, czy ktoś ją zauważy. Edytowano Czerwiec 23, 2014 przez Little Light Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 - Żniwiarz Dusz, Mroczny Kosiarz, Kostucha, Śmierć. Słowem: Tanatos. Ale z tego co wiem, to nasz obóz, nie naszych rodziców i to my się tutaj liczymy, nie oni. Miło mi poznać. - Schylił się i pocałował dziewczynę w dłoń. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Little Light Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 - Caroline, od Aresa. - powiedziała - Myślałam, że nikt mnie nie zauważy - uśmiechnęła się do Hazel. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 - Witaj niewolniku Tanatosa. Jestem Pagan, od Dionizosa - Powiedział całkiem sympatycznie, jednak nie uścisnął dłoni mężczyzny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 Po obozie przechodził dobrze zbudowany chłopak w spodniach moro i sportowych butach. Usłyszał głosy walki ale kiedy pojawił się na miejscu nikt już nie walczył. Cieszyło go to. Nienawidził, kiedy ktoś się popisuje.( mimo tego, że sam teraz pokazywał swoje mięśnie brzucha ) -Witajcie!.- Powiedział donośnie aby wszyscy go usłyszeli. Po chwili podszedł do zgromadzonych.- Jestem Nick. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karcia Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 Kelly chciała przywitać się z nowymi obozowiczami jak robiła to co roku bo jest całoroczna, ale dzisiaj nie miała zbyt dobrego chumoru. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 Syd sięgnął po dłoń Pagana i potrząsnął nią energicznie z uśmiechem. Podobnie zrobił z tymi którzy akurat przyszli, przy kobietach powtarzając rytuał zaprezentowany przy Hazel. - Niewolniku? Nie słyszałem nigdy żeby z własnych dzieci robić niewolników... I chyba nie jestem wyjątkiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Little Light Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 [Jestem niezorientowana... Do kogo mówisz, Seluna? ] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Czerwiec 23, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 23, 2014 (do kogoś od Aresa, bo to ich dom jest otoczony drutem) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 Nick rozejrzał się po zebranych. Słyszał ich rozmowy ale nie włączał się do nich. Widział, że nikt nie zareagował na jego przywitanie. Postanowił usiąść pod pobliskim drzewem nadal obserwował zebranych. Toporek na jego szyi połyskiwał w słońcu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Czerwiec 23, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 23, 2014 Siedziałem niedaleko i obserwowałem całe towarzystwo. Wyciągnąłem piersiówkę z nektarem i pociągnąłem spory łyk. Od razu poczułem smak płynnych czekoladowych ciasteczek i poczułem zastrzyk energii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Little Light Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 [Przepraszam :( Obiecuję nadrobić zaległości] - Nie wiem. Możliwe, że "ochrona" - powiedziała Caroline. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 - Do kogo mam się zgłosić po zakwaterowanie? Przydałby się jakiś przyjemny grobowiec, albo katakumby... - stwierdził Syd. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karcia Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 Kelly smutna i zamyślona poszła w strone lasu by odpocząć od tych hałasów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Czerwiec 23, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 23, 2014 (edytowany) -Domek Tanatosa jest tam- powiedziałem podchodząc do chłopaka, pokazałem mu dość mroczny, zabity deskami i otoczony narzędziami do zabijania dom. Edytowano Czerwiec 23, 2014 przez Lightning Energy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 -Ty od Tanatosa.- Nick podniósł się z ziemi i podszedł. - U mnie jest jedno miejsce. A mieszkam z daleka od centrum. Myślę, że ci się spodoba.-Dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 - Oj wybaczcie... Zamyśliłam się. Jestem Eleanor. Córka Artemidy. - powiedziała do obecnych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 - Thorval syn Chronosa. - powiedział i zaczął nakręcać zegarek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 - Syd - poprawił chłopak Nicka. - Nazywam się Syd, nie "Ten-od-Tanatosa". - Ruszył w kierunku domku, z trudem otworzył drzwi i położył na łóżku swoją torbę podróżną. Wyszedł, z kopniaka zamknął drzwi i wrócił do pozostałych. - Witaj, Eleanor - pocałował dłoń dziewczyny. - Witaj, Thorval - potrząsnął dłonią chłopaka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 - Jaki milusi jesteś. - powiedziała i uśmiechnęła się do Syda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 Dobrze Syd.- Powiedział Nick. Popatrzył na Thorvala - Syn czasu? A to ciekawe. Nigdy nie spotkałem się z żadnym z dzieci Chronosa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Czerwiec 23, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 23, 2014 -Ja kiedyś spotkałem, niezbyt miłe spotkanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 (edytowany) -Co masz na myśli?-Zapytał.- Wydaje się być w porządku. A właśnie kto się wcześniej bił? Edytowano Czerwiec 23, 2014 przez Bosman Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts