Mały Hehesz Napisano Czerwiec 27, 2014 Share Napisano Czerwiec 27, 2014 Jessica spojrzala na chłopaka i podala mu rękę. -Witam, witam-odpowiedziala z lekkim uśmiechem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 27, 2014 Share Napisano Czerwiec 27, 2014 - Nazywam się Syd Owens - przedstawił się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Czerwiec 27, 2014 Share Napisano Czerwiec 27, 2014 Pagan spojrzał z zaciekawieniem na Syda i Jessice. Nie robiło mu to żadnej różnicy że córka Posejdona jest tu jedyną dziewczyną. Mimo wszystko starał się do nich nie zbliżać, nawet nie wiedział kim są. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Czerwiec 27, 2014 Share Napisano Czerwiec 27, 2014 -Jessica Parks, córka Posejdona-odparla po czym westchnęła -Wygląda na to ze jestem tu jedyną dziewczyną-powiedziala Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Czerwiec 27, 2014 Share Napisano Czerwiec 27, 2014 Leif w oczekiwaniu, aż to wszystko wreszcie się zacznie, zaczynał się nieco nudzić, więc zajęciem które sobie teraz znalazł, było rozglądanie się wokół, przyglądając innym osobom, które tu były. Zdumiony przyznał w duchu, że nie ma tu praktycznie żadnej dziewczyny. No, wypatrzył raptem jedną. Widział, że rozmawiała z Sydem, więc postanowił się raczej nie wtrącać, ale przyglądał się im badawczo. Poza nimi, dostrzegł jeszcze jakiegoś nieznajomego mu chłopaka, też zmierzającego na to całe zebranie, czy co to tam było. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 27, 2014 Share Napisano Czerwiec 27, 2014 - Tak? No cóż, możliwe. Niemniej miło mi poznać - rzekł. - Potrafisz oddychać pod wodą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Czerwiec 27, 2014 Share Napisano Czerwiec 27, 2014 -Tak, potrafię. Umiem tez kontrolować wodę i inne tego typu rzeczy. A ty? Kogo jestes synem?-zapytala Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 27, 2014 Share Napisano Czerwiec 27, 2014 - Jestem synem Marthy Owens i Hadesa - odparł. - Ożywiam zwłoki, sprowadzam koszmary... I nie tylko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Czerwiec 27, 2014 Share Napisano Czerwiec 27, 2014 -Ciekawie.-odparla z uśmiechem. -Widziales kiedys swojego ojca? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 27, 2014 Share Napisano Czerwiec 27, 2014 - O, tak. Naprawdę starałem się go zobaczyć. Kiedy już doszło do spotkania, byłem po dwóch morderstwach i dziewięciu kradzieżach dusz z Tartaru. Nieźle mnie ochrzanił - odpowiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Czerwiec 27, 2014 Share Napisano Czerwiec 27, 2014 -O rany. Zaczynam sie ciebie bać-powiedziala Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 27, 2014 Share Napisano Czerwiec 27, 2014 - Tak? No cóż, bywa. W zasadzie, ludzie którzy o tym nie wiedzą też się boją. Na przykład wieczorem, kiedy przechodzę koło nich i prowadzę dialog... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Czerwiec 27, 2014 Share Napisano Czerwiec 27, 2014 Pagan zbliżył się do Syda niepewnie uważnie mu się przyglądając. - Już z daleka czuć od ciebie śmiercią chłopcze. Powiedz mi, czy jesteś synem Hadesa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 27, 2014 Share Napisano Czerwiec 27, 2014 - W rzeczy samej. Jestem, chłopcze - odparł Syd. - Śmiercią ode mnie czuć? Byłem pewien, że po ostatniej akcji zmyłem z siebie zapach trupa... - zastanowił się. - Septymiuszu, nie zapomnieliśmy o czymś ważnym? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Czerwiec 27, 2014 Share Napisano Czerwiec 27, 2014 - Czy przedstawisz nam tego Septymiusza? - Zapytał licząc na to że chłopak się zgodzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 27, 2014 Share Napisano Czerwiec 27, 2014 - To powinniście akurat wiedzieć z historii w szkole. Lucjusz Septymiusz Sewer, cesarz rzymski panujący w latach 193-211 - odpowiedział Syd. - Wita was uprzejmie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Czerwiec 27, 2014 Share Napisano Czerwiec 27, 2014 - Wiesz że nie o to mi chodzi - Powiedział krzyżując ręce na piersi. - Ożywiłeś go czy może wydaje ci się że nim jesteś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 27, 2014 Share Napisano Czerwiec 27, 2014 - Przedstawiam się jako Syd Owens, nie Lucjusz Septymiusz Sewer. Nie jestem nikim poza Sydem Owensem. A gdybym nawet uważał się za Septymiusza Sewera, po twoim pytaniu mógłbym się obrazić... Druga kwestia: ożywienie. To, co ożywiam to tylko zwłoki i nic poza tym. wykonują moje rozkazy, ale nie potrafią rozmawiać, bo nie mają w sobie ducha. No i je widać - wyjaśnił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Czerwiec 27, 2014 Share Napisano Czerwiec 27, 2014 - Ale ty z nim rozmawiasz - stwierdził. - Nie zamierzam cie obrażać. Widziałem ludzi którzy lubią sobie porozmawiać z jakimiś różnymi przedmiotami...ale na kogoś rozmawia ze zmarłym...pierwszy raz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 27, 2014 Share Napisano Czerwiec 27, 2014 Syd ukłonił się. - A więc witam serdecznie. Możesz uznać to za objaw szaleństwa, jeśli chcesz. Wtedy z radością udowodnię ci, że stoi obok ciebie prawdziwy, martwy od prawie dwóch tysięcy lat cesarz rzymu. I będę miał z tego satysfakcję - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Czerwiec 27, 2014 Share Napisano Czerwiec 27, 2014 Pagan uśmiechnął się. - Objaw szaleństwa? O nie, ty jesteś zdrowy na umyśle...do czasu - odparł po czym ukłonił się w taki sam sposób jak Syd. - I ja cię witam synu Hadesa. Jestem Pagan, syn Lyssy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Czerwiec 27, 2014 Share Napisano Czerwiec 27, 2014 Mark wsłuchiwał się w konwersację tychże dwojga przez dłuższą chwilę, bowiem zakładał że każdy fragment wiedzy może się kiedyś przydać. Jednakże im dłużej ich słuchał, tym bardziej zaczynał rozumieć, czemu w jego nowym mieszkaniu stało tylko jedno krzesło... A kiedy już się nasłuchał(przemowa iście wariacka, musiał przyznać), jedynym poprawnym wnioskiem było oddalenie się od pozostałych. Samodzielność to też sztuka, jak mawiała jego matka, a teraz wyjątkowo mu to pasowało, to też postanowił nie zatrzymywać się więcej, do momentu aż nie wejdzie do budynku. Lub przynajmniej do miejsca w które ich zwoływano. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 27, 2014 Share Napisano Czerwiec 27, 2014 Chłopak uśmiechnął się. - Och, to brzmiało niemal jak groźba - powiedział smutnym głosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Czerwiec 27, 2014 Share Napisano Czerwiec 27, 2014 - Groźba? Nie mam w zwyczaju komuś grozić. No chyba że ty zaczniesz grozić mi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Czerwiec 27, 2014 Share Napisano Czerwiec 27, 2014 Leif przysłuchiwał się tej pokręconej rozmowie, odnotowując w myślach kolejne imię, które powinien zapamiętać. - Pagan - mruknął pod nosem, żeby sobie to utrwalić. Mimo tego, nie miał zamiaru się wcinać. Uznał, że samo słuchanie może się przydać. Zwłaszcza, gdy ktoś jest takim kłamcą jak on. Bardzo często przydaje mu się wiedzieć więcej o danej osobie, w takich sytuacjach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts