FireFly Napisano Czerwiec 30, 2014 Share Napisano Czerwiec 30, 2014 (edytowany) wiadomo coś na ten temat ? kiedy ma być ? EDYCJA: Piąty sezon ma ruszyć 4 kwietnia. Tu jest zródło tej informacji:http://season-release-date.com/my-little-pony-friendship-is-magic-season-5-release-date/ Edytowano Marzec 13, 2015 przez Draques Dodanie daty premiery V sezonu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PeGeRoNyMoNy Napisano Czerwiec 30, 2014 Share Napisano Czerwiec 30, 2014 Jesienią tego roku lub w styczniu. Na razie nie wiadomo Wysyłane z mojego GT-S5360 za pomocą Tapatalk 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz391 Napisano Czerwiec 30, 2014 Share Napisano Czerwiec 30, 2014 Wszelkie informacje na razie wskazują że dopiero na początku 2015 roku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artem Napisano Czerwiec 30, 2014 Share Napisano Czerwiec 30, 2014 Dokładnie, został ogłoszony na early 2015, potem zmienili to na jesień tego roku, ale się przeliczyli i ogłosili znów na 2015, ale to też zależy jak szybko uda mi się wszystko przygotować, animacja, aktorzy itp, więc data się jeszcze pewnie zmieni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Czerwiec 30, 2014 Share Napisano Czerwiec 30, 2014 Założę się, że ten 2015 to pewniak, zresztą może to i lepiej, jakby zdecydowali się na jesień tego roku jakość serialu mogłaby mocno spaść. A tak to mają więcej czasu, to i może pomysły zrealizują lepiej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kejos Napisano Czerwiec 30, 2014 Share Napisano Czerwiec 30, 2014 NA 100% w 2015... Tylko tyle usłyszałem na ostatnim Krakowskim Meecie :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FireFly Napisano Czerwiec 30, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 30, 2014 Kyoko masz racje . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artem Napisano Czerwiec 30, 2014 Share Napisano Czerwiec 30, 2014 (edytowany) Na pewno nie na 100%, Hasbro potrafi zmienić wszystko nawet na ostatnią chwilę Pamiętajcie, że może być też jeszcze później ;P Edytowano Czerwiec 30, 2014 przez Arturro Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Czerwiec 30, 2014 Share Napisano Czerwiec 30, 2014 Pamiętajcie, że może być też jeszcze później ;P A to już swoją drogą, ale na pewno nie wcześniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Czerwiec 30, 2014 Share Napisano Czerwiec 30, 2014 A to już swoją drogą, ale na pewno nie wcześniej. Wolę poczekać dłużej i mieć sezon urywający kopyta niż robioną na prędce papkę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 30, 2014 Share Napisano Czerwiec 30, 2014 Dokładnie. Niech pracują nad serialem, tłuką zabawki i inne gadżety. Osobiście nie chcę powtórki z "trójki" gdzie finał był... jaki był. 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilczuu Napisano Lipiec 10, 2014 Share Napisano Lipiec 10, 2014 Niech robią go ile będą robić aby był dobry Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Lipiec 12, 2014 Share Napisano Lipiec 12, 2014 Każdy kolejny sezon jest coraz to lepszy, a po finale sezonu 4 już nie wiem czego się mogę spodziewać. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violett Napisano Lipiec 12, 2014 Share Napisano Lipiec 12, 2014 Hasbro napisało, że będzie na początku 2015 roku, choć nieoficjalne informacje mówią, że pod koniec tego roku. Ja bardziej obstawiam na przyszły rok. Każdy kolejny sezon jest coraz to lepszy, a po finale sezonu 4 już nie wiem czego się mogę spodziewać. Ja mam te same wrażenia. Mnie najbardziej korci, czy Twilight zmieni swój wygląd czy będzie taka sama jak zawsze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nyxgrim Napisano Lipiec 12, 2014 Share Napisano Lipiec 12, 2014 Początek 2015 - Premiera Wiedźmina III, 5 Sezon MLP. Nie ma co, jest na co czekać 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raxoanox Napisano Lipiec 12, 2014 Share Napisano Lipiec 12, 2014 Początek 2015 - Premiera Wiedźmina III, 5 Sezon MLP. Nie ma co, jest na co czekać Oj nie tylko,podobno to będzie złoty rok gier komputerowych o następnym sezonie mlp nawet nie mówiąć(Ja tu piszę o S5 jak nawet czwartego nie skończyłem ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FireFly Napisano Lipiec 15, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 15, 2014 Gdzieś czytałam że ma być zupełnie odmienny od tych obecnych i dużo długo oczekiwanych nowości Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Lipiec 15, 2014 Share Napisano Lipiec 15, 2014 Gdzieś czytałam że ma być zupełnie odmienny od tych obecnych i dużo długo oczekiwanych nowości W jakim sensie odmienny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artem Napisano Lipiec 15, 2014 Share Napisano Lipiec 15, 2014 4 sezon też był inny, chodzi o motyw skrzynki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FireFly Napisano Lipiec 15, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 15, 2014 nie wiem tutaj to pisało : http://www.fge.com.pl/2014/07/wiesci-z-crystal-fair-cd.html Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*Princess Twilight Sparkle Napisano Sierpień 1, 2014 Share Napisano Sierpień 1, 2014 Napewno nie w tym roku. Dlaczego? Bo w Stanach Zjednoczonych 27 września 2014 r.(jak pamiętam) Ma być 2 część MLP Equestria Girls Rainbow Rocks. W polsce raczej też w tym roku będzie Eg. A 2015 będzie sezon 5 , zapowiadano już. Ma być w nim 26 odcinków. Dokładnie w stanach styczeń/luty. W polsce to pare miesięcy po stanach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Little Butterfly Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 Nie mogę się już doczekać ;W; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 3, 2014 Share Napisano Październik 3, 2014 W polsce to pare miesięcy po stanach. Nie przesadzajmy. Napisy raczej szybko zostaną stworzone c: Co innego odcinki w TV. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuracyja Napisano Październik 9, 2014 Share Napisano Październik 9, 2014 Ktoś wcześniej powiedział był, że "lepiej czekać szmat czasu i dostać sezon urywający kopyta niż papkę", czy jakoś tak. Całkowicie się z tym zgadzam. Pewne studio robiło sequel pewnej gry. Po długim czasie od ogłoszenia prac nad grą poinformowali o terminie premiery. Jednak w ostatnim momencie przesunęli ją jeszcze dalej w czasie. Gra w końcu wyszła, i tyłek bardzo urywa (czytaj: jest świetna)! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się