Arcybiskup z Canterbury Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 - Ojej. Faktycznie - powiedziała, patrząc na zranioną rękę. - Skąd wiedziałeś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 - W końcu jestem wampirem, czuje jeśli ktoś krwawi. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 Nick Szedł spokojnym krokiem w stronę miasta. W pewnym momencie poczuł coś dziwnego. Wampirzą aurę z jednego mieszkania. Postanowił coś sprawdzić. Podszedł do tego mieszkania i wysłał w jego stronę potężną falę żądzy mordu. Był ciekaw jak wampir zareaguje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 - No tak. To logiczne - odparła. - Wiesz, chyba wrócę do domu. Nie mam przy sobie plastrów, ani nic. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 - Podejdę z tobą. - powiedział. - I tak obecnie nie mam nic lepszego do roboty. - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 Widząc, że to nie zadziałało poszedł dalej. Skierował się do centrum miasta. Rozglądał się po okolicy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 - Będzie mi miło - powiedziała. Kilkanaście minut później dotarli do domu Kaveri. Otwarła drzwi i jak zwykle przepuściła swojego gościa. Ruszyła do kuchni, skąd wyjęła apteczkę. Spojrzała na ranę i na cieknącą z niej krew. Wpatrywała się tak przez chwilę, po czym jak w transie wyjęła z szuflady nóż i odrobinę poszerzyła zadarcie, jakby z ciekawością... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 Chung poczuł że zapach krwi się nasila. Poszedł w kierunku kuchni i spojrzał na Kaveri. To co robiła w zasadzie zdziwiło go. - Co robisz? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 Nie odpowiedziała. Odłożyła nóż i kontynuowała przyglądanie się świeżej, wypływającej krwi, nie zwracając zupełnie uwagi na resztę świata. Zaczęła sobie przypominać coraz więcej rzeczy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 (edytowany) - Kaveri? - spytał niepewnie, podszedł nieco bliżej i przyglądał się jej, nie wiedział czemu to robi. Edytowano Lipiec 27, 2014 przez Mephisto Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 Przybliżyła rękę do twarzy i wyciągnęła język, dotykając nim ciepłej krwi. Źrenice hinduski rozszerzyły się gwałtownie. czuła sie, jakby dopiero co obudziła się z długiego snu. Spojrzała z obłąkanym uśmiechem na Shunga i wybuchła śmiechem. usiadła na kanapie, nie mogąc przestać się śmiać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 Chung spojrzał na nią zdziwiony. Wyglądała trochę jakby nie była trzeźwa. - Hm? - mruknął przyglądając się jej. - Czemu się tak cieszysz? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 - I pomyśleć, że tak łatwo się dałam nabrać na tak słabą sztuczkę... - powiedziała i spoważniała od razu. - To nie jest dobry kraj dla bogów. Gdzie jest ta książka, ta, którą chciałeś ode mnie pożyczyć, chłopcze? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 - I pomyśleć, że tak łatwo się dałam nabrać na tak słabą sztuczkę... - powiedziała i spoważniała od razu. - To nie jest dobry kraj dla bogów. Gdzie jest ta książka, ta, którą chciałeś ode mnie pożyczyć, chłopcze? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 - Leży na stole. - powiedział. ,,Chłopcze? Dziwne" pomyślał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 Nick doszedł do miasta po czym skierował swoje kroki do parku. Kiedy doszedł na miejsce poczuł coś dziwnego. -Krew?- Zastanawiał się Nick. Po chwili poczuł coś jeszcze. Mianowicie poczuł dziwną energię. - A więc ona też tutaj była?- Zastanawiał się. Po chwili jednak skierował się ponownie do domu. Po dotarciu na miejsce usiadł na łóżku i zaczął się zastanawiać o co chodziło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 Kaveri niemal dopadła do książki i zaczęła ją nerwowo kartkować, tak, jakby od tego zależało jej życie. W końcu zatrzymała się gwałtownie przy jednej ze stron i zaczęła ją czytać. Wyraz jej twarzy zmieniał się. Najpierw była uśmiechnięta, potem wyglądała na mocno zdenerwowaną. Zacisnęła szczęki i rzuciła książką o ziemię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 - Co się stało? - zapytał wciąż przyglądając się dziewczynie zdziwiony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 Podniosła głowę. Jej oczy płonęły złością. - Muszę istnieć w tej małej, słabej istotce. Zamorduję każdego demona, jaki tylko wejdzie mi w drogę. W najgorszy możliwy sposób, najbardziej boleśnie, jak się da! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 - Musisz istnieć w małej żałosnej istotce? Czyli tak jak myślałem nie jesteś człowiekiem. Twoja krew jest zbyt dziwna. Czym zatem jesteś? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 Kaveri podniosła książkę i rzuciła ją Chungowi. - Czterysta czterdzieści pięć - powiedziała. - Żałuję, że nie mogę zaprezentować. Stronę w książce pokrywała bogata, stara ilustracja przedstawiająca czterorękie bóstwo o czarnej skórze, wijących się, brązowych włosach i ostrych, białych zębach. Sprawiało dość niepokojące wrażenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 - Kali? Bogini śmierci i czasu? - zapytał spoglądając na stronę. - To by wyjaśniało ten cień. - stwierdził spokojnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 Wyglądała przez chwilę na zawiedzioną. - Nie boisz się? Nie drżysz ze strachu? - zapytała ostro. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 - Nie. - powiedział spokojnie. - Nie jestem zwykłym wampirem, jak już mówiłem. - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 - Gdybym była w swojej naturalnej postaci, nie byłoby dla mnie różnicy, czy jesteś komarem, nietoperzem, czy wampirem - syknęła. Odwróciła się do okna i milczała przez chwilę, wpatrując się w widok za nim. Kilka minut później odwróciła się gwałtownie. - Chcę zaproponować ci pracę. Bardzo dobrze płatną pracę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts