Mephisto The Undying Napisano Lipiec 28, 2014 Share Napisano Lipiec 28, 2014 - Hmm, w sumie, to zawsze będzie można poszukać czy nie ma tego jakiś przemytnik. Czasami można trafić u nich naprawdę dobre rzeczy. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 28, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 28, 2014 Minęła godzina, na kantynie pachniało .przyjemnie gulaszem wieprzowym i ziemniakami. Kinatris krzątała się przy kuchni w fartuszku, w tym momencie każdy zdrowy mężczyzna by się w niej zakochał. Na statku rozległ się głos Kinatris. - Obiad gotowy zapraszam wszystkich. Kinatris ustawiła gary z gulaszem i ziemniakami przy wydawce obok talerzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 28, 2014 Share Napisano Lipiec 28, 2014 - No. - powiedział i poszedł do kantyny. - Co tam dziś wydajesz i czy jest to bardziej zjadliwe niż na przeciętnym statku? - zapytał stając przy wydawce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 28, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 28, 2014 Kinatris odwróciła się do Duncan'a< jeszcze się nie przyznał > i uśmiechnęła się. - Gulasz wieprzowy z ziemniakami i mizerią lub surówką z białej kapusty. Zależy co lubisz - Kinatris się uśmiechnęła - Gdy byłam mała uczono mnie gotować, na moje nieszczęście mój ojciec jest dość znany a ja musiałam zmienić nazwisko by uciec przed jego cieniem. - Nałożyła sobie trochę na talerz. Nadal była w fartuszku. - Smacznego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 28, 2014 Share Napisano Lipiec 28, 2014 - Aha. - przytaknął i nałożył sobie. - Dziękuje. - dodał i usiadł naprzeciw. - Jesteś pewna że chcesz tak biegać w fartuszku? To statek pełen facetów. - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 28, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 28, 2014 - Mam pistolet - Kinatris odsłoniła kawałek fartuszka ukazując pas na którym był zawieszony pistolet. - A ty, nie chciał byś spróbować czegoś? Czy po prostu czekasz na właściwy moment - Uśmiechnęła się do niego po przyjacielsku, powiedziała to ciepłym tonem głosu tak by go nie urazić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 28, 2014 Share Napisano Lipiec 28, 2014 - Nie jesteś w moim typie. - powiedział spokojnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Lipiec 28, 2014 Share Napisano Lipiec 28, 2014 Artema pociągnął zapach prosto do kuchni. Zobaczył gulasz i Kinatris. - Jesteś jak matrioszka, im więcej części rozbierzesz tym więcej się dowiesz - powiedział wchodząc do stołówki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 28, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 28, 2014 - Mam nadzieje że poznasz moje dobre strony - Kinatris uśmiechnęła się - Częstuj się - Wskazała mu jedzenie. - Jaki masz typ Duncan? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 28, 2014 Share Napisano Lipiec 28, 2014 - Wyjątkowe, kamracie, wyjątkowe. - powiedział. - Nieźle gotujesz. - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Lipiec 28, 2014 Share Napisano Lipiec 28, 2014 - Hah, jak u mamy - odpowiedział po spróbowaniu dania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 28, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 28, 2014 - Dobrze to słyszeć, na zdrowie - Kinatris zjadła swoją porcje, zdjęła fartuszek i wróciła na mostek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 29, 2014 Share Napisano Lipiec 29, 2014 Edward dokończył swoją porcje. Odstawił tależe i wyszedł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Lipiec 29, 2014 Share Napisano Lipiec 29, 2014 Tenno wytykał tube z płynem odżywczym z jedego ze schowków w swoim nanokombinezonie a następnie wpiął ją w kombinezon i przekręcił.Trzymał tubę w ten sposób przez minute a następnie wyjął i odłożył na miejsce.Tenno wyszedł z stołówki i ruszył na mostek.Tam stanął i zaczął czekać aż zacznie się coś ciekawego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Lipiec 29, 2014 Share Napisano Lipiec 29, 2014 Zjadłem posiłek. Nasza kapitan nawet nieźle gotuje. Kiedy skończyła, skierowała się na mostek. Ponieważ mam pomagać w pilotażu, skierowałem się za nią. Przydałoby się by objaśniła mi zasady funkcjonowania tegoż statku. Lubię być poinformowany w takich sprawach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 31, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 31, 2014 Kinatris usiadła za sterami lecz zobaczyła że za nią idą. - Szukacie zajęcia, co ? (( sorki że tak późno napisałem )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 - Coś by się przydało. Kursu na razie wskazywać nie muszę więc się nudzę. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 - No ja tak samo - odpowiedział siadając na siedzeniu. - Nigdzie nie ma żadnej awarii, co jest dobre, pilot jest więc nudno. Może i bym coś pomajsterkował ale nie mam z czego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 - To masz kamracie. - wyciągnął jeden z pistoletów i rzucił go Artemowi. - Jest nieco uszkodzony, jak umiesz to go napraw. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 Artem złapał broń i obejrzał z każdej strony. - Pęknięty kabłąk i porysowany zamek i uchwyt. Zobaczymy co jeszcze - wstał i poszedł do magazynu po narzędzia a następnie do kajuty. Rozłożył wszystko i wziął się do pracy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 1, 2014 Share Napisano Sierpień 1, 2014 - To jak, jest coś do roboty, kamracie? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Sierpień 5, 2014 Share Napisano Sierpień 5, 2014 Można KP? Imię i Nazwisko: Dante Veil Wiek: 29 Wygląd: Rasa: Człowiek Przynależność Ideologiczna: Republikanie Charakter: Sarkastyczny,, brutalny i agresywny w walce Historia:Został wychowany na republikanina lecz nie popiera żadnej ze stron. Bardzo wprawiony w abordażu. i walce mieczem. Został aresztowany pod zarzutem pomagania Rebeliantom, jednak uciekł z więzienia i postanowił że będzie piracił w kosmosie.Gdzie można zarobić tam on. Broń i Pozycja na statku: Miecz z adamantium i 2 pistolety plazmowe. Najleprzy z całej załogi w abordażu. Dante leciał swoim statkiem gdy usłyszał komunikat. Nagle obok niego przeleciało oś dużego. Po chwili zauważył, że to statek o wiele więkrzy od jego stateczku. -Zobaczę czy są przyjaźnie nastawieni- mruknął nawiązując kontakt z olbrzymem.-Witam tu kapitan statku Lord3Q5. Z kim mam przyjemność w przestrzeni kosmicznej?- zapytał miłym głosem w stronę mikrofonu patrząc na ekran. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Sierpień 5, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 5, 2014 (edytowany) Kinatris siedziała za sterami gdy usłyszała komunikat. Podeszła do panelu odpowiedzialnego za wysyłanie i przyjmowanie wiadomości < zapomniałem jak to się zwało >. Na ekranie przed Dante pojawiła się Kinatris co mogło go trochę zdziwić, kobiety jako kapitanowie statków to rzadkość - Tu Nirvash 932, rozmawiasz z Kinatris Elender kapitanem pirackiej załogi. W czym mogę służyć - Kinatris wyłączyła mikrofon i ekran. - Przygotujcie działa do ostrzału, ale już - Powiedziała do obecnych na mostku i ponownie włączyła ekran i mikrofon. Edytowano Sierpień 5, 2014 przez Phoenix Luce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Sierpień 5, 2014 Share Napisano Sierpień 5, 2014 (edytowany) Czyli jednak coś się zaczyna. Uczono mnie by słuchać rozkazów kapitana. - Tak jest.- Od razu skierowałem się wykonać powierzone mi zadanie i przygotować działa do ostrzału. Edytowano Sierpień 5, 2014 przez Sajback Gray Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Sierpień 5, 2014 Share Napisano Sierpień 5, 2014 -Jestem Dante, uciekłem z więzienia i jestem poszukiwany tak jak ty. Czy mógłbym się do was dołączyć?- zapytał z błaganiem w oczach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts