Mephisto The Undying Napisano Lipiec 29, 2014 Share Napisano Lipiec 29, 2014 - A w sumie Ari-chan, czemu wyglądasz na zawstydzoną? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Lipiec 29, 2014 Share Napisano Lipiec 29, 2014 Leon przyglądał się znajomym przez chwilę, a później odwrócił wzrok.Wyciągnął jakąś małą książeczkę i zaczął w niej coś pisać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 29, 2014 Share Napisano Lipiec 29, 2014 Wilczyca położyła się na ziemi i zaczęła turlać, - nuda, nuda, nuda, nuda. Nuda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Lipiec 29, 2014 Share Napisano Lipiec 29, 2014 Aremira spojrzała na Mephista - Zawstydzona? Ja? Nie... bardziej... zaskoczona? Zobaczyć kogoś kogo zna się ponad tysiąc lat... - mówiła. Mimo tego sama nie wiedziała dlaczego, ale i tak czuła się odrobinę zawstydzona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 29, 2014 Share Napisano Lipiec 29, 2014 - To czemu się różowisz Ari-chan? - zapytał głosem który bardziej pasował do dziecka i był zupełnie inny niż ten którym mówił wcześniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 29, 2014 Share Napisano Lipiec 29, 2014 - Mephisto, zamień się w psa. Razem się poturlamy po ziemi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Lipiec 29, 2014 Share Napisano Lipiec 29, 2014 (edytowany) Ari uśmiechnęła się i podjęła głupią próbę wytłumaczenia - Bo... ja... - lecz przerwało jej wejści pani Bloorsom. Wszyscy umilkli, więc ona także - Witam. - zaczęła wróżka cienkim, lecz poważnym głosem - trzy nowe ataki. Grupy C, F i G. Jutro z samego rana. Dowódcy zostaną przydzieleni z samego rana, z samego rana wyruszacie i będzie to - żeby ostatecznie podkreślic - z samego rana. Dobranoc - oznajmiła bardzo krótko, lecz tłumacząc wszystko co konieczne... tak jak to zazwyczaj robi. Ludzie zaraz po tym zaczęli się rozchodzić, a elfka zmieszana nie wiedziala, czy ma kończyć. [Wszyscy there są w grupie C, trafiają tam także nowi] Edytowano Lipiec 29, 2014 przez Elfka z Amanu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 29, 2014 Share Napisano Lipiec 29, 2014 - No to Ari-chan, czemu się różowisz? - zapytał uśmiechając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Lipiec 29, 2014 Share Napisano Lipiec 29, 2014 (edytowany) - Gorąco tu.. tak. To przez to. - dokończyla z początku niepewnie, jednak kończąc jednoznacznie. Edytowano Lipiec 29, 2014 przez Elfka z Amanu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 29, 2014 Share Napisano Lipiec 29, 2014 Maddie warknęła na nią. - Mów normalnie bo on czeka , a mi się nudzi i nie wiem co robić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 29, 2014 Share Napisano Lipiec 29, 2014 - Nie, byłaś zakłopotana. - powiedział opierając się o parasol. - Mimo wszystko wciąż jesteś jeszcze młoda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Lipiec 29, 2014 Share Napisano Lipiec 29, 2014 - Dla ciebie na pewno... dla takiego wilczka jak na przykład Maddie może już nie koniecznie - odparła Aremira. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 29, 2014 Share Napisano Lipiec 29, 2014 - Nie przesadzaj! jestem tylko 1243 lata młodsza . - mówiła uśmiechając się co ciężko jej wychodziło w postaci wilka. - a ty ile masz lat? Mephisto? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 29, 2014 Share Napisano Lipiec 29, 2014 - Hm... powiem po prostu że pamiętam czasu upadku aniołów z nieba. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 29, 2014 Share Napisano Lipiec 29, 2014 - Dobra uznajmy , że zrozumiałam. Ja jestem jedną z najmłodszych, a może nawet najmłodsza. Mam 117 lat. Za rok będę pełnoletnim wilkiem, a nie szczeniakiem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 29, 2014 Share Napisano Lipiec 29, 2014 - Jestem po prostu bardzo stary. - powiedział przewracając oczami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Lipiec 30, 2014 Share Napisano Lipiec 30, 2014 Dziewczyna w kapturze popatrzyla sie na Mephista. -Ja się chyba jeszcze nie przedstawilam. Jestem Yuki. Yuki Koneko-powiedziala spokojnie lecz jej wyraz twarzy nadal zostawał obojętny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 30, 2014 Share Napisano Lipiec 30, 2014 - Coś ty taka oschła? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Lipiec 30, 2014 Share Napisano Lipiec 30, 2014 Grupa C. Znowu muszę bronić biednych ludzi. Zapaliłem papierosa i ruszyłem w kierunku wyjścia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Lipiec 30, 2014 Share Napisano Lipiec 30, 2014 Yuki nie odpowiedziała. -Która godzina?-zapytala Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Lipiec 30, 2014 Share Napisano Lipiec 30, 2014 - Już 23.00... - odparła elfka do Yuki, patrząc na zegarek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Lipiec 30, 2014 Share Napisano Lipiec 30, 2014 -Ten czas szybko leci... No to ja już pójdę. Do jutra.-powiedziała spokojnie i ruszyła do wyjścia. Przez cały ten czas nawet się nie uśmiechnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Lipiec 30, 2014 Share Napisano Lipiec 30, 2014 TIME UP O godzinie 5.30. dowódcy poszczególnych grup już czekali. Na razie nie było widać żywej duszy. Do grupy C przydzielony został pan Grem. Spory krasnolud, z którym w przeciwieństwie do panny Bloorsom można było rozmawiać normalnie, nie lakonicznie. Czekał ze wszystkimi potrzebnymi informacjami na osoby. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 30, 2014 Share Napisano Lipiec 30, 2014 (edytowany) - Ona zawsze jest taka? - zapytał przyglądając się wychodzącej Yuki. Następnegp dnia znowu przybył w formie psa na zebranie, spojrzał na krasnoluda. Był na pewno mniej dziwny niż wróżka. Edytowano Lipiec 30, 2014 przez Mephisto Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Lipiec 30, 2014 Share Napisano Lipiec 30, 2014 Na zebranie spokojnie przyszła Yuki. Jak zwykle miała kaptur na głowie. Zauważyła tego samego psa co wczoraj. -Cześć-powiedziała cicho i obojętnie jak zawsze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts