Nyja Xores Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 Nie ma jak kompletnie olać schemat i tylko pokazać jak miało być to lubię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 Nic nie będę pisał. Dam tylko to: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dinokuba Napisano Luty 2, 2013 Share Napisano Luty 2, 2013 Nie no, ten Fik jest genialny. Po prostu. Keep up the good work! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Luty 2, 2013 Share Napisano Luty 2, 2013 Wypowiadałem się już w komentarzach na FGE, więc się powtórzę. Genialny fanfik. Świetnie oddajesz relacje między postaciami, a scena z Międzynarodowym Gestem Pokoju w wykonaniu Spike'a/Husky'ego mnie rozwaliła. Oby tak dalej! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutt Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 Zgadzam się z przedmówcą, fic genialny. A teraz czekam z niecierpliwością na kolejne rozdziały, które mam nadzieję pojawią się niebawem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 Miło się to wszystko rozkręca. Tak bardzo oczywiste rozwiązanie zagadki Discorda wymiotło xD I się zgadzam z tym, że poszło zdecydowanie za prosto. On już coś kombinuje... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 Świetny motyw z Discordem i olanie fabuły Z niecierpliwością czekam na kolejne odcinki! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightbringer Napisano Luty 17, 2013 Share Napisano Luty 17, 2013 Wiadomo kiedy następny rozdział ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huskykaski Napisano Luty 17, 2013 Autor Share Napisano Luty 17, 2013 skończyłem na 18? Łapcie 19 , ale nie garantuję, że jest po korekcie. Nie pamiętam które słałem do poprawy a które jeszcze nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Luty 17, 2013 Share Napisano Luty 17, 2013 Jeszcze jest kilka błędów więc raczej nie jest po korekcie. Ciekawi mnie już czemu Interesują się ludzkością. Czyżby gryfy które przecież nienawidzą magii znalazły sposób na kontakty miedzywiarowe i zaczęły współpracować z ludźmi? Coś mi tu śmierdzi. Czekam na rozwinięcie sytuacji w kolejnym rozdziale. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightbringer Napisano Luty 20, 2013 Share Napisano Luty 20, 2013 Kolejny świetny rozdział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Luty 20, 2013 Share Napisano Luty 20, 2013 Ciekawie się rozwija... Tylko nie zrób z tego fica Gore'a, Violence ew. może być, ale podobno to już końcówka Efektu Motylka, więc czekam na zakończenie tego fica i jego zapowiadaną kontynuację. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huskykaski Napisano Luty 21, 2013 Autor Share Napisano Luty 21, 2013 spokojnie, jeszcze cały drugi sezon Co prawda nie mam napisane aktualnie więcej niż rozdział do przodu, kawałek rozdziała z środka i 3 rozdziały kończące... ale do końca jeszcze trochę. Kontynuacja też się szykuje... ale przydałyby się jakieś fanarty Do rysowania lenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 22, 2013 Share Napisano Luty 22, 2013 Fajny fanfic czekam na następny rozdział ! PS: Kiedy następny rozdział ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fallen Star Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 Pamiętam jak kiedyś natrafiłem na to na FGE, zaciekawił mnie tytuł i obrazek w poście. Były wtedy tylko dwa pierwsze rozdziały więc szybko się z tym uwinąłem. Teraz wróciłem do tego fika i okazuje się, że idzie w coraz to lepszym kierunku. Sama fabuła jest świetnie dopracowana, ale mam jedno zastrzeżenie, przez które mam wrażenie, że to wszystko za szybko pędzi za szybko. Za mało opisów! Ale w takiej formie też jest bardzo przyjemny w odbiorze, ale wydaje się za krótki. Ale kontynułuj, gdyż jest to przyjazny dla oka i wciągający fik. Mam pytanko. Będziesz to robił dalej o trzecim sezonie i następnych czy po jakimś fragmęcie zakończysz i tepniesz go do domu? (Ja osobiście wolę opcję pierwszą) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huskykaski Napisano Marzec 6, 2013 Autor Share Napisano Marzec 6, 2013 Mam pytanko. Będziesz to robił dalej o trzecim sezonie i następnych czy po jakimś fragmęcie zakończysz i tepniesz go do domu? (Ja osobiście wolę opcję pierwszą) Jak wspominałem, "Efekt motylka" Kończy się na drugim sezonie, ale kontynuacja "Za czasem Lapunova" dzieje się w baaardzo zmienionym trzecim. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huskykaski Napisano Marzec 10, 2013 Autor Share Napisano Marzec 10, 2013 Wybaczcie, że tak to się ciągnie, ale google docs wciągnęło mi całe formatowanie tekstu i akapity. Poza tym zauważyłem, że jakimś sposobem kolejny rozdział ma tylko trzy strony, więc będę musiał coś dopisać. Trochę się to dłuży, ale prę do przodu, więc nie martwcie się. Wielkie dzięki za wsparcie i chcę wam coś pokazać. http://i.imgur.com/WX0SvwZ.jpg Nie macie nic przeciwko, że powiesiłem sobie wasze komentarze na ścianie? Chyba po epilogu zrobię całą listę z podziękowaniami Kończę szyć pluszaka i wracam do pisania kolejnych rozdziałów, by nie było aż tak długich przerw. Ps. Pozdrowienia dla Dolara i tego zajegajnego blondyna z meetu, którego nicka niestety nie pamiętam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nyja Xores Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 Spis naszych komentarzy... Róbta co chceta mnie to tam rybcia A że chce ci się je drukować to Twoja sprawa, ja tam nie mam nic przeciwko... tylko jakim cudem rozdział ma 3 strony? Ale im dłużej czekamy tym bardziej wiemy, że będzie dopracowany do oceny Cel. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fallen Star Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 Jest mój komentarz... wow... nie wiem co powiedzieć. Szyjesz pluszaka? Ja sam się nad tym zastanawiam, ale nie mam za dużo vzasu dla siebie (dzidiaj np miałem na 8 a wróciłem o 17). Poza tym musiałbym się u babcii trochę podszkolić, bo za bardzo to nie jestem obeznany z maszyną do szycia. Ale na wszystko będzie czas. Aktualnie to staram się zrobić animację w 3D jako teledysk do piosenki. A tobie powodzenia! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 Ta Ściana... Ona jest... Piękna Nie martw się Husky! Na dobry fic zawsze trzeba trochę czekać. Nie mamy ci tego za złe, wręcz przeciwnie, im dłużej czekamy, tym lepsze rozdział dostajemy. Oczywiście, nie jest tak w 100%, ponieważ znamy matematyczne zjawisko granicy ciągu, prawda? Dobra, nie zamęczam was wszystkich tych postem, czekam cierpliwie na kolejny rozdział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fallen Star Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 Przychodzę tak sobie ze szkoły i myślę "Hmm... może już są jakieś nowe rozdziały tego Motyla?", wchodzę, sprawdzam... a tu zamiast 10 widnieje cyfra 19 na końcu posta. W jednej chwili przysporzyłeś mi banana na twarzy. Czas zobaczyć co żeś tam wymyślił. Pierwszy raz nie jestem w stanie napisać porządnej opinii... Całą moją głowę zaprzątają myśli co będzie później... Brawo!!! Jestem tym tak zafascynowany, że chyba zakończę już swój komentarz. Wiedz jedno... Twój fanfik jest ŚWIETNY!!! Powodzenia przy pisaniu następnych części i chaotycznej kontynuacji. Jeszcze raz brawo! Double posting. Przeniosłem treść ostatniego tutaj. Następnym razem będzie warn~Dolar84 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huskykaski Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 Wybaczcie, ze tak długo. Wkręciłem się w szycie pluszaków (Polska snajperka Wuzetka i Brytyjska desantowczyni Saska), więc trochę się zapuściłem z pisaniem. Poza tym próbuję kontynuować inną książkę w klimatach post-apo co obiecałem sporemu kawałkowi polskiego światka survivalowego. Ale jest! Łapcie 20 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nyja Xores Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 Dziękował... Tylko czemu wy wszyscy jednego dnia to musicie wrzucać... A rozdział jest dobry jak cała reszta. Przeczytałem, a teraz idę czytać inne powieści naszych braci i sióstr w skuczaniu ludzi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 W końcu rozdział ! Super ! A kiedy następny ? ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fallen Star Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 Jest! Nareszcie czekanie przyniosło swoje skutki. Szkoda tylko, że skończyłem to w poniżej 5 minut. Ale cóż, pracuj dalej. Już się nie mogę doczekać następnych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się