Gość Nie sądzę Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - Moim zdaniem tak, gdyby nie było ciekawe bym nie czytał - odpowiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - A to fajnie. To ci nie przeszkadzam. - powiedziała z uśmiechem i zamknęła szafę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 Elucuru uśmiechnął się i wrócił do czytania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - Add... Nie jesteś zły, prawda? Agnes i Oz tylko żartowali. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 W końcu Oz został sam na korytarzu. Tak na prawdę nie bał się wrócić do pokoju, tylko nie miał ochoty. Pamiętał że dziewczyny mieszkają w pokoju nr 5, więc poszedł tam mając nadzieję, że kogoś zastanie. Po chwili znalazł się na miejscu i uchylił lekko drzwi - umm... Nie przeszkadzam? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 Add spojrzał na dziewczynę zdziwiony. Zły? Na razie nie miał ku temu powodu. - Nie a co? - Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 Agnes założyła kaptur na głowę. - Nie, możesz wejść. Jestem tu tylko ja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - A nic. Tak tylko pytam... - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 (edytowany) Oz otworzył szerzej drzwi, po czym wszedł do pomieszczenia. - Um... Nudzi mi się, a nie mam ochoty wracać do pokoju... Edytowano Sierpień 24, 2014 przez Krulig MaLinka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Sierpień 24, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 24, 2014 Yuki popatrzyła na Marka i uśmiechnęła się. Nie chciała w to wierzyć, ale chyba Emily miała racje... Chociaż... przecież zna go tylko jeden dzień! To głupie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 Mark spojrzał na Yuki. - Wiesz, może to i głupie, ale... - podszedł do niej bliżej, objął ją lekko. Spojrzał jej w oczy, pochylił się i pocałował ją. Add przewrócił oczami. - Ej, umiesz grać w szachy? - zapytał Emily. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - Możesz tu zostać jeśli chcesz, w sumie mi też się nudzi, a właśnie... ile masz lat? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 Elucuru wyjrzał z szafy - Mogę wiedzieć kim są Agnes i Oz? Może mógłbym ich poznać. No i czy Oz przypadkiem nie ma tu pokoju? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 (edytowany) - Niestety nie. - powiedziała. Cały czas się uśmiechała, chociaż nie miała powodu. - Oz i Agnes... Tak Oz mieszka tu a Agnes ze mną. Taka wkurzająca dwójka. Edytowano Sierpień 24, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - Mam 15. - odpowiedział krótko. Miał nadzieję, że Agnes nie zorientuje się, że skłamał. - A ty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Sierpień 24, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 24, 2014 Yuki była zdziwiona zachowaniem chłopaka i na początku myślała że go odepchnie. Ale nie zrobiła tego. Wręcz przeciwnie. Była szczęśliwa że Mark to zrobił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - Miałem ochotę z kimś zagrać. - powiedział. Po chwili Mark odsunął głowę. - Przesadziłem? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Sierpień 24, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 24, 2014 -Nie... Nie. Nie przesadziłeś-powiedziała i uśmiechnęła się. Robiło się ciemno. -Wracamy do internatu? Jest już późno... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 [ledwo było rano i już jest ciemno? ] - Wybacz... Nie umiem grać. - mruknęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 (edytowany) ((Magia kurde)) - No cóż. Trudno. - powiedział Add. - No dobrze. - powiedział Mark. Edytowano Sierpień 24, 2014 przez Mephisto Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 ((Tam tam tam)) Ja co prawda umiem - odezwał się Elucuru - Jednak nie mam raczej ochoty... - zakończył. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 Emily usiadła na podłodze naprzeciwko Add'a. Zaczęła mu się przyglądać, bo przez tą jego nadpobudliwość nie zdążyła tego zrobić. Starała się to robić tak żeby nie zauważył. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Sierpień 24, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 24, 2014 ((To jest sesja Hehesza, tego nie pomalujesz nie ogarniesz. Nie pytaj też gdzie było śniadanie albo choćby obiad. )) Gdy dotarli do internatu, Yuki stanęła przed swoim pokojem. -Dziękuję za wszystko-powiedziała i weszła do pokoju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 (edytowany) - Czy ty się na mnie gapisz? - zapytał. Nie miał już tak zirytowanego głosu jak wczoraj. - Pa. - powiedział Mark, potem poszedł do swojego pokoju. Uśmiechnął się pod nosem. - Czyżby Lord Obrońca tu był? - zapytał sam siebie. Edytowano Sierpień 24, 2014 przez Mephisto Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - Nie... No coś ty. - powiedziała i popatrzyła w zupełnie innym kierunku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts