Mephisto The Undying Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - Nie lubię tego, ok? Mam z tym złe skojarzenia. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 (edytowany) Wcale się nie gapiła - powiedział sarkastycznie, ale nie złośliwie Elucuru patrząc na Emily i Add'a. Edytowano Sierpień 24, 2014 przez Elfka z Amanu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - Ale ja przecież nic nie robię... - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Sierpień 24, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 24, 2014 Yuki po wejściu do pokoju zauważyła Agnes i... Oza? Tak miał na imię? Chyba tak... -Cześć-powiedziała i usiadła na swoje łóżko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - Um... Hejka - odpowiedział Oz i się uśmiechnął. - W razie czego mogę sobie pójść Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - Jak tam chcesz. - mruknął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - A czemu ci się to źle kojarzy? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - To moja sprawa. - odpowiedział szorstko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Sierpień 24, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 24, 2014 (edytowany) -Nie, nie... Możesz zostać- powiedziała Yuki i poprawiła kaptur na głowie. Edytowano Sierpień 24, 2014 przez Mały Hehesz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - No ale przecież to nic złego... - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - Może z twojego punktu widzenia. - powiedział oschle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 Oz popatrzył trochę na Yuki, a potem na Agnes - A tak z ciekawości, czemu ciągle chodzicie w kapturach? Jakaś moda? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - No fakt. Dla mnie prawie wszystko jest dobre. - zaśmiała się. - No ale przecież nie wyglądasz źle, a ta blizna nie jest dziwna. Jesteś normalny jak każdy inny. Więc po co te nerwy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - Ostatnie co można o mnie powiedzieć to to że jestem normalny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Sierpień 24, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 24, 2014 -Lubię chodzić w kapturze-odparła siadając na łóżku po turecku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - Mhm. Pewnie nie chcesz powiedzieć co w tobie nienormalnego - stwierdził elf. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 (edytowany) Emily poraczkowała [] do niego, weszła na łóżko i przyjrzała mu się dokładnie. - Nie widzę w tobie nic nienormalnego. - stwierdziła. Edytowano Listopad 6, 2014 przez Szeregowa WW Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - Ta, jestem bardzo normalny. - powiedział sarkastycznie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - No bo jesteś. Jeśli nie, to udowodnij. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - Czy u normalnych ludzi występuje coś takiego? - zapytał podnosząc część grzywki po lewej stronie twarzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - Nie występuje... zazwyczaj. Niech Ci będzie, uznajmy, że jesteś nienormalny - odparł elf. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - O, daj spokój. Mówiłam już, że mieć coś takiego to nic dziwnego. Widziałam faceta z tatuażem w kształcie banana na czole. - powiedziała. - Po tym już nic mnie nie zdziwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - Normalny człowiek nie trzyma zestawu noży chirurgicznych pod poduszką, ale ty już go widziałaś. - stwierdził spokojnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 Więc normalny trzyma sztylety za pasem pomyślał Elucuru. Zrezygnował z odezwania się na ten temat, widząc, że tylko przeszkadza tej rozmowie i wrócił do książki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - Ale... Skąd wiesz... Ja nic nie widziałam! - zawołała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts