Mephisto The Undying Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - Nie wiedziałem. - powiedział spokojnie. - Ale właśnie mnie o tym poinformowałaś. - dodał uśmiechając się maniakalnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - Uważaj bo jeszcze się przestraszę. - powiedziała sarkastycznie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - Jesteś twarda. - stwierdził spokojnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - No co ty nie powiesz. - zaśmiała się. - Poza tym ludzie trzymają różne rzeczy... Nie widzę w tym nic dziwnego, ani tym bardziej strasznego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - No wiesz, jestem niestabilny psychicznie i mam sprzęt pozwalający na operacje. To chyba niepokojące. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 (powrót do żywych) - Ja mam 15 lat - odpowiedziała - a kaptury.. hm.. nie mogę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - Hmm... Nie. - powiedziała spokojnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 Elf nie mógł czytać. Patrzył w książkę, ale w rzeczywistości słuchał rozmowy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - Albo jesteś niestabilna psychicznie tak jak ja. Albo nie wiem... - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - Nie jestem niestabilna psychicznie. Po prostu potrafię to zaakceptować jako coś normalnego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - To już jest niestabilność. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - W takim razie się z tym zgadzam. - powiedziała z uśmiechem. - Jestem niestabilna psychicznie. Lalala... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - Witaj w klubie. - powiedział uśmiechając się, dość specyficznie ale nie maniakalnie, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Sierpień 24, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 24, 2014 -Ja mam 16 lat-powiedziala Yuki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - Ach, tak... A właśnie Yuki, słyszałam, że znalazłaś sobie chłopaka - zaśmiała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - No widzisz. Jesteś wśród swoich. - zaśmiała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - To mi się trafiło miejsce. - pokręcił przecząco głową. - Idealne. - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Sierpień 24, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 24, 2014 Yuki zarumieniła się. -Cco?-zapytala zdziwiona Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 (edytowany) - Hm... nie powiem, ciekawe. Jeden dzień tutaj i znaleźć sobie chłopaka. Jak nazywa się ten szczęciarz? - spyta Oz uśmiechając się złośliwie Edytowano Sierpień 24, 2014 przez Krulig MaLinka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - Będzie fajnie. Zobaczysz. - zaśmiała się, wywinęła fikołka do tyłu i wylądowała na podłodze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - No wiesz co? - popatrzył na dziewczynę. - Jak będziesz tak robić to się zabijesz i znowu będę jedyną osobą niepoczytalną. - pokręcił głową. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Sierpień 24, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 24, 2014 Yuki popatrzyła z oburzeniem na Oza. Nie odpowiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 (edytowany) - Ach, spokojnie, tylko żartowałem. - dodał po chwili i uśmiechnął się szeroko Edytowano Sierpień 24, 2014 przez Krulig MaLinka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - Ja? Zabić się? No coś ty. Robiąc tak nic mi się nie stanie. - zaśmiała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 Elucuru podniósł wzrok - Mi tam się podoba to jej zajęcie -powiedział, uśmiechnął się i zrobił to co dziewczyna. Brakowało mu jakiegoś większego ruchu jak wchodzenie na drzewa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts