Mephisto The Undying Napisano Sierpień 26, 2014 Share Napisano Sierpień 26, 2014 - A coś ty taka poważna? Jak na ciebie to aż dziwnie. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 26, 2014 Share Napisano Sierpień 26, 2014 Emily nie odpowiedziała na to. Wciąż mu się przyglądała. - Dlaczego to robisz? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 26, 2014 Share Napisano Sierpień 26, 2014 - Co robię? - zapytał zdziwiony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 26, 2014 Share Napisano Sierpień 26, 2014 - Dlaczego... Dlaczego ciągle chcesz postawić na swoim? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 26, 2014 Share Napisano Sierpień 26, 2014 - Ale czemu masz z tym problem? Nie wymagam nic od ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 26, 2014 Share Napisano Sierpień 26, 2014 - Ja chciałam tylko pomóc... - mruknęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 26, 2014 Share Napisano Sierpień 26, 2014 - Nie wymagam od ciebie pomocy. Dziwnie się czuje gdy ktoś mi pomaga. Nie potrafię tak żyć. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 26, 2014 Share Napisano Sierpień 26, 2014 - To się w końcu naucz. - powiedziała oschle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 27, 2014 Share Napisano Sierpień 27, 2014 - Na ogół od ludzi otrzymywałem tylko ból i cierpienie. Trudno pojąć że ktoś chcę ci pomóc po kilkuset latach otrzymywania ran. - odpowiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 27, 2014 Share Napisano Sierpień 27, 2014 - Jak widzisz ja nie jestem taka jak inni. - powiedziała i odwróciła się do niego plecami. - I zapamiętaj: Ja nie zrobiłam tego dla ciebie. - powiedziała i ruszyła w stronę internatu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 27, 2014 Share Napisano Sierpień 27, 2014 - Więc po co to zrobiłaś? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 27, 2014 Share Napisano Sierpień 27, 2014 Emily nie dosłyszała, zdążyła już się oddalić. Szybko wróciła do budynku i zamknęła się w pokoju na klucz. Westchnęła i zaczęła czytać książkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 27, 2014 Share Napisano Sierpień 27, 2014 Add uderzył pięścią w drzewo. Drzewo pękło. Zabrał koszulę i poszedł do internatu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 27, 2014 Share Napisano Sierpień 27, 2014 ((lel a tam w pokoju ada Oz i Agnes całują się krwią xddddddd)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 27, 2014 Share Napisano Sierpień 27, 2014 Dziewczyna zaczęła nucić coś pod nosem. Na jej twarzy znów pojawił się lekki uśmiech. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 27, 2014 Share Napisano Sierpień 27, 2014 Add wszedł do pokoju. Zobaczywszy Oza i Agnes całujących się nie zareagował zbytnio. Ominął ich i położył się na łóżku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 27, 2014 Share Napisano Sierpień 27, 2014 (edytowany) - Ach... Zapomniałam. - mruknęła pod nosem. Wzięła kartkę i długopis i napisała:Następnym razem nie oczekuj ode mnie pomocy, kiedy naprawdę będziesz jej potrzebował. Przepraszam za to że ci pomogłam. Podpisała się i wsunęła kartkę pod drzwiami do pokoju Add'a. Wróciła do siebie. Edytowano Sierpień 27, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Sierpień 27, 2014 Share Napisano Sierpień 27, 2014 (edytowany) Kempachi nie zwrócił uwagi na chłopaka. Poszedł do swojego pokoju, rozpakował się. Wyciągnął zeszyt i wpisał w nim kilka zdań. Następnie podszedł do jednej z toreb i wyciągnął gitarę. Nastroił ją i zaczął grać. Edytowano Sierpień 27, 2014 przez Lucypher Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 27, 2014 Share Napisano Sierpień 27, 2014 Add podszedł do drzwi i wziął kartkę. Potem wyszedł z pokoju i znowu skierował się poza internat. Wyszedł na zewnątrz i usiadł pod drzewem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dofus Napisano Sierpień 27, 2014 Share Napisano Sierpień 27, 2014 Ale oschły - pomyślał misiek i poszedł do pokoju i położył się na łóżku i słuchał jak ten drugi gra. po skończonej piosence powiedział - dobrze grasz, sam się uczyłeś ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 27, 2014 Share Napisano Sierpień 27, 2014 - E....co to było? - zapytała widząc to co robi Add. - idziemy gdzieś Oz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Sierpień 27, 2014 Share Napisano Sierpień 27, 2014 - Tak. - odpowiedział. Wyszedł z pokoju i skierował się poza internat. - Witaj Lordzie Obrońco.- powiedział opierając się o drzewo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Sierpień 27, 2014 Share Napisano Sierpień 27, 2014 - Nie wiem co on robi, ale napewno nić dobrego... a co do wyjścia, to oczywiście! A gdzie chces, iść? - spytał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 27, 2014 Share Napisano Sierpień 27, 2014 - Gdziekolwiek... dość dziwnie się tu czuję. - powiedziała i wyszła za drzwi. - gdziekolwiek, byle by na dwór. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 27, 2014 Share Napisano Sierpień 27, 2014 Emily wyszła na zewnątrz i skierowała się do parku. Była trochę zmęczona dzisiejszym dniem. Chciała odpocząć w jakimś spokojnym miejscu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts