Krulig Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - Co jest w tej tobie? - spytał wstając z łóżka, po czym wszedł do łazienki, by się przebrać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 (edytowany) - Oj tam, oj tam. - mruknęła próbując otworzyć torbę. - Nawet nie zauważy. I... Nie wiem jeszcze. Próbuję to otworzyć.... Edytowano Sierpień 24, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - Emily, nie jesteś u siebie, serio... powinnaś to zostawić, a co jeśli ON tu wróci i zobaczy jak grzebiesz w jego ukochanej metalowej torbie na której śpi i nie boli go kark?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - To ja skończę na swoim własnym pogrzebie. - odpowiedział Oz wychylając głowę z łazienki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 Emily w końcu otworzyła torbę. W środku były prawdziwe noże i inne takie. - Co to... Jest?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - Nie Oz, nie skończysz na grobie, A ty Emily weź to zamknij bo mnie straszysz kurde... ja może już pójdę.. a ty się baw... jeśli chcesz, idziesz Oz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 (edytowany) - No ale sama zobacz! Plastikowe to to raczej nie jest... - powiedziała i szybko zamknęła torbę. Edytowano Sierpień 24, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - Wiedziałem, że skończę z czymś ostrym w głowie! - krzykną - Ale w sumie zgadzam się z Agnes, lepiej to schowaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - Możemy iść? z tego co wiem czekają, a ty miałaś tylko przyjść i wrócić... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - Dobra, już idę. - powiedziała chowając torbę pod poduszkę. - Ale jak coś to nic nie widzieliście, jasne? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - Mówisz jakbyś się bała. - odpowiedział Elucuru na nieśmiałość dziewczyny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - Wiesz... ja tam widziałam jak otwierasz jego torbę. Ale niech ci będzie - powiedziała i poszła tam gdzie miała iść Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Sierpień 24, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 24, 2014 -Co? Nie... nie boję się...-powiedziała, ale nie zabrzmiało to przekonująco. Nagle weszła kobieta, która przydzielała wszystkim pokoje. -Dzień dobry wszystkim. Na tym apelu chciałam przedstawić wam kilka zasad. Otóż od poniedziałku do piątku, macie zajęcia. Zajęcia odbywają się na 2 piętrze, od 8:00 do 14:00. Potem macie czas wolny, możecie wyjść z budynku. Po 20:00 wszyscy macie być w pokojach i macie zakaz wychodzenia z nich. Nie ma odwiedzin. Radzę wam ten czas przeznaczyć na odrabianie pracy domowej. W weekendy nie ma zajęć, jednak nie możecie wychodzić z internatu przed 9 i macie wracać o 20. Zakazuje się trzymania w pokojach wszelkich broni. Noże, miecze, lub nie daj Boże pistolety nie wchodzą w grę. Na terenie internatu jest również zakaz palenia i picia alkoholu. Jakieś pytania? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - Chwilę... gdzie tak właściwie idziecie? - spytał Oz wybiegając za Agnes Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 (edytowany) no na aulę czy jak to tam się mówi, chodź za mną - zdążyła wysłuchać słów o broni- Ja mam pytanie - zgłosiła się. Edytowano Sierpień 24, 2014 przez Night Fury Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 (edytowany) - Na aulę. Szybko. - powiedziała i pobiegła na miejsce. Całe szczęście usłyszała większość słów kobiety. Edytowano Sierpień 24, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - Nie mów mi, że chcesz zgłosić, to co zobaczyliśmy... - szepnął do Agnes Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - Agnes... Błagam siedź cicho. - mruknęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - W sumie to chciałam spytać o coś związanego z tym, ale to chyba jednak nie najlepszy pomysł... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Sierpień 24, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 24, 2014 Kobieta spojrzała na Agnes. -Tak? O co chcesz zapytać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 (edytowany) - Tak właściwie to ja... ten.. no ... chciałam zapytać czy pokoje będą przeszukiwane czy ktoś nie ma jakiś papierosów, lub.. jakiś ... innych, ostrych noży.... Ale jednak zmieniłam zdanie i nie zapytam. Edytowano Sierpień 24, 2014 przez Night Fury Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Sierpień 24, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 24, 2014 Kobieta dziwnie się na nią popatrzyła. -Od czasu do czasu będą przeszukiwane, ale będzie to bardzo rzadko. Skoro nie ma więcej pytań, możecie się rozejść do pokoi.-powiedziała kobieta i odeszła. Yuki podeszła do Agnes. -Gdzie byliście tak długo? A z resztą, nie ważne.-odparła i dla pewności naciągnęła bardziej kaptur. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - My... ten... ja i Oz zaspaliśmy . Nic takiego , serio. no a Emily nie umiała nas obudzić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 Elucuru po odsłuchaniu apelu popatrzył za odchodzącą Yuki i chwilę potem powoli zaczął iść do pokoju. Popatrzył jeszcze chwilkę na grupkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 Emily podeszła do Add'a. - Hej. No... Ten... Radzę ci dobrze schować ten sztuczny nóż. - powiedziała. - Gdyby ktoś go znalazł nie byłoby fajnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts