Dean Ambrows Napisano Wrzesień 25, 2014 Share Napisano Wrzesień 25, 2014 (edytowany) Rok 2015, z pozoru spokojny i całkiem normalny rok dla ludzkości, niestety to tylko pozoru. Trwająca od samego początku wojna o dominacje ludzkości zaczyna przybierać na sile a tarcia między nacjami są coraz większe. Każdy pragnie pokonać wroga i być tym kto będzie rządzić ludźmi. Nie wiadomo kto w tej wojnie jest złym a kto dobrym. To tylko kwestia względna. Jedno jest pewne, jeśli to szybko nie zostanie powstrzymane będzie to koniec czasu. W sesji tej będzie można wcielić się w osobę podległej jednej z trzech ras lub będącą mieszańcem człowieka i dwóch z nich. Rasy dostępne to Ludzie: mogą zawiązać pakt z Aniołami, Demonami i Upadłymi Aniołami w zamian za moc stają się ich sługami. Pół demony: długowieczne, mogą używać magii ciemności. Pół anioły: długowieczne, mogą używać magii światła. Magia: Każda z ras oraz w zależności od paktu: Pakt z aniołem oraz pół anioły: magia światła. Magia ta dzieli się na: Ofensywną: Daje możliwość używania świętego ognia do zabijania demonów oraz upadłych. Wspomagającą: Leczenie oraz zaklęcia ochronne i wspomagające. Pakt z demonem oraz pół demony: Magia ciemności. Magia ta dzieli się na: Ofensywną: Piekielnie ognie dające możliwość zabijania aniołów i upadłych. Defensywną: Wszelakiej maści bariery i pieczęcie, może narzucać na wrogów efekty negatywne. Pakt z upadłym aniołem: Wypaczona magia światła. Magia ta dzieli się na: Ofensywną: Wypaczona magia ciemności oraz światła. Dodatkowo Osoby które zawarły pakt z aniołem lub są pół aniołami są silniejsze w dzień a święte przedmioty je wzmacniają. Przeklęte zaś osłabiają. Osoby które zawarły pakt z demonem lub są pół demonami są silniejsze w nocy a przeklęte przedmioty je wzmacniają. Analogicznie święte osłabiają. Osoby które zawarły pakt z upadłym aniołem są zawsze na takim samym poziomie mocy. Nie są też wspomagane ani osłabiane przez przedmioty. Zasady Zero postaci OP Zero treści clop i gore Obowiązuje regulamin forum Jeśli chcesz dodać coś od siebie pisz na pw. Karta postaci Imię oraz nazwisko Wiek: Od 15 do 200 maksimum. Rasa Z kim zawarł pakt: Nie dotyczy pół aniołów ani pół demonów. Zakaz potężnych demonów, aniołów i upadłych aniołów mogą być wymyślone. Charakter: Wygląd: Ekwipunek: Ciekawostki: Moje KP: Imię oraz nazwisko: Dante Aligeri Wiek: 195 lat Rasa: pół demon Z kim zawarł pakt: --- Charakter:Uważa się za zabawnego, choć taki nie jest, lekko sarkastyczny, chaotycznie dobry Wygląd: Ekwipunek: dwa pistolety i miecz z adamantium Ciekawostki: Syn demona Spardy Mephisto Pheles Imię oraz nazwisko: Sharon ,,Aryman'' Hector Wiek: 170 Rasa: człowiek Z kim zawarł pakt: Lucyfer (ja mogę .-.) Charakter: sarkastyczny, wesoły, chaotycznie neutralny. Wygląd: Ekwipunek: kosa, sztylet, woda święcona, biblia, biblia bestii. Ciekawostki: jest egzorcystą. Edytowano Wrzesień 25, 2014 przez Lucypher Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 25, 2014 Share Napisano Wrzesień 25, 2014 (edytowany) Imię oraz nazwisko: Sharon ,,Aryman'' Hector Wiek: 170 Rasa: człowiek zawarł pakt z upadłym aniołem. Z kim zawarł pakt: Lucyfer (ja mogę .-.) Charakter: sarkastyczny, wesoły, chaotycznie neutralny. Wygląd: Obrazek by Oksymoron Ekwipunek: kosa, sztylet, woda święcona, biblia, biblia bestii. Ciekawostki: jest egzorcystą. Edytowano Wrzesień 25, 2014 przez Mephisto Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Wrzesień 25, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 25, 2014 Imię oraz nazwisko: Sharon ,,Aryman'' Hector Wiek: 170 Rasa: człowiek zawarł pakt z upadłym aniołem. Z kim zawarł pakt: Lucyfer (ja mogę .-.) Charakter: sarkastyczny, wesoły, chaotycznie neutralny. Wygląd: Obrazek by Oksymoron Ekwipunek: kosa, sztylet, woda święcona, biblia, biblia bestii. Ciekawostki: jest egzorcystą. KP przyjęte. Dla informacji Mephisto może mieć pakt z Lucyferem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Little Butterfly Napisano Wrzesień 25, 2014 Share Napisano Wrzesień 25, 2014 zapisuje sie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Wrzesień 25, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 25, 2014 To zrób KP. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Little Butterfly Napisano Wrzesień 25, 2014 Share Napisano Wrzesień 25, 2014 (edytowany) KK Imię i Nazwisko: Annabelle Kruhstein Wiek: 168 lat Rasa: Pół Anioł Z kim zawarł pakt: ------ charakter: super mega wojowniczka, bardzo poważna, często ulega przy końcu bojów, ale ostatecznie i tak zabija przeciwnika, czasami jest zabawna i wg super wygląd: ekwipunek: mieczyk i pistolecik ciekawostki: jej chomik był zmutowanym demoniczym demonem, który przybrała formę jednorożca Edytowano Wrzesień 25, 2014 przez Little Butterfly Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 25, 2014 Share Napisano Wrzesień 25, 2014 ((Wiesz że takiej postaci nie może być? Matka nie może być jednorożcem... tym bardziej postać nie może mieć tak na imię to ma być anioł nie koń do cholery!)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Wrzesień 25, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 25, 2014 (edytowany) Poprawić ciekawostki. Nie może być córką jednorożca. Imię też zmień. Edytowano Wrzesień 25, 2014 przez Lucypher Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Wrzesień 25, 2014 Share Napisano Wrzesień 25, 2014 Imię i nazwisko: Virgil Maro Wiek:160 lat Rasa: człowiek Z kim zawarł pakt: Anioł Samael Charakter: Nieco zwariowany, posiada alterego przez kontakt z istotą wyższą. Poza tym uczynny i miły, stara się skruputatnie wypełniać polecenia Samaela, z którym ma dobry kontakt. Balansuje na granicy szaleństwa i geniuszu. Wygląd: Czarne włosy, ubrany w ciemnoczerwoną kamizelkę i białą koszulę. Spodnie eleganckie, czarne, z zaznaczonymi kantami. Obie ręce zmienione przez Samaela. Ekwipunek: -lornetka -sztylet -Anielski Pierścień(zdolności metamorficzne) Ciekawostki: Ma bardzo dobry kontakt ze swoim potężnym mocodawcą, który częśto z nim rozmawia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Wrzesień 25, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 25, 2014 Ok. KP przyjęte. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Little Butterfly Napisano Wrzesień 25, 2014 Share Napisano Wrzesień 25, 2014 kk ;c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 25, 2014 Share Napisano Wrzesień 25, 2014 ((Tak tym bardziej nie może być. Twoja postać jest pół aniołem więc tylko anioł może być rodzicem, drugi rodzic to człowiek. Ogarnij się albo nie zostaniesz przyjęta)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Wrzesień 25, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 25, 2014 No sory. najwyżej dziecko człowieka i anioła. Ja jestem dzieckiem demona. więc wiesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Little Butterfly Napisano Wrzesień 25, 2014 Share Napisano Wrzesień 25, 2014 NO JUŻ. Pierwszy raz w czymś takim siedzę ;w; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Wrzesień 25, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 25, 2014 Jak sądzisz Mephisto? Według mnie już ok. KP przyjęte. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Little Butterfly Napisano Wrzesień 25, 2014 Share Napisano Wrzesień 25, 2014 DZIĘKUJĘ XD ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 25, 2014 Share Napisano Wrzesień 25, 2014 To można mieć skrzydła? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 25, 2014 Share Napisano Wrzesień 25, 2014 Są ale tylko jeśli dana postać używa mocy, nie działają tak do końca, im większe tym więcej mocy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Little Butterfly Napisano Wrzesień 25, 2014 Share Napisano Wrzesień 25, 2014 HA~! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Wrzesień 25, 2014 Share Napisano Wrzesień 25, 2014 Imię oraz nazwisko: Yuki Joi Wiek: 117 Rasa: Pół anioł Z kim zawarł pakt: - Charakter: Miła, przyjacielska, bardzo wrażliwa Wygląd: Ekwipunek: Katana, latarka Ciekawostki: Ma achluofobie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 25, 2014 Share Napisano Wrzesień 25, 2014 (edytowany) Imię i nazwisko: Usagi Kyubei Wiek: 120 lat Rasa: Pół anioł Z kim zawarł(a) pakt: - Charakter: Zazwyczaj lekkomyślna i szalona, miła przyjacielska. Często buja w obłokach, ale wie, kiedy zejść na ziemię. Płochliwa, nieśmiała i wrażliwa Wygląd: (póki co nie mam do dyspozycji obrazka) Niska dziewczyna o długich blond włosach, które wraz ze swoją długością jaśnieją, aż na końcówkach są całe białe. Dwukolorowe oczy - lewe błękitne, a prawe zielone. Zawsze ubiera się w ubrania w jasnych kolorach. Ekwipunek: Pistolet i maczeta Ciekawostki: Jej imię w języku japońskim oznacza "królik". Jej ulubione zwierzęta, to właśnie króliki oraz koty. Edytowano Wrzesień 25, 2014 przez Krulig MaLinka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Little Butterfly Napisano Wrzesień 26, 2014 Share Napisano Wrzesień 26, 2014 HEHESZ I MALINKA SO ZE MNO XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Wrzesień 26, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 26, 2014 KP zaajceptowane każdemu. Zaczynamy! Dante poruszał się cicho po mieście. Wiedział, że gdzieś w poblirzu. Po chwli usłyszał krzyk. Pobiegł do miejsca z którego usłyszał głs. Leżał tam płonący demon a nad nim jakiś mężczyzna. Podszedł do niego i zapytał - Ktoś ty?- Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 26, 2014 Share Napisano Wrzesień 26, 2014 Aryman odwrócił się i spojrzał na osobę która go zawołała. - Zabijam tylko takich jak ty i on. Nic wielkiego. - powiedział spokojnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Wrzesień 26, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 26, 2014 - To spoko. Tylko, że ja poluję na swoje rodzaje. Pod kątem demony.- powiedział przygldajac się Arymanowi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts