Cygnus Napisano Wrzesień 30, 2014 Share Napisano Wrzesień 30, 2014 (edytowany) Od trzynastu edycji w zasadzie nic się nie zmieniło, meet przytłaczającą większością głosów został wyznaczony na 15 listopada. Edytowano Listopad 4, 2014 przez Cygnus olor Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gaiger Napisano Wrzesień 30, 2014 Share Napisano Wrzesień 30, 2014 (edytowany) listopad brzmi nieźle. Będą fundusze na ciapągi Edytowano Wrzesień 30, 2014 przez Gaiger Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganz Napisano Wrzesień 30, 2014 Share Napisano Wrzesień 30, 2014 Listopad. Tylko musi być w październiku data, żebym wolne wziął w robocie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thunder Bike Napisano Październik 5, 2014 Share Napisano Październik 5, 2014 Niektórzy wrócą z zaświatów na tym meecie, będę na 90% Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Październik 5, 2014 Share Napisano Październik 5, 2014 Dzika propozycja to 15-16, bo wtedy jesteśmy już po Matce Pieniężnej. Czyli idzie coś ugrać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lorelei Napisano Październik 5, 2014 Share Napisano Październik 5, 2014 (edytowany) 15-16, jestem za, bo wtedy na 99% mogę być (tzn. jak mnie ktoś przenocuje, hyhy ) //W kolejnym tygodniu, 22, miałabym raczej marne szanse. Edytowano Październik 5, 2014 przez Lorelei Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalimdor Napisano Październik 5, 2014 Share Napisano Październik 5, 2014 Straszne ile trzeba wydać by się znaleźć z wrocka do zgorzelca - chyba pojadę jak będę miał prawko xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganz Napisano Październik 5, 2014 Share Napisano Październik 5, 2014 15 jak najbardziej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Październik 5, 2014 Autor Share Napisano Październik 5, 2014 @Kalimdor, to mała cena za tyle rozrywki ile dają Zgorzeleckie Ponymeety. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Październik 5, 2014 Share Napisano Październik 5, 2014 No, zobaczenie Cygnusa w naturalnym środowisku jest bezcenne! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganz Napisano Październik 5, 2014 Share Napisano Październik 5, 2014 W sumie...Jak ktoś mnie przenocuje w Zgorzelcu (Zegar, Xsadi, wiem jak i gdzie mieszkacie ) to stawiam flaszkę! PS. Taka dobrą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalimdor Napisano Październik 5, 2014 Share Napisano Październik 5, 2014 @Kalimdor, to mała cena za tyle rozrywki ile dają Zgorzeleckie Ponymeety. 100 zł to wysoki próg wejścia xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganz Napisano Październik 5, 2014 Share Napisano Październik 5, 2014 Kalidomor, zapewniam wysoki próg rozrywki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lorelei Napisano Październik 5, 2014 Share Napisano Październik 5, 2014 Jakie 100, busem w dwie strony 52, a pociąg jest tańszy Chyba, że nie masz zniżki studenckiej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganz Napisano Październik 5, 2014 Share Napisano Październik 5, 2014 Albo jedziesz prywatnie osobówką Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lorelei Napisano Październik 5, 2014 Share Napisano Październik 5, 2014 Ale wtedy wchodzą w grę dodatkowe przyjemności, dociskanie gazu i w ogóle :F Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thunder Bike Napisano Październik 6, 2014 Share Napisano Październik 6, 2014 Nie wiem jeszcze na 100%, ale możliwe, że jadąc trasą Opole>Wrocław>Zgorzelec będę miał 1 miejsce wolne, odezwe się jeszcze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalimdor Napisano Październik 6, 2014 Share Napisano Październik 6, 2014 Tak jak się przyjrzałem to da się delivery zamknąć w 50-60 zł jednak - my bad. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsadi Napisano Październik 7, 2014 Share Napisano Październik 7, 2014 mała prośba, szybko ustalcie termin bo my - ludzie pracujący mamy mało czasu by ustalić sobie wolne a grafik robią nam tylko na tydzień czasu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Październik 7, 2014 Autor Share Napisano Październik 7, 2014 (edytowany) Popieram kobitkę powyżej. Zamykam ankietę w piątek. Edytowano Październik 7, 2014 przez Cygnus olor Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganz Napisano Październik 8, 2014 Share Napisano Październik 8, 2014 I bardzo dobrze, bo mnie robią na miesiąc Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Październik 10, 2014 Autor Share Napisano Październik 10, 2014 Czekam do 23:59, najprawdopodobniej możecie spodziewać się ankiety na listopad. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lorelei Napisano Październik 13, 2014 Share Napisano Październik 13, 2014 Do 23:59 którego dnia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TwilightSparkle69 Napisano Październik 13, 2014 Share Napisano Październik 13, 2014 Heyka. Czy nowi też mogą przyjść na spotkanie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Październik 13, 2014 Share Napisano Październik 13, 2014 Czy nowi też mogą przyjść na spotkanie? Zawsze mogą xd To przecież taki miły meet xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się