Szeregowa WW Napisano Sierpień 1, 2015 Share Napisano Sierpień 1, 2015 Emily westchnęła cicho. - A wszystko w porządku? Coś cię boli? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 1, 2015 Share Napisano Sierpień 1, 2015 - Czuje się dobrze. Ale czuje się jeszcze lepiej przez to że jesteś. - powiedział głaskając dziewczyne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 1, 2015 Share Napisano Sierpień 1, 2015 Po chwili do sali weszła Lorence z Jonathanem. Dziewczyna miała kurtkę w rękach. - O, Law się obudził, jakie szczęście... - powiedziała i uśmiechnęła się. - Jak się trzymasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 1, 2015 Share Napisano Sierpień 1, 2015 Jonathan podał Law'owi rękę. - Naprawdę dobrze, jak na kogoś kto się trochę zaniedbał. - powiedział, jednocześnie ściskając dłoń Jonathana. Jak się okazało, wręczył mu naszyjnik który chciał dać Emily na urodziny, tak więc na razie chłopak trzymał go w dłoni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 1, 2015 Share Napisano Sierpień 1, 2015 Emily podniosła się do siadu i uśmiechnęła się. - Trochę to mało powiedziane... - mruknęła zamykając drzwi do sali, w sumie nie bez powodu. - Emily, mamy coś dla ciebie. - powiedziała i uśmiechnęła się. - Co takiego? - zapytała z zaciekawieniem. Nagle kurtka Lorence poruszyła się i oczom wszystkich ukazała się głowa malutkiego szczeniaczka. (( O taki szczeniaczek: http://m.ocdn.eu/_m/b70fdc38f91f364527a314d599b965c0,62,37.jpg)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 1, 2015 Share Napisano Sierpień 1, 2015 - Uroczy. - powiedział Law patrząc na szczeniaczka. - Jak go nazwiesz? - zapytał Emily. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 1, 2015 Share Napisano Sierpień 1, 2015 Lorence podała Emily pieska. - Jaki cudny! - zawołała. - Dziękuję wam, naprawdę~ - powiedziała po czym przytuliła najpierw Lorence a później Jonathana. - Nie trzeba było... - powiedziała patrząc na szczeniaczka. - W sumie jeszcze nie wiem jak go nazwać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 1, 2015 Share Napisano Sierpień 1, 2015 - To suczka czy pies? - zapytał Law po chwili. - Od tego zależy imię co nie. - powiedział i uśmiechnął się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 1, 2015 Share Napisano Sierpień 1, 2015 - Pies. - powiedziała Lorence. - Od razu mówię, on za dużo nie urośnie, zawsze będzie nie duży. - powiedziała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 1, 2015 Share Napisano Sierpień 1, 2015 - Miniaturka tak? - zapytał Law. - Małe psy są często bardziej agresywne od tych dużych. - zaśmiał się cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 1, 2015 Share Napisano Sierpień 1, 2015 - Ten jest łagodny raczej. Został zabrany z takiego miejsca że mnóstwa rzeczy się boi. - powiedziała patrząc na pieska który zaczął lizać Emi po twarzy. - Ale jak widać jest bardzo milutki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 2, 2015 Share Napisano Sierpień 2, 2015 - Będziesz mogła go nosić w torebce. - zażartował Law wciąż patrząc na pieska. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 2, 2015 Share Napisano Sierpień 2, 2015 Lorence chwyciła Jonathana za kołnierz i przyciągnęła go do siebie. - Może zostawmy ich samych...? - powiedziała szeptem. - Niech się sobą nacieszą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 2, 2015 Share Napisano Sierpień 2, 2015 - Tak, to dobry pomysł. - powiedział cicho do Lorence. - No to do zobaczenia później. - powiedział Jonathan. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 2, 2015 Share Napisano Sierpień 2, 2015 - Chyba powinniśmy wziąć pieska, jeśli ktoś go zobaczy nie będzie miło. - powiedziała Lorence. Emily przytaknęła i podała Lorence szczeniaka, która okryła go kartką. - To do zobaczenia i dobranoc. Przyjdziemy jutro - powiedziała, chwyciła Jonathana za rękę i wyszła. - Paaa~! - zawołała Emi za nimi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 2, 2015 Share Napisano Sierpień 2, 2015 - Emi. Zamknij oczy na chwilę. - powiedział Law. Jonathan wyszedł wraz Lorence. - Dobrze że wszystko się rozwiązało. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 2, 2015 Share Napisano Sierpień 2, 2015 Emily usiadła na łóżku i posłusznie zamknęła oczy. Lorence przytuliła się do Jonathana. - To prawda... - mruknęła cicho. - Nie wiem co by było gdybyśmy jej nie znaleźli... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 2, 2015 Share Napisano Sierpień 2, 2015 - Ja też nie wiem. - powiedział Jonathan przytulając dziewczynę. Law założył Emily naszyjnik z połową serca, sam nałożył sobie drugą połowę. - Już, możesz otworzyć oczy. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 2, 2015 Share Napisano Sierpień 2, 2015 - Co chciałbyś robić kiedy wrócimy do hotelu? - zapytała Lorence z uśmiechem. Emily otworzyła oczy i spojrzała na naszyjnik. - Law... Jest śliczny... - powiedziała a łzy nalały jej się do oczu. Spojrzała na Law'a i zobaczyła drugą połowę. Przytuliła go mocno. - Dziękuję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 2, 2015 Share Napisano Sierpień 2, 2015 (edytowany) Law przytulił dziewczynę. - Wszystkiego najlepszego kochanie... nawet jeśli się spóźniłem. - powiedział i pocałował czoło dziewczyny. - A masz jakieś propozycje? - zapytał Jonathan dotykając ukradkiem pośladka Lorence. Edytowano Sierpień 2, 2015 przez Mephisto The Lone Wanderer Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 2, 2015 Share Napisano Sierpień 2, 2015 - Tak się cieszę, ten naszyjnik... I to że mnie znalazłeś to najlepsze co kiedykolwiek dostałam... Dziękuję... - powiedziała Emily cicho tuląc się do chłopaka. - Skoro mamy teraz czas tylko dla siebie to możemy się trochę zabawić~ - powiedziała Lorence uśmiechając się słodko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 2, 2015 Share Napisano Sierpień 2, 2015 - Podoba mi się ten plan. - powiedział Jonathan i pocałował dziewczynę. Law przytulał do siebie Emily. - Kocham cię Emi... - powiedział cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 2, 2015 Share Napisano Sierpień 2, 2015 Lorence odwzajemniła pocałunek. - Ja ciebie też kocham Law... Całym serduszkiem... - powiedziała cicho Emily. - Cieszę się, że cię mam... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 2, 2015 Share Napisano Sierpień 2, 2015 - A ja ciesze się że mam ciebie Emi. - powiedział Law tuląc dziewczynę. Gdy Lorence i Jonathan się od siebie odkleili chłopak uśmiechnął się. - To jak, idziemy? - zapytał, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 3, 2015 Share Napisano Sierpień 3, 2015 - Jesteś najlepszym chłopakiem na całym świecie. - powiedziała Emily zamykając oczy. - Nie zostawiaj mnie już... Proszę... Lorence uśmiechnęła się. - Tak~ Chodźmy. - powiedziała i ruszyła do hotelu razem z Jonathanem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts