Mephisto The Undying Napisano Maj 1, 2015 Share Napisano Maj 1, 2015 - Dlaczego ja jestem najważniejszy? - zapytał zdziwiony Law. - Jak dla mnie to ty jesteś najważniejsza Emily. - powiedział do dziewczyny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Maj 1, 2015 Autor Share Napisano Maj 1, 2015 Jesteś królową tej rodziny. Dante najbardziej co ufa.-powiedział Azazel. - Pakować się.- zawołał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanata Napisano Maj 1, 2015 Share Napisano Maj 1, 2015 Semya nie miał nic więc tylko usiadł znowu na parapecie i westchnął. - A gdzie się wybieramy tak w ogóle? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 1, 2015 Share Napisano Maj 1, 2015 - Awww~ Kochany jesteś~ - zaśmiała się Emily. - No to ładnie~ - zaśmiała się Lorence. - Xerx! - zawołała. Chowaniec wyszedł z jednego z pokoi i podszedł do Lorence. Ukłonił jej się - Idź do mnie do domu i przynieś mi tą czarną torbę co mam w niej ubrania i wiesz, inne takie. Chowaniec przytaknął po czym zniknął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Maj 2, 2015 Autor Share Napisano Maj 2, 2015 Tymczasowo do pałacu Lucjana. A potem każdy na inną wyspę gdzie każdy będzie ćwiczył ze swoim nauczycielem.-powiedział spokojnie. - Law? Mogę cię prosić na słówko?- zapytał Azazel. Ale było wiadome że Law i tak ma podejść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 3, 2015 Share Napisano Maj 3, 2015 - Ech, skoro muszę. - powiedział i puścił Emily. - Pójdziemy potem na lody. - powiedział jeszcze do dziewczyny i poszedł do Azazela. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 3, 2015 Share Napisano Maj 3, 2015 Zanim Law poszedł Emily pocałowała go jeszcze w policzek. - Yaaaay looody~ - zaśmiała się. - Ćwiczyć? No ta, lecę. - mruknęła sarkastycznie Lorence. Nagle zaczęła się zachowywać jak dawna ona, ta która dawno temu dopiero co została wskrzeszona jeszcze wtedy przez Rin'a. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 3, 2015 Share Napisano Maj 3, 2015 Jonathan podszedł do Azazela. - Hm... kim ty jesteś? Nie mam bladego pojęcia kto jest kim. - powiedział patrząc na niego podejrzliwie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanata Napisano Maj 3, 2015 Share Napisano Maj 3, 2015 - To Azazel, naczelnik upadłych Aniołów, to że tu stoi wyjaśnia dlaczego niektórzy z was zostali diabłami. A ja jestem Semyazza, jestem nowym skoczkiem tej rodziny. Miło mi poznać - Przywitał się z chłopakiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Maj 4, 2015 Autor Share Napisano Maj 4, 2015 Kiedy byli już w pewnej odległości Azazel zaczął szeptać instrukcję co będą robić w czasie przejazdu do domu Lucyfera. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 11, 2015 Share Napisano Maj 11, 2015 Lorence popatrzyła na Jonathana i usiadła na parapecie jednego z okien. - Kochanieee~ Chodź tutaj na chwilkę. - powiedziała do Jonathana proszącym głosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 11, 2015 Share Napisano Maj 11, 2015 Jonathan podszedł do Lorence. - Tak? - zapytał. Law wysłuchał wszystkiego. - No dobra, ale po co tam ja? Jest dużo osób lepszych ode mnie. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 11, 2015 Share Napisano Maj 11, 2015 Lorence patrzyła przez chwilę Jonathanowi w oczy i przytuliła go bardzo mocno. - Po prostu chciałam tak tylko... - mruknęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 11, 2015 Share Napisano Maj 11, 2015 Jonathan przytulił Lorence. - w porządku. - powiedział i pocałował ją w czoło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 11, 2015 Share Napisano Maj 11, 2015 - Gdyby mi przyszło znów cię stracić... Chyba bym się zabiła... - powiedziała przytulając go jeszcze mocniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 11, 2015 Share Napisano Maj 11, 2015 - Dlatego teraz się nie dam. - powiedział tuląc dziewczynę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 11, 2015 Share Napisano Maj 11, 2015 - Obiecujesz? - zapytała patrząc mu w oczy. Naprawdę nie chciała by coś mu się stało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 11, 2015 Share Napisano Maj 11, 2015 - Obiecuje. Nawet jakby wylali na mnie wiadro wod święconej, nie umrę. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 11, 2015 Share Napisano Maj 11, 2015 Lorence pogłaskała Jonathana po policzku. - Dziękuję. - powiedziała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 11, 2015 Share Napisano Maj 11, 2015 - Nie masz się co martwić Lorence. - powiedział przytulając ją i głaskając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 11, 2015 Share Napisano Maj 11, 2015 - Martwić się będę tak czy siak. Przecież nie chcę by coś ci się stało za nic w świecie. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Maj 13, 2015 Autor Share Napisano Maj 13, 2015 [Dobra. Lecimy.] Gdy wszyscy byli w pociągu Lucas i rodzina Gremory rozsiadła się już na kanapach w przedziale. Issei podszedł do barkui nalał sobie sake. Lucas rozmawiał z Koneko, wierzą rodziny Gremory. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 13, 2015 Share Napisano Maj 13, 2015 ((Wieżą idioto. )) Law przyglądał się rodzinie Gremory, dwóch facetów, reszta kobiety. Czyli harem. Po chwili spojrzał na Emily. - Ta rodzina jest dość kobieca. - powiedział do niej szeptem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 13, 2015 Share Napisano Maj 13, 2015 (( xDDD )) Emily spojrzała Law'a. - Zauważyłam~ - zaśmiała się przekręciła się tak że głowę miała na kolanach Law'a a sama leżała machając nogami w powietrzu. Lorence siedziała gapiąc się w okno pociągu. Trochę coś ją najwyraźniej martwiło ale nic na ten temat nie mówiła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 13, 2015 Share Napisano Maj 13, 2015 Jonathan dotknął włosów Lorence. - Coś cię trapi? - zapytał. Law pogłaskal Emili po głowie. - Masz jakiegoś lizaka? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts