Szeregowa WW Napisano Czerwiec 8, 2015 Share Napisano Czerwiec 8, 2015 - Cicho... Cicho... Uspokój się. Proszę. - powiedziała spokojnie i ścisnęła jego dłonie nie za mocno ale tak. - Ja wiem że to boli ale Emi się znajdzie, dopilnuję tego osobiście, przysięgam... Tylko się nie denerwuj.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 8, 2015 Share Napisano Czerwiec 8, 2015 - Gdzie? Gdzie ją ostatnio widzieliście? - zapytał. Ziemia pod nim zaczęła zamarzać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 8, 2015 Share Napisano Czerwiec 8, 2015 - W tym kanionie którym byliśmy wtedy na tym treningu. Ale nie ma tam za bardzo dostępu. Nie teleportujesz się tam. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 8, 2015 Share Napisano Czerwiec 8, 2015 - To nie problem..- powiedział, wyrwał ręcez dłoni Lorence, podszedł do Azazela i jebnął mu na tyle mocno że ten upadł. Potem ruszył w kierunku kanionu. - nie czekajcie na mnie. - po chwili sam chłopak odleciał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 8, 2015 Share Napisano Czerwiec 8, 2015 - Law... - mruknęła Lorence patrząc jak wychodzi. - Boże... Co my zrobiliśmy najlepszego... Trzeba go zatrzymać. Emily obudziła się po kilku godzinach. Nie wiedział co się stało i gdzie jest. Miała ranę na głowie i była ogólnie poobijana ale nie miała żadnych złamań. Siedziała obecnie wśród zawalonych kamieni w ciemności - Co się dzieje? Law? Lorence? Jonathan...? Lucas.... Ktokolwiek?! - zawołała a łzy nazbierały jej się do oczu. - Gdzie jesteście... Dlaczego... Czemu mnie zostawiliście?! - zawołała i zaczęła cicho płakać. Teraz dobrze zdawała sobie sprawę z tego co się stało ale nie miała na nic siły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 8, 2015 Share Napisano Czerwiec 8, 2015 - Ale on może ją odnajdzie. A przynajmniej spróbuje. - powiedział Jonathan. Law w między czasie udał się w kierunku kanionu, było to daleko ale miał to gdzieś, szedł przed siebie, fart że miał plecak gdzie miał trochę jedzenia i picia bo inaczej nic by nie wziął i miałby to gdzieś. Ale szedł dalej, łzy napływały mu do oczu i ciekły ale nie odzywał się, tylko przygryzł wargę i szedł, bardzo szybko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 8, 2015 Share Napisano Czerwiec 8, 2015 Lorence chwyciła Jonathana za rękę. - Tamto miejsce jest przeklęte ale trudno. Znajdziemy ją, albo razem albo wcale. Emily jest dla mnie jak siostra i będę jej szukać a ty masz iść ze mną. - powiedziała. Chwyciła torbę którą miała pod ręką i razem z Jonathanem teleportowała się do Law'a. Gdy tylko go zobaczyła mocno chwyciła go za ramię i zatrzymała. - Idziemy razem, albo w ogóle. - oznajmiła. - Znajdziemy ją, rozumiesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 9, 2015 Share Napisano Czerwiec 9, 2015 Law nie odpowiedzia, po prostu wyrwał się i ruszył dalej. Jonathan spojrzał na Lorence. - On się nie odezwie. Nie teraz, po prostu chodźmy za nim. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Czerwiec 9, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 9, 2015 Rodzina Gremory, Lucas i Vergil ruszyli za resztą aby pomóc. W tym samym czasie Azazel pojawił się przy zwwalisku. Obok niego pojawił się smok z którym prędzej walczyli.- Vard. Pomożesz?- zapytał go Azazel. Smok kiwnął głową i zaczął odrzucać kamienie. [Mogłaś się mnie zapytać Szeri...] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 9, 2015 Share Napisano Czerwiec 9, 2015 Lorence westchnęła i ruszyła za Law'em. - Dobrze wiem jak ten biedny chłopak się czuje... - powiedziała cicho. - On nie może się tym wszystkim zaślepić bo oszaleje... Emily przestała płakać. - Oni mnie szukają... Muszą... Nie zostawili by mnie... - mruknęła. Postanowiła na razie nie płakać i zebrać siły na wydostanie się stąd. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 9, 2015 Share Napisano Czerwiec 9, 2015 (( I nie nie mogłam zapytać xD a do tego kanionu nie ma dostepu i UJ i wypindalaj stamtąd. Specjalnie zrobilam tak zebyscie jej nie mogli znaleźć ;-; )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 9, 2015 Share Napisano Czerwiec 9, 2015 ((Właśnie huncwocie, wypad z baru, tam nie działa moc)) Law był już coraz bliżej kanionu. Zacisnął pięść i klnął pod nosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Czerwiec 9, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 9, 2015 [To moja sesja więc...] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 9, 2015 Share Napisano Czerwiec 9, 2015 (edytowany) (( no ale tak nią sterujesz że mało co sie dzieje. No weź ;-; )) Emily zaczęła sie rozglądać za jakimkolwiek wyjściem. Zaczęła się czołgać co też było trudne ze względu na to że było strasznie ciemno. Edytowano Czerwiec 9, 2015 przez Szeregowa WWhite Fox Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Czerwiec 9, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 9, 2015 [Tak ładnie prosisz, że się zgodzę] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 9, 2015 Share Napisano Czerwiec 9, 2015 - Co się tam do cholery działo? - zapytał Law po pewnym czasie. - Walczyliśmy ze smokiem. - odpowiedział Jonathan. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Czerwiec 9, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 9, 2015 Nagle przed nimi pojawił się krąg i pojawił się Azazel i ten sam smok z którym walczyli.- Pomożemy wam.- powiedziała bestia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 9, 2015 Share Napisano Czerwiec 9, 2015 ((Coś tak czuje że smok zaraz popsuje cały plan Szeri)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Czerwiec 9, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 9, 2015 [On będzie chronił ich przed Brygadą Chaosu tylko.] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 9, 2015 Share Napisano Czerwiec 9, 2015 Lorence przytaknęła. - Nagle tak znikąd pojawiło się trzęsienie... I skały zaczęły się na nas walić a smok zniknął. - powiedziała. ((Coś tak czuje że smok zaraz popsuje cały plan Szeri)) (( Tró :") ))) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 9, 2015 Share Napisano Czerwiec 9, 2015 - Mhm. - mruknął tylko chłopak, potem nie odzywał się już aż nie dotarł do kanionu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 9, 2015 Share Napisano Czerwiec 9, 2015 Lorence chwyciła Law'a za ramię. - Pamiętaj Law, nie rób nic ponad swoje siły. - powiedziała do niego spokojnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 9, 2015 Share Napisano Czerwiec 9, 2015 - Ostatnio gdy zrobiłem coś ponad moje siły umarłem, teraz tego nie zrobię. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 9, 2015 Share Napisano Czerwiec 9, 2015 - Eh, w porządku. Po prostu cię uprzedzam. Naprawę nie chcemy żebyś się wykończył... - mruknęła Lorence po czym poklepała chłopaka po ramieniu. - Będzie dobrze, zobaczysz. Znajdziemy ją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 9, 2015 Share Napisano Czerwiec 9, 2015 - Boje się o nią. - powiedział do Lorence. - Boje się że coś jej jest... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts