Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 13, 2015 Share Napisano Wrzesień 13, 2015 - To już zobaczysz~ wiele ciekawych i przyjemnych. - powiedział z uśmiechem na twarzy, był wyraźnie zadowolony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 15, 2015 Share Napisano Wrzesień 15, 2015 Emily zaśmiała się, powoli zrozumiała o mu chodzi.Lorence wstała jakiś czas temu, ubrała się i ogarnęła. Później weszła do sypialni i dźgnęła śpiącego Jonathana w bok palcem.- Wstawaj! - zawołała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 15, 2015 Share Napisano Wrzesień 15, 2015 - Ech co? - zapytał Jonathan podnosząc się do siadu i patrząc na dziewczynę. - Ach... już już... - powiedział i ziewnął po czym usiadł na brzegu łóżka. Law uśmiechnął się. - Chodź jeszcze chwile poleżymy. - powiedział chłopak z lekkim uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 15, 2015 Share Napisano Wrzesień 15, 2015 - Zbieraj się kochanie, pójdziemy do miasta coś zjeść. - powiedziała i pocałowała Jonathana w policzek. Emily po chwili wpadła na inny pomysł.- Ej a dobrze się czujesz? Bo jeśli tak to może byśmy się przeszli do szpitalnego ogrodu? - zaproponowała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 15, 2015 Share Napisano Wrzesień 15, 2015 - W sumie faktycznie, czuje się całkiem nieźle. - stwierdził Law i uśmiechnął się, po chwili wstał z łóżka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 15, 2015 Share Napisano Wrzesień 15, 2015 Emily podała Law'owi kulę, która była oparta o ścianę pod oknem.- Na wszelki wypadek. - powiedziała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 15, 2015 Share Napisano Wrzesień 15, 2015 Law wziął kulę i poszedł razem z Emi w kierunku wyjścia i szpitalowego ogrodu.- W porządku, burczy mi trochę w brzuchu. - stwierdził Jonathan wstając i szukając swoich ubrań, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 16, 2015 Share Napisano Wrzesień 16, 2015 Emi chwyciła Law'a za wolną rękę.- Kocham cię Law~ - powiedziała cicho. - A na co masz dzisiaj ochotę? - zapytała Lorence siadając na łóżku i patrząc na Jonathana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 16, 2015 Share Napisano Wrzesień 16, 2015 - Ja ciebie też. - powiedział chłopak i uśmiechnął się do Emi. - Powiedział bym że na ciebie ale musimy zrobić sobie krótką przerwę zanim znowu wrócimy. A co do jedzenia to zjadłbym omleta. - stwierdził Jonathan. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 25, 2015 Share Napisano Wrzesień 25, 2015 - I tak jemy dziś na mieście, więc pójdziemy do restauracji. - powiedziała Lorence z uśmiechem i zaklaskała. - Zbieraj się, zbieraj. Później idziemy odwiedzić dzieciaki. - powiedziała wesoło. - Weźmiemy też pieska, Emi się ucieszy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 25, 2015 Share Napisano Wrzesień 25, 2015 - W porządku. - powiedział Jonathan i po chwili ubrał się. Po ubraniu się stanął obok Lorence. - To idziemy? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 29, 2015 Share Napisano Wrzesień 29, 2015 Lorence przypięła pieskowi smycz do obroży po czym wyszła z pokoju i skierowała się do wyjścia z budynku.- To teraz wybierz gdzie dzisiaj jemy~ - powiedziała wesoło. Emily spojrzała na Law'a.- Czuję się staro... - mruknęła cicho. - Mam już 18 lat, jestem dorosła pfh... Głupio ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 29, 2015 Share Napisano Wrzesień 29, 2015 - Biorąc pod uwagę fakt ile będziemy żyć jako demony to jesteśmy dziećmi. - powiedział Law i pogłaskał dziewczynę. - Może omleta? - zaproponował Jonathan. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 30, 2015 Share Napisano Wrzesień 30, 2015 - Ale i tak jestem od ciebie starsza... - mruknęła cicho Emily wtulając się chłopakowi w ramię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 30, 2015 Share Napisano Wrzesień 30, 2015 - Ale tylko troszeczkę. - powiedział Law i pogłaskał dziewczynę. - Zamierzasz robić imprezę urodzinową w typowym stylu czy raczej pić nie zamierzasz? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 - A boooo jaa wieem... Nic nie zdążyłam zaplanować w sumie bo przecież byłam w tym głupim lesie, a później to się cały czas tobą martwiłam, właściwie to dalej się martwię, ale mniejsza~ - zaśmiała się wesoło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 - Nigdy nie miałem takiej sytuacji że się upiłem do nieprzytomności... a ludzie takie rzeczy na osiemnastych urodzinach robią. - stwierdził Law. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Październik 7, 2015 Share Napisano Październik 7, 2015 - Heh~ Już widzę twoje urodziny i to jak będę musiała cię po tym wszystkim taszczyć do łóżka~ - zaśmiała się wesoło. - A tak w ogóle to ciekawe jak tam u twojej siostry. I ciekawe czy Rin jej powiedział co się stało... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Październik 11, 2015 Share Napisano Październik 11, 2015 - Cóż, jest matką więc ostatnio ma dużo na głowię i sądzę że mógł nie chcieć jej dodatkowo martwić. - stwierdził Law. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Październik 11, 2015 Share Napisano Październik 11, 2015 - I tak raczej trzeba jej powiedzieć. Zapewne martwi się o swojego braciszka~ - powiedziała Emi z uśmiechem. Po chwili wskazała na jakąś ławkę. - Chodź, usiądziemy~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Październik 11, 2015 Share Napisano Październik 11, 2015 Law usiadł wraz z Emily na ławce. - Zadzwonię do niej. - powiedział chłopak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Październik 17, 2015 Share Napisano Październik 17, 2015 - Okej~ - powiedziała wesoło. - Ej, Law... Strasznie ponury jesteś jakiś, a może po prostu mi się wydaje... W każdym razie, uśmiechnij się wreszcie~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucjan Napisano Październik 19, 2015 Share Napisano Październik 19, 2015 [Wrócił ogarnięty Lucjan. Mogę skrôt zdarzeń w mojej sesji?] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Październik 25, 2015 Share Napisano Październik 25, 2015 ((Law jest w szpitalu, ten trening co chciałeś zrobić się skończył i tak dalej))- Nawet nie wiem czemu się nie uśmiecham. - stwierdził Law i po chwili uśmiechnął się szeroko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Październik 25, 2015 Share Napisano Październik 25, 2015 Emi uśmiechnęła się, pocałowała Law'a w policzek i położyła głowę na jego kolanach.- Wiesz że trzeba będzie wrócić do szkoły? - mruknęła. - Ponad tydzień nas nie było. Znoowu zaległości... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts