Mephisto The Undying Napisano Październik 25, 2015 Share Napisano Październik 25, 2015 - Nie lubię szkoły. Wczesne wstawanie i w ogóle inne takie durne rzeczy. - powiedział wzdychając cicho. Po czym pogłaskał dziewczynę po głowie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Październik 25, 2015 Share Napisano Październik 25, 2015 - I tak musimy tam chodzić. Spokojnie, jeszcze tylko niecałe dwa lata~ - powiedziała wesoło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Październik 25, 2015 Share Napisano Październik 25, 2015 - To i tak trochę czasu. - powiedział chłopak i westchnął. - Bycie demon jest całkiem zabawne. Niby jest się złym a do szkoły trzeba chodzić. - zażartował. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Październik 25, 2015 Share Napisano Październik 25, 2015 Emi zaśmiała się wesoło.- A w takim razie... Co zrobimy jak skończymy szkołę? - zapytała spokojnie patrząc na chmury. - Co będzie później? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Październik 25, 2015 Share Napisano Październik 25, 2015 - Cóż. Będziemy dalej diabłami. Nie wiem jak wygląda życie diabła. Pewnie tak że będziemy robić zadania i zdobywać kontrakty. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Październik 25, 2015 Share Napisano Październik 25, 2015 - Echu... Czasem chciałabym znowu być normalna... - mruknęła Emily cicho. - Tak strasznie chciałam tyle rzeczy zrobić a teraz się nie da. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Październik 25, 2015 Share Napisano Październik 25, 2015 - Jakie rzeczy na przykład? - zapytał Law patrząc na dziewczynę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Październik 25, 2015 Share Napisano Październik 25, 2015 - Bardzo chciałam być sławnym fotografem i dużo rysować i śpiewać. Ogólnie poświęcać się sztuce... Zwiedzić świat... Spędzić więcej czasu z rodzicami... A tu taka kicha... - mruknęła cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucjan Napisano Październik 26, 2015 Share Napisano Październik 26, 2015 Dante po długim wyjeździe wrócił do opuszczonej szkoły. Gdy w końcu usiadł i zapalił w pomieszczeniu pojawił się Azazel. - Dante. To co? Po kielichu?- zapytał pokazując butelkę wina. - Nie. Mam mały problem. - powiedział patrząc na Azazela. Upadłemu zrzedła mina. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Październik 26, 2015 Share Napisano Październik 26, 2015 - Zwiedzać świat, śpiewać i fotografować dalej możesz. Spędzać czas z rodzicami też. - powiedział. - Mamy na to sporo czasu. - dodał po chwili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Październik 26, 2015 Share Napisano Październik 26, 2015 - Ale popularna być już raczej nie mogę... - mruknęła smętnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Październik 26, 2015 Share Napisano Październik 26, 2015 - Cóż... chyba nie. - powiedział cicho Law i pogłaskał dziewczynę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Październik 26, 2015 Share Napisano Październik 26, 2015 - To nie fer... - mruknęła cicho krzyżując ręce na klatce piersiowej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Październik 26, 2015 Share Napisano Październik 26, 2015 - Wiem. No ale żyjemy, to chyba jest całkiem dobre. - stwierdził Law. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Październik 26, 2015 Share Napisano Październik 26, 2015 - Meh... - mruknęła Emi po czym podniosła się do siadu i podkuliła nogi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Październik 26, 2015 Share Napisano Październik 26, 2015 Law posmutniał nieco. - Nie smuć się... - powiedział patrząc na dziewczynę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Październik 26, 2015 Share Napisano Październik 26, 2015 - Chcę znowu być normalna... Tak jak wcześniej. - mruknęła cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Październik 26, 2015 Share Napisano Październik 26, 2015 Law przygryzł wargę. - Ja też bym chciał... - mruknął smętnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Październik 26, 2015 Share Napisano Październik 26, 2015 - Nie da się tego jakoś naprawić? Zrobić tak jak było wcześniej? - zapytała Emi i spojrzała na Law'a. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Październik 26, 2015 Share Napisano Październik 26, 2015 - Raczej nie. W końcu umarliśmy już raz. Nie sądzę żeby dało się cokolwiek zrobić. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Październik 26, 2015 Share Napisano Październik 26, 2015 Emi westchnęła cicho. Po chwili wstała i usiadła Law'owi na kolanach.- Trudno... - mruknęła przytulając się do chłopaka. - Jak mam ciebie to to mi wystarczy~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Październik 26, 2015 Share Napisano Październik 26, 2015 Law przytulił dziewczynę. - W zasadzie, z tobą to mógłbym nawet pieczarką być. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Październik 27, 2015 Share Napisano Październik 27, 2015 - Awww~ Kochany jesteś~ - powiedziała Emi z uśmiechem. - Tak się cieszę że cię mam~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 10, 2015 Share Napisano Listopad 10, 2015 - Przytulisz mnie? - zapytał po chwili chłopak patrząc dziewczynie w oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 13, 2015 Share Napisano Listopad 13, 2015 - Uhum~ - powiedziała z uśmiechem i przytuliła chłopaka. - A tak swoją drogą jaki dzień tygodnia dziś mamy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts