Mephisto The Undying Napisano Listopad 18, 2015 Share Napisano Listopad 18, 2015 - Pfff... Nie wiem. Spałem trochę. - powiedział po chwili namysłu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 22, 2015 Share Napisano Listopad 22, 2015 Emily zaśmiała się. - No dobra, dobra. Przecież wiem kochanie. - powiedziała wesoło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 23, 2015 Share Napisano Listopad 23, 2015 - Nie mam przy sobie telefonu. Chyba Jonathan go ma. Jak przyjdą to jego zapytam. Ooo wilku mowa. - powiedział i wskazał na drugą stronę ogrodu. Drogą niedaleko fragmentu ogrodu szedł akurat Jonathan wraz z Lorence z celem odwiedzin u Law'a i Emily. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 23, 2015 Share Napisano Listopad 23, 2015 Gdy tylko Emi zobaczyła przyjaciół od razu zaczęła do nich machać. - Jonathan! Lorence! - zawołała wesoło. Lorence szła z pieskiem na rękach. W końcu obiecała Emily, że z nim przyjdzie następnym razem. Gdy zobaczyła ją i Law'a od razu pociągnęła Jonathana za rękę w ich kierunku. - Trzeba dziś wieczorem zabrać tę dzieciarnię do domu. - zaśmiała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucjan Napisano Listopad 24, 2015 Share Napisano Listopad 24, 2015 Dante siedział w opuszczonej szkole z zainteresowaniem patrząc na ekran który pokazywał ostatni turniej młodych diabłów. Wygrał goco dziwne Issei. - Muszę ich przygotować. Przeca to już za dwa tygodnie. - mruknął. Machnął ręką i obok ucha każdego z diabłów z jego rodziny pokazał się mały krąg teleportacyjny bédący słuchawką. - Zapraszam do mnie kochani. Mam dla was fajną wiadomośç i niespodziankę. - powiedział z uśmiecham do kręgu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 24, 2015 Share Napisano Listopad 24, 2015 - Ale jaaak tooo? To już koniec wolnego? - zapytała Emi smętnie przytulając Law'a. - Znowu będzie trzeba wrócić do szkoły... - Dobra, dobra Dante. Daj nam czas do wieczora bo musimy się zebrać. - powiedziała Lorence przywracając oczami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 24, 2015 Share Napisano Listopad 24, 2015 - Przynajmniej będzie można pospać we własnym łóżku, nie w szpitalnym. - stwierdził Law przytulając Emily. - Chyba już nie będę musiał chodzić do szkoły co? - zapytał Jonathan patrząc na Lorence. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 26, 2015 Share Napisano Listopad 26, 2015 Emi przytaknęła. - Racja... W domu będzie o wiele milej. - zaśmiała się. - Na całe szczęście jesteśmy dorośli i zakończyliśmy szkołę. - powiedziała Lorence uśmiechając się do Jonathana. - Za to ja muszę chodzić do pracy, więc nie mam tak łatwo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 26, 2015 Share Napisano Listopad 26, 2015 - Też muszę znaleźć pracę. - stwierdził Jonathan drapiąc się po brodzie. - Będzie fajniej niż tu. - powiedział i pogłaskał Emily Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 26, 2015 Share Napisano Listopad 26, 2015 - Laaaawww~ A zagramy sobie w pocky game? - zapytała wesoło. - No, przydałoby się. - zaśmiała się Lorence. Po chwili oboje stanęli przy ławce. Lorence pstryknęła Emily w głowę i postawiła jej pieska na kolanach. - Witam dzieciarnię~ Jak tam Law, lepiej się czujesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 26, 2015 Share Napisano Listopad 26, 2015 - Możemy. - powiedział Law, potem spojrzał na Lorence i Jonathana.- Żyje i raczej nie umrę. - oznajmił wesoło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 29, 2015 Share Napisano Listopad 29, 2015 - To świetnie~ - powiedziała Lorence z uśmiechem. - A powiedz mi Law, musisz tu tak siedzieć czy możemy się wszyscy gdzieś przejść do miasta? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 29, 2015 Share Napisano Listopad 29, 2015 - Cóóż, niby muszę siedzieć, ale znam się na czarach więc mogę przekonać lekarzy że już mogę wyjść i w ogóle. - powiedział wzruszając ramionami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 29, 2015 Share Napisano Listopad 29, 2015 - No to biegaj do kogoś że idziesz i pójdziemy na jakieś lody i do kręgielni. - powiedziała Lorence z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 29, 2015 Share Napisano Listopad 29, 2015 - To jeszcze się przebiorę w normalne ubrania. - powiedział po czym wstał. - Emily idziesz ze mną? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 29, 2015 Share Napisano Listopad 29, 2015 - Uhuuum~ - powiedziała wesoło po czym wstała z ławki, chwyciła Law'a za rękę i poszła za nim. - Poczekajcie tu. - powiedziała z uśmiechem do Lorence i Jonathana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 29, 2015 Share Napisano Listopad 29, 2015 - Używanie magii jest strasznie przydatne. - powiedział Law gdy byli już kawałek od Lorence i Jonathana. - Będę musiał spróbować kiedyś jednej sztuczki którą znam. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 29, 2015 Share Napisano Listopad 29, 2015 - Jaaaaakieeeeeeej? - zapytała Emi z ciekawością patrząc na chłopaka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 29, 2015 Share Napisano Listopad 29, 2015 - To sprawdzę jak będę mieć trochę czasu. Nie teraz w każdym bądź razie. Najlepiej jak będziemy w domu. - powiedział chłopak z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Grudzień 9, 2015 Share Napisano Grudzień 9, 2015 - Dooooobra, to biegnij do tego lekarza i z nim pogadaj. - mruknęła pod nosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 9, 2015 Share Napisano Grudzień 9, 2015 - Dobra, poczekajcie tutaj. - powiedział i po chwili poszedł, nie było go całe piętnaście minut, wrócił już normalnie ubrany i z niedużą teczką. - Okej, możemy spadać. - powiedział zadowolony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Grudzień 14, 2015 Share Napisano Grudzień 14, 2015 - To najpierw na lody czy do kręgielni? - zapytała wesoło Emi podskakując lekko w miejscu i z nadzieją patrząc na Law'a. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 3, 2016 Share Napisano Styczeń 3, 2016 - Na lody tak sądzę. Mam ochote na coś słodkiego i kalorycznego. Jak najkaloryczniejszego. - stwierdził patrząc na dziewczynę/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 3, 2016 Share Napisano Styczeń 3, 2016 - No to idziemy~! - powiedziała Emi chwytając chłopaka za rękę. - Prowadź Lorence. - powiedziała z uśmiechem. Lorence przytaknęła, wyciągnęła rękę z kieszeni, chwyciła dłoń Jonathana i po prostu ruszyła w odpowiednim kierunku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 Law chwycił dłoń Emily i uśmiechnął się do niej. Jonathan poszedł tylko posłusznie za Lorence. - Ej. Powinienem zmienić fryz? Mam już odrosty czarnych włosów, no i wygolony bok już taki nie jest. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts