Dead Radio Man Napisano Listopad 7, 2014 Share Napisano Listopad 7, 2014 Rin przyjął cios na siebie. - No, masz siłę, zaczniesz ćwiczyć i będzie z ciebie silny zawodnik. Dante nie uważasz że czas kończyć? - Rin przełamał technikę Law'a i spojżał w kierunku słońca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 7, 2014 Autor Share Napisano Listopad 7, 2014 - Da. Nie powinni się przemęczać. Choćmy coś przegryźć Rin.- powiedział z uśmiechem do dawnego przyjaciela. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 7, 2014 Share Napisano Listopad 7, 2014 (edytowany) - Ale może najpierw się przedstawię - Powiedział Rin, odepchnął rękę Zygfryda - Witajcie, nazywam się Rin Yatogami jestem pomocnikiem Sairaorga Baela. Tak czy inaczej od dzisiaj będę w waszej rodzinie. - Uśmiechnął się. Edytowano Listopad 7, 2014 przez Phoenix Luce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 7, 2014 Share Napisano Listopad 7, 2014 - Jestem Emily Williams. Miło mi cię poznać, Rin. - powiedziała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 7, 2014 Share Napisano Listopad 7, 2014 - Przepraszam że tak mocno rzuciłem - Uśmiechnął się - Nie lubię rzucać ładnych dziewczyn - Rin uśmiechnął się do Emily i puścił do niej oko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Listopad 7, 2014 Share Napisano Listopad 7, 2014 (edytowany) -Cześć- rzekł Zygfryd i udał się do swojego garażu. Wyciągnął z niego cztery opony i kanister benzyny. Zadzwonił po taksówkę, która zawiozła go na górę na której stał jego samochód. Wyładował opony i kanister, zapłacił i podszedł do Mazdy mówiąc. -Czas Ciebie naprawić stary druhu. Spostrzegł jednak, że taksówka nie odjechała, a taksówkarz wysiadł z samochu. Zygfryd sprawdził czy ma ukryte ostrze( ma), i odwrócił się do taksówkarza. Edytowano Listopad 7, 2014 przez RexCrusader Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 7, 2014 Autor Share Napisano Listopad 7, 2014 - Ta. Znamy się. Lecz ta znajomość zaczęła sië od bójki. Pamiętasz może powód?- zapytał Rina. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 7, 2014 Share Napisano Listopad 7, 2014 Emily zaśmiała się. - Zabawny jesteś~ - powiedziała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 7, 2014 Share Napisano Listopad 7, 2014 - Dzięki - Uśmiechnął się do dziewczyny. - Wiesz że nie pamiętam, może chodziło o jakąś dziewczynę? Dobra chodź na sake do jakiegoś baru Dante chyba że boisz się ze mną pić. - U Rina można było wyczuć zachowanie trolla. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 7, 2014 Autor Share Napisano Listopad 7, 2014 (edytowany) - Ta. Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze.- burknął zapalając papierosa.- Śmieszny jesteś. Nic się nie zmieniłeś.- powiedział z uśmiechem. Edytowano Listopad 7, 2014 przez Lucypher Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 7, 2014 Share Napisano Listopad 7, 2014 (edytowany) - Nie pal tego - Rin spalił u całego papierosa i uwiesił się na jego ramieniu - Chodźmy - Pomachał do Emily i uśmiechnął się zawadiacko. - Wiesz że papierosy psują zdrowie. (( Nie wiem czy źle przeczytałeś czy popełniłeś błąd Lucek ale ja napisałem dziewczynę nie pieniądze xD )) Edytowano Listopad 7, 2014 przez Phoenix Luce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 7, 2014 Share Napisano Listopad 7, 2014 Emily odmachała Rin'owi z szerokim uśmiechem na twarzy. - Hmmm... Co by tu teraz porobić... - mruknęła. - Law? Idziemy gdzieś? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 7, 2014 Autor Share Napisano Listopad 7, 2014 (( Wiem. Ale napisałeś ,, chyba ")) - Te. A co ciebie moje zdrowie interesuje?- zapyrmtał zdziwiony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 7, 2014 Share Napisano Listopad 7, 2014 - A tak po prostu - Rin dał mu kuksańca w bok - I jak tam ci idzie z nową rodziną? - Rin wyglądał poważnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 7, 2014 Share Napisano Listopad 7, 2014 - Możemy iść. - powiedział do Emily. - Może na kawę? - zaproponował. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 7, 2014 Share Napisano Listopad 7, 2014 - Oke~ Może być. - powiedziała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 7, 2014 Autor Share Napisano Listopad 7, 2014 - Gdy zabili Zygfryda miałem problem z dostaniem się do niego, ale po krótkiej walce udało mi się. Nie podoba mi się jego zachowanie. Jest zbyt porywczy. Wpadnie w kłopoty. Ale reszta świetnie sobie radzi.- powiedział poważnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 7, 2014 Share Napisano Listopad 7, 2014 - Chcesz żebym nad nim popracował ?- Rin zapytał - Wiesz poniekąd razem byliśmy w drużynie Sairaorga więc mogę ci pomóc jak brat. Tak czy inaczej jestem do twojej dyspozycji. A i o mało bym zapomniał podobno Anioły planują coś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 7, 2014 Autor Share Napisano Listopad 7, 2014 - Nie trzeba. A wracając do tematu. Są jeszcze jakieś szegóły?- zapytał zainteresowany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 7, 2014 Share Napisano Listopad 7, 2014 - W tym problem - Rin zwiesił głowę - Nie wiadomo co planują, dla tego przysłał mnie Sairaorg, musisz zabrać swoją rodzinę na obóz treningowy żeby mogli opanować swoje moce w większym stopniu. (( Opisz że wchodzimy do tego baru czy coś )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 7, 2014 Autor Share Napisano Listopad 7, 2014 - To co? Jutro jedziemy?- zapytał Rina wchodząc do baru. Podszedł do lady - Dwie sake.- powiedział krótko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 7, 2014 Share Napisano Listopad 7, 2014 - A nie macie szkoły ? - Rin usiadł przy stole - Lepiej żebyście nie zwracali uwagi na siebie, nigdy nie wiadomo kto cię obserwuje. Macie teraz jakieś ferie ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 7, 2014 Autor Share Napisano Listopad 7, 2014 - Ta. Od czwartku dwa tydnie.- powiedział biorąc sake od barmana i dając jedno Rinowi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 7, 2014 Share Napisano Listopad 7, 2014 - Dzięki, na zdrowie - Wychylił czarkę z sake - Ku to jest to, dobrze to od czwartku zaczniemy trening. Masz dziewczynę - Rin miał na twarzy zbereźny uśmiech. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 7, 2014 Autor Share Napisano Listopad 7, 2014 Dante wypił do dna.- Nie. Żadna mi się nie podoba.- odpowiedział. Lekki uśmiech zagościł na jego twarzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts