Mephisto The Undying Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 (edytowany) ((Ona jest w środku miasta -.-)) Elesis uśmiechnęła się dziwacznie. Zauważyła starą szkołę. Nie potrafiła rozpoznać kto jest tam kim ale trudno. Law - A do picia? - zapytał. Edytowano Listopad 9, 2014 przez Mephisto Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 9, 2014 Autor Share Napisano Listopad 9, 2014 Dante wszedł do budynku.- Miło mi. Jestem Dante.- przedstawił się gdy zobaczył Lorence. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 Rin nadal siedział na fotelu. Przypomniały mu się chwilę spędzone z Elesis w tym budynku. Westchnął krótko. - Ciekawe gdzie się podziewasz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 - Jestem Lorence. - powiedziała. - Mnie również miło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 9, 2014 Autor Share Napisano Listopad 9, 2014 - Rin mi o was opowiadał.- powiedział z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 - Doprawdy? To przynajmniej wiesz żeby mi nie podskakiwać. - powiedziała i uśmiechnęła się szaleńczo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 Elesis podeszła pod drzwi szkoły i otworzyła je kopiąc w nie. Weszła do środka ciągnąć za sobą miecz. - Dzień dobry. - powiedziała uśmiechając się maniakalnie. - Jest suchy chleb dla konia? - powiedziała rozglądając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 9, 2014 Autor Share Napisano Listopad 9, 2014 - Ta.- powiedział a w jego oczach zapłonęły szaleńcze ogniki.- A kto pyta?- zapytał z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 (edytowany) Lorence usłyszała znajomy głos. Wybiegła na korytarz. - Elesis! Żyjesz! - zawołała i uśmiechnęła się. Edytowano Listopad 9, 2014 przez Szeregowa WW Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 9, 2014 Autor Share Napisano Listopad 9, 2014 A czyli panienka Rina.- powiedział.- Rin ktoś do ciebie!- zawołał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 - No widzisz. A wy zamiast sprawdzić czy na pewno nie żyje zostawiliście mnie. Miło prawda? - powiedziała szorstko do Lorence. ((Elesis została ,,spalona'' przez anioła ale kiedy była w świętym ogniu Płonące Serce ją uratowało. Teraz ma kilka ślad po przebiciu mieczem na brzuchu i bliznę na policzku )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 (edytowany) Lorence - Wybacz... - mruknęła i spuściła wzrok. Emily - Małą kawę. - powiedziała z uśmiechem. Edytowano Listopad 9, 2014 przez Szeregowa WW Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 9, 2014 Autor Share Napisano Listopad 9, 2014 (( Ty. To może Lucas też wróci?)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 [ Ta, jeszcze kurde jego tu potrzeba XDD *sarkazm lvl internety motzno* ] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 ((A nie wiem >.> tej twojej postaci nawet nie pamiętam >.>)) Elesis - To czasem nie wystarcza. - powiedziała. Law - Ok. - przytaknął. Po chwili przyszedł kelner. - Więc dla mnie tiramisu i kawę z mlekiem a dla koleżanki szarlotkę i małą kawę. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 Lorence - Wybacz.... Naprawdę... Rin nie chciał cię zostawiać, ale... Musieliśmy... - mruknęła. Emily Emily wciąż się uśmiechała. Popatrzyła na niebo. - Niebo... Jest takie ładne... I niebieskie... - mruknęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 9, 2014 Autor Share Napisano Listopad 9, 2014 Dante słuchał tego co mówiła Lorence z zainteresowaniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 Rin usłyszał imię Elesis, zawahał się chwilę po czym przyszedł i zauważył ją. Wiedział że była zła na niego. - Wynagrodzę ci to jakoś, i przepraszam - Wiedział że nie będzie lekko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 Elesis Elesis tak bez powodu uderzyła Rina pięścią w twarz. - Pan tu nie stał. - powiedziała szorstko. Law - Ta... przyjemnie. - powiedział patrząc w niebo. Po chwili przyszło ich zamówienie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 Rin odczuł cios ale nadal patrzył na Elesis. Wiedział że jak teraz zrezygnuje to będzie między nimi koniec. - Nie chciałem tego robić Elesis, widziałaś sama jaka tam była rzeź, gdy odstawiłem resztę i miałem zamiar wrócić ktoś mnie znokautował i straciłem przytomność. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 Elesis złapała Rina za kołnierz. - Powinnam się za to zemścić. - wycedziła. - Ale już trudno. Drugi raz umarłam... jakoś przeżyje. - powiedziała puszczając go i siadając. - Masz jakąś wódkę? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 9, 2014 Autor Share Napisano Listopad 9, 2014 Dante podał jej butelkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 Elesis wzięła butelkę, otworzyła ją i zaczęła pić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 (edytowany) Emily - Ciekawe czy... - mruknęła wciąż patrząc na niebo. Po policzku popłynęła jej łza. Mimo to Emily wciąż się uśmiechała. Przetarła oczy. Lorence Lorence zabrała butelkę Elesis i rzuciła nią o ścianę. Butelka rozbiła się. - Jeszcze tego brakuje żebyś piła... - powiedziała. Edytowano Listopad 9, 2014 przez Szeregowa WW Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 Elesis Elesis przetarła usta. - Mało to ja się napiłam ostatnimi czasy? - zapytała ironicznie. Law - Co się stało? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts