Szeregowa WW Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 Lorence Lorence obrzuciła Elesis wściekłym spojrzeniem i kopnęła ją w kostkę. Emily - Nic. A co się miało stać? - zapytała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 - Coś czuję że to moja wina, nie bijcie się - Rin Powiedział patrząc na dziewczyny - Jeśli chcecie to na mnie wyładujcie swoją złość a nie na sobie nawzajem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 9, 2014 Autor Share Napisano Listopad 9, 2014 Dante wyciągnął jeszcze jednął butelkę i wypił ją duszkiem. Gdy odsunął ją od ust uśmiechnął się rozmażony.- Jak zwykle pesymistą jesteś Rin.- powiedział że śmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 (edytowany) Lorence - Idioci... - warknęła i wyszła ze szkoły. Edytowano Listopad 9, 2014 przez Szeregowa WW Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 Elesis westchnęła. - Dobra, koleś, potrzebuje rodziny bo do końca zeświruje. - powiedziała do Dantego. Law - Przez chwilę miałem wrażenie jakbyś płakała. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 Emily - Musiało ci się wydawać. - zaśmiała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 9, 2014 Autor Share Napisano Listopad 9, 2014 - Goniec.- mruknął i włożył w nią figure. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 - Chyba chodziło ci o masochistę - Rin uśmiechnął się do przyjaciela. - Mam jakieś szanse na przebaczenie - Zapytał Rin Elesis. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 - Może. - powiedziała Elesis kładąc nogi na stole. Law. - Możliwe. - mruknął. - Chociaż widziałem łzę. - pomyślał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 - Zaraz wrócę z Lorance - Rin wyszedł z budynku i zauważył dziewczynę, podszedł do niej. - Ehhh skopałem sprawę co? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 (edytowany) Lorence szła w stronę lasu. - Ta. - mruknęła do Rin'a. - Tak dawno mnie tu nie było... - pomyślała. Emily Emily nie przestawała się uśmiechać, wzięła do ust kawałek ciasta. - Pychota~ - zaśmiała się. Edytowano Listopad 9, 2014 przez Szeregowa WW Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 - Jak myślisz co muszę zrobić żeby być z nią, kocham ją ale nie wiem jak do niej wrócić - Rin wyglądał na podłamanego. - Jestem beznadziejny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 Lorence stanęła w miejscu i dała Rin'owi w twarz. - Nic się nie zmieniłeś... - mruknęła. - Słuchaj no, Rin. To już nie jest ta sama Elesis... Zmieniła się. Nie dziwię jej się w sumie... Na jej miejscu też byłabym taka wobec ciebie. Ona cię kochała, a kiedy cię najbardziej potrzebowała... Ty ją zostawiłeś... - powiedziała. - Ale nie wiem... Rób co chcesz. - odparła i poszła dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 Law wziął trochę swojego ciasta. - Mówiłem ze dobre. - powiedział. Elesis westchnęła. Ściągnęła buty i położyła nogi na stole. - Zjadła bym budyń. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 9, 2014 Autor Share Napisano Listopad 9, 2014 Dante wyszedł do kuchni i po chwili wrócił z kubkiem budyniu. - Masz.- powiedział podając jej kubek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 - Wrócisz z nami? Zapewne Dante przydał by się ktoś doświadczony - Rin zapytał się. - Ja już skończyłem z tworzeniem własnej grupy, jestem teraz u niego więc nie była byś też taka osamotniona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 - W sumie to nie wiem... Bardzo dużo się ostatnio zdarzyło... - westchnęła. - Muszę sobie to wszystko jakoś poukładać. Mam okropny mętlik w głowie... Emily - Tia~ - mruknęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 Elesis zaczęła jeść budyń, zastanawiała się co teraz zrobić. Była zła na Rina. Była zła na każdego kto tam wtedy był. Ale to nie była ich wina. W końcu i tak przeżyła. Nie mogła tak po prostu wskoczyć mu teraz w ramiona. Musiała się ogarnąć. Law Law napił się nieco kawy. - Lubię te kawiarnie. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 9, 2014 Autor Share Napisano Listopad 9, 2014 - Co to była za walka?- zapytał Dante Elesis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 - Jak coś to w środku jest Dante ja idę się przejść - Rin odszedł. Szedł przez park w którym go zabito, nie wiedział co ma zrobić. Chciał być znowu z Elesis, ale nie wiedział czy ona jeszcze go chcę - Nie, nie nie mogę tak myśleć, będę o nią walczył - Rin postanowił sobie to za cel. Usiadł przy pomniku i zaczął myśleć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 Emily - Właściwie to nigdy wcześniej nie widziałam tego miejsca. - powiedziała. - Ale też je lubię. Lorence - Mhm... - mruknęła tylko i poszła przed siebie. W końcu przystanęła i usiadła na jednej z ławek. - Właściwie... Po co ja tu wróciłam... - mruknęła. - Zrobiłam to zupełnie niepotrzebnie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 Law - Jest dobra. - powiedział i uśmiechnął się lekko. - Hej, Emily... - powiedział po chwili. Elesis - Nic przyjemnego, wiele aniołów i mała grupka demonów, ogień, krew, ból i światło. - powiedziała. - Jeśli kiedykolwiek oberwałeś włócznią światła wiesz jak to boli... mnie chcieli zabić świętym ogniem... to jest o wiele gorsze... - mruknęła patrząc w podłogę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 Emily podniosła wzrok i popatrzyła na Law'a. - Hm? - mruknęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 Law wziął głębowki wdech - Zastanawiam się czy nie chciałabyś zostać moją dziewczyną. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 Emily popatrzyła na niego lekko zdziwiona, ale uśmiechnięta. Wstała, podeszła do siedzącego Law'a i nachyliła się. Popatrzyła mu w oczy i pocałowała go. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts