Szeregowa WW Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 - Ta, na szczęście. - powiedziała z uśmiechem kończąc kanapkę. - Pycha~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 - Ta, dobrze że są tu amerykańkie bary bo na samej rybie i ryżu to bym raczej nie wyrobił. - stwierdził. Zobaczył że Elesis i Rin też weszli. - Hej. Przywitał się. - Hej... - rzuciła tylko Elesis i poszła na górę, weszła do pokoju w którym była Lorence. - Słuchaj, muszę z tobą pogadać. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 11, 2014 Share Napisano Listopad 11, 2014 Lorence podniosła wzrok i popatrzyła na Elesis. - Spoko. - powiedziała i uśmiechnęła się lekko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 11, 2014 Share Napisano Listopad 11, 2014 Elesis usiadła na łóżku. - Powiedz mi... co powiedział ci Jonathan? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 11, 2014 Share Napisano Listopad 11, 2014 Lorence trochę zdziwiło to pytanie. - Powiedział że nie wróci... - mruknęła i znów wybiła wzrok w podłogę. - Nie powiedział czemu, powiedział że nie może wrócić. I tyle. Przeprosił mnie jeszcze... I to wszystko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 11, 2014 Share Napisano Listopad 11, 2014 - Słuchaj... on... on umierał... miał białaczkę na długo nim się poznaliście... po prostu nie chciał żebyś przejmowała się nim. Miał nadzieje że przestaniesz go kochać... i teraz nie żyje... - powiedziała. Po chwili obok Elesis pojawił się portal taki sam jakich używał Jonathan, włożyła do niego rękę i wyciągnęła z portalu jego święty dar. Podała go Lorence. - powiedział że mam ci to dać... jako pamiątkę... - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 11, 2014 Share Napisano Listopad 11, 2014 - A-ale... Jak to... Nie żyje... - mruknęła wzięła święty dar do ręki. Z jej oczu zaczęły płynąć strumienie łez. - Dlaczego... Przecież to nie może być prawda... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 11, 2014 Share Napisano Listopad 11, 2014 - Ja rozumiem że nie potrafisz tego zrozumieć... ale on umierał od dość długiego czasu. Przykro mi... - powiedziała Elesis i przytuliła Lorence. - Ale wiesz, powiedział żebyś się nie przejmowała... i że będzie czekać na ciebie w Valhalli... - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 11, 2014 Share Napisano Listopad 11, 2014 - Ale... Ale przecież... To niesprawiedliwe. - powiedziała. W tym momencie jej serce po prostu roztrzaskało się na kawałki. Lorence zaczęła płakać jak nigdy dotąd. - Przecież... Mieliśmy być szczęśliwi... Dlaczego on mi o niczym nie powiedział? Przecież zostałabym tam z nim. Nie wracałabym tu. Zostałabym z nim do końca... Dlaczego... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 11, 2014 Share Napisano Listopad 11, 2014 - Właśnie dlatego... - powiedziała. - Chciał żebyś o nim zapomniała... obiecałam mu że ci nie powiem... ale nie potrafiłam... musiałam ci powiedzieć... - mruknęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 11, 2014 Share Napisano Listopad 11, 2014 - Ja i tak bym nie zapomniała... Nigdy... - powiedziała. - Mimo wszystko kochałam go. Przez cały ten czas. I dalej kocham. - powiedziała i uśmiechnęła się przez łzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 11, 2014 Share Napisano Listopad 11, 2014 - Nie martw się... po śmierci jako demon nie jest tak źle... spotkacie się jeszcze. - powiedziała Elesis. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 11, 2014 Share Napisano Listopad 11, 2014 - Spotkamy się..? - mruknęła. - Jak to..? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 11, 2014 Share Napisano Listopad 11, 2014 - No. W końcu byłam trupem... można powiedzieć że trafiasz do valhalli. Bo lepiej tego nie określę. Gdzie już po prostu zostajesz, nie możesz ponownie umrzeć ani nic takiego. - powiedziała. - Przyjemne ale nie dla mnie. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 11, 2014 Share Napisano Listopad 11, 2014 - Po śmierci... - mruknęła tylko pod nosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 11, 2014 Share Napisano Listopad 11, 2014 - Ale jest jedno ale... jeśli popełnisz samobójstwo na jakikolwiek sposób twoja dusza zniknie. - powiedziała Elesis. - I nie spotkasz go, więc musisz poczekać. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 11, 2014 Share Napisano Listopad 11, 2014 - Gdzie jesteś Dante? - Rin się trochę niecierpliwił. - Ehh - Usiadł na fotelu w holu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 11, 2014 Autor Share Napisano Listopad 11, 2014 Dante wyszedł z łazienki.- Czego?- burknął wycierając włosy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 11, 2014 Share Napisano Listopad 11, 2014 Lorence kiwnęła głową na znak że rozumie, przetarła oczy. - Poczekam... - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 11, 2014 Share Napisano Listopad 11, 2014 Elesis poklepała Lorence po plecach. - To dobrze. - powiedziała. - W sumie powinnyśmy pójść tam na dół. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 11, 2014 Share Napisano Listopad 11, 2014 - No w końcu, chodź - Rin poszedł do pokoju i gdy Dante wszedł zamknął drzwi - Mam złe przeczucia co do aniołów, wczoraj zabiliśmy 2 a dzisiaj może nam na głowę spaść cała armia, proponuje żeby jak najszybciej wyjechać na ten obóz. Poczekajmy na wizytę Sairorga i jedźmy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 11, 2014 Autor Share Napisano Listopad 11, 2014 Dobra.- odpowiedział. Poprawił włosy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 11, 2014 Share Napisano Listopad 11, 2014 Obok Rin'a i Dante pojawił się magiczny krąg Sairorga. Między nimi stał mężczyzna z czarnymi włosami. - Chłopaki - Sairorg objął obu z siłą niedźwiedzia. Rin szybko się wyrwał z tej śmiertelnej pułapki. - Masz to dla mnie - Rin zapytał Sairorga. - Tak masz - Sairorg dał Rin'owi zawiniątko a Rin schował to w kieszeni - Dobrze Dante pokarz mi swoją rodzinę. - Uśmiechnął się do niego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 11, 2014 Share Napisano Listopad 11, 2014 - Ta.. - mruknęła, założyła Cornvell na szyję i wstała. - No to chodź. - powiedziała, uśmiechnęła się lekko i wyszła z pokoju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 11, 2014 Share Napisano Listopad 11, 2014 Elesis wyszła wraz z Lorence i zeszła na dół. - Siemka. - przywitała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts