Dead Radio Man Napisano Listopad 11, 2014 Share Napisano Listopad 11, 2014 (( NIC NIE MÓWIŁAŚ D: )) - Hej whisky jest moje - Rin powiedział do Elesis. Ehh szkoda że nie chcę się z nami bawić - pomyślał Rin i napił się swojego alkoholu i wziął do ręki skrzydełko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 11, 2014 Autor Share Napisano Listopad 11, 2014 Dante zjadł prawie całego kurczaka i wypisz całą szkocką. Był w doskonałym humorze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 11, 2014 Share Napisano Listopad 11, 2014 - Muszę mieć popitkę. - powiedziała Elesis. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 11, 2014 Autor Share Napisano Listopad 11, 2014 Zamawiaj.- piwiedział z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 11, 2014 Share Napisano Listopad 11, 2014 [ Ciiiii~ XDDD ] Emily zaczęła się rozglądać. - Meh, meh... - mruknęła. - O, wiem. Tam. - powiedziała z uśmiechem wskazując na roller coaster. Lorence wróciła do szkoły i usiadła z powrotem na fotelu. - Tylko bym im popsuła zabawę... - mruknęła i uśmiechnęła się pod nosem. Podkurczyła nogi, zamknęła oczy i zasnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 11, 2014 Share Napisano Listopad 11, 2014 - To się źle skończy - Rin uśmiechnął się do Dante i Elesis, nalał sobie whisky i napił się. Rin właśnie zauważył że pije najmniej, ktoś tu musi być trzeźwy w końcu - pomyślał i zjadł kolejny kawałek kurczaka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 11, 2014 Share Napisano Listopad 11, 2014 (edytowany) - Ok. To chodźmy. - powiedział i pociągnął Emily za sobą. Posadził ją obok siebie w wagoniku i po chiwli ruszyli. Elesis napiła się kolejnego shota. Edytowano Listopad 11, 2014 przez Mephisto Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 11, 2014 Share Napisano Listopad 11, 2014 (edytowany) - Nigdy czymś takim nie jechałam. - zaśmiała się. - Będzie fajno~ Edytowano Listopad 11, 2014 przez Szeregowa WW Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 11, 2014 Share Napisano Listopad 11, 2014 - Nie miałem okazji być w tym wesołym miasteczku. - stwierdził Law. - I wierze iż będzie fajnie. - dodał uśmiechając się. Po chwili ruszyli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 11, 2014 Share Napisano Listopad 11, 2014 - Elesis wiesz że jutro będziesz miała gigantycznego kaca - Rin napił się whisky i pocałował ją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 11, 2014 Share Napisano Listopad 11, 2014 - To nie będzie pierwszy raz... - stwierdziła Elesis. - Nawet nie wiesz jak często piłam ostatnimi czasy. - dodała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 11, 2014 Share Napisano Listopad 11, 2014 - Ej ale to się nie może zepsuć nie? Nie chciałabym tu utknąć na resztę dnia. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 11, 2014 Share Napisano Listopad 11, 2014 - Ehh jutro będziesz tego żałować - Rin napił się z szklanki i zobaczył stół od bilarda. - Idziemy zagrać? - Zapytał pokazując stół. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 11, 2014 Share Napisano Listopad 11, 2014 - Jak się kiedyś najpierw nachlałam, potem jeszcze naćpałam i spałam pod mostem żałowałam bardziej. Teraz przynajmniej nie będę spać pod mostem. - powiedziała Elesis idąc do stołu do bilarda. Law - Mała szansa. A nawet jeśli to wyjdziemy innym sposobem. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 11, 2014 Share Napisano Listopad 11, 2014 - Czyli jak? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 11, 2014 Share Napisano Listopad 11, 2014 - Jesteśmy demonami tak? - zapytał. - Po prostu wyjdziemy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 11, 2014 Share Napisano Listopad 11, 2014 Rin uśmiechnął się do Elesis. - Chcesz spać u mnie dzisiaj? - ( ͡° ͜ʖ ͡°) podszedł do stołu i ułożył bile w trójkącie. - Chcesz pierwsza uderzać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 11, 2014 Share Napisano Listopad 11, 2014 - Ano tak. Zapomniałam. - zaśmiała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 11, 2014 Share Napisano Listopad 11, 2014 - No tak właśnie czekałam aż zaproponujesz. - powiedziała Elesis, wzięła kij i uderzyła, bile rozleciały się na wszystkie strony. - Heh. Ale raczej nie utkniemy. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 11, 2014 Share Napisano Listopad 11, 2014 - Na pewno? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 11, 2014 Share Napisano Listopad 11, 2014 - Tak, na pewno, nie martw się. - powiedział Law. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 11, 2014 Share Napisano Listopad 11, 2014 - Zaczynaj - Rin oparł się o filar i patrzył jak Elesis sobie daje radę. - Ja wezmę drugą kolejkę - Napił się whisky z szklanki którą miał przy sobie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 11, 2014 Share Napisano Listopad 11, 2014 Elesis odbiła kolejną bile, trafiła jedną i spróbowała ponownie. Tym razem nie wbiła nic. - Twoja kolej Rin. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 11, 2014 Share Napisano Listopad 11, 2014 Emily chwyciła Law'a za rękę i uśmiechnęła się. Wagonik zaczął jechać naprawdę szybko. - Łiiiiii~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 11, 2014 Share Napisano Listopad 11, 2014 (edytowany) Rin podniósł kij. Podszedł do stołu i pochylił się nad nim. Wycelował kijem w białą kulę i uderzył. Udało mu się trafić 2, trzecia już nie trafiła. - Twoja kolej. Edytowano Listopad 12, 2014 przez Phoenix Luce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts