Dead Radio Man Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 - Tak, wypocznij i nabierz sił przed pojedynkiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 - Dobra, to idę spać. - powiedział i poszedł do łóżka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 Rin zaczął medytować. Zbierał energie potrzebną do aktywowania swojego boskiego daru który został przekształcony. (( W 3 sezonie Ise będzie trenował ze smokiem :3 http://www.haremking.tv/news/#141261_tt <<< Tu wszystko jest :3 )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 Law po krótkiej chwili zasnął. Przy okazji snu pogadał z duszą swojego boskiego daru. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 (( Przewijamy bo tylko my tu na razie piszemy D: )) Była już godzina 18 i Rin zaczął przygotowywać szaszłyki i kiełbasę na ognisko. law nadal spał, musiał się na prawdę zmęczyć - pomyślał Rin i poznosił przy okazji suche drewno na opał. Wyjął butelkę piwa i otworzył. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 Law obudził się. - Ała... dopiero teraz czuje że wczoraj przesadziłem z wysiłkiem. - powiedział. - siema. - przywitał się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 - Bym ci zaproponował coś na odprężenie mięśni żeby tak nie bolały ale wiem że nie będziesz chciał - Powiedział Rin do chłopaka. - Tak czy inaczej zaraz będzie gotowa kolacja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 - Dobra cholera, daj. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 Rin uśmiechnął się i wyjął fajkę, nasypał tam trochę suszonych ziół i zapalił. - Masz, naprawdę pomaga - Rin napił się piwa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 Law wziął bucha. - Eh... - mruknął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 (edytowany) Rin napił się piwa i zaczął rozkładać kiełbasy i szaszłyki tak by się grillowały. Słońce zaczęło zachodzić i Rin przyniósł z domku gitarę klasyczną. Zaczął grać Metallica - Nothing Else Matters. Edytowano Grudzień 8, 2014 przez Phoenix Luce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 - Zią, ten utwór jest zbyt mainstremowy, zagraj coś innego. - poprosił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 - Co chcesz, mi się ten podoba - Powiedział Rin uśmiechnięty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 - Ehh... - Law westchnął. - Geez. - mruknął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 - No powiedz bo nie wiem - Rin zapytał się Law'a i napił się piwa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 - Po prostu nudzi mnie ten utwór. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 - To powiedz co mam zagrać. Hmm może tak AC/DC Back In Black - Rin zaproponował. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 - Może po prostu daj mi to. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 - Masz - Rin podał gitarę Law'owi i zdjął jednego z szaszłyków. Spróbował - Hmm już dobre można jeść - Rin odgryzł kawałek i napił się piwa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 Law wziął gitarę. Dostroił nieco i po chwili zagrał Accept - Balls To The Wall. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 Rin pomyślał o Elesis i o tym co teraz może robić. Zjadł do końca szaszłyk i wypił piwo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 Law wziął jednego szaszłyka i zaczął jeść. Po chwili spojrzał na szaszłyk. - Hm... - mruknął pod nosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 - Nie dobre - Zapytał Rin - Jest jeszcze kiełbasa, jak chcesz mogę na szybko coś zrobić - Zaproponował Rin. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 - Nie, nie. Nie o to chodzi. - powiedział i kontynuował jedzenie szaszłyka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 - Hmm, już nie wiem o co chodzi - Rin uśmiechnął się. Rin sięgnął po kiełbasę i polał ją sobie ketchupem po czym zaczął zjadać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts