Damian31215 Napisano Sierpień 16, 2013 Share Napisano Sierpień 16, 2013 Końcówka tego rozdziału była smutna,ale trzeba czekać na następny rozdział Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.a.b Napisano Sierpień 17, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 17, 2013 (edytowany) Cóż, szkoda, że wszyscy w to tak wierzą, ale niestety, przybywam!Tak jest, to jest koniec fika. Wiecie, jak główny bohater jest martwy, to raczej już nie powstanie, nieprawdaż? Jednak sam temat nie pozostanie zapomniany, bo będę aktualizował o ilustracje i parę innych rzeczy związanych z tą twórczością. Squee~! Edytowano Sierpień 17, 2013 przez M.a.b Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ten taki Tam Napisano Sierpień 17, 2013 Share Napisano Sierpień 17, 2013 A kontynuacja ? Już widzę tą kupę komentarzy co z kontynuacją. No cóż. Mam nadzieję że zostało ci trochę weny. Narazie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarBright Napisano Sierpień 17, 2013 Share Napisano Sierpień 17, 2013 No cóż. Niestety taka smutna prawda^^ To był już ostatni rozdział. Nie zawsze wszystko może się kończyć dobrze;/ Ale dziękujemy wszystkim za miłe motywujące komentarze;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Sierpień 17, 2013 Share Napisano Sierpień 17, 2013 Mnie jedynie będzie brakowało epilogu, gdzie zobaczylibyśmy pogrzeb, wspomnienia itp. Moim zdaniem można byłoby wycisnąć trochę łez z czytelników. W wielu ficach jest to idealne zakończenie które zapada w pamięć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ver Napisano Sierpień 17, 2013 Share Napisano Sierpień 17, 2013 Chylę czoła i gratuluję ukończenia FF'a Mabciu-Grubciu. Jednak, co racja to racja - > Dodaj Epilog, jakąś małą trwogę, co nieco... bo tak... mamy jakiś Cliffhanger ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plx Napisano Sierpień 17, 2013 Share Napisano Sierpień 17, 2013 Zakończenie świetne, tylko dodaj epilog Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian31215 Napisano Sierpień 17, 2013 Share Napisano Sierpień 17, 2013 No trzeba tylko na Ten epilog czekać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Sierpień 18, 2013 Share Napisano Sierpień 18, 2013 Właśnie, dodaj epilog, to świetny pomysł :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 18, 2013 Share Napisano Sierpień 18, 2013 Prolog Pliz Ankieta też cię prosi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Annabeth Wolfrose Napisano Sierpień 19, 2013 Share Napisano Sierpień 19, 2013 (edytowany) Dodaj epilog, plis. Edytowano Sierpień 27, 2013 przez Luna554 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 26, 2013 Share Napisano Sierpień 26, 2013 Epilog prosiiimyy ) Spodziewalem sie innego zakończenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Aspitia Napisano Sierpień 26, 2013 Share Napisano Sierpień 26, 2013 Prosimy o epilog Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Log Napisano Sierpień 26, 2013 Share Napisano Sierpień 26, 2013 Także dołączam do ,,Proszę o epilog,, Oraz mam nadzieję o kontynuację . Siła w demokracji...Także dołączam do ,,Proszę o epilog,, Oraz mam nadzieję o kontynuację . Siła w demokracji...Sorry za double, piszę z nowej motoroli.Sorry za double, piszę z nowej motoroli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pancer Napisano Sierpień 27, 2013 Share Napisano Sierpień 27, 2013 Naprawde epilog bylby jak znalazl chociaz koniec myslalem ze bedzie inny ps sorki za bra polskich liter ale pisye z chorwackiej klawiatury Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.a.b Napisano Sierpień 28, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 28, 2013 Cóż, nie tego się spodziewałem, przyznam szczerze.Myślałem, że będę...A jest...Co do Epilogu, hmm... Może tak, może nie, a póki co, niech to was zaspokoi ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plx Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 Czemu spodziewałeś się shitstormu? Stworzyłeś piękne opowiadanie z końcówką, której nikt się nie spodziewał . Teraz czekamy na swoiste Extendet Cut DLC Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorregaray Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 Ja osobiśćie wolałbym jednak jakąś kontynuacje niżeli epilog i koniec, chociaż nie wiem czy autorowi nie znudziło się pisanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 Popieram górę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grik1 Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 Mam nadzieję, że uwzględnisz wyniki ankiety i napiszesz kontynuację. Czekam na epilog. Wtedy napiszę kilka miłych słów o całym opowiadaniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 (edytowany) nie wiem czy autorowi nie znudziło się pisanie. Witać, że jesteś tutaj nowy Co do fica (końcówki) to jak już pisałem na forum i na gg - opowiadanie powinno mieć dłuższe zakończenie, które zapadnie w pamięć. Przez tyle rozdziałów czytelnicy zżyli się z Maronem, lecz po jego śmierci nie widziałem prawie żadnych emocji u Mane 6 (no może coś tam Twi próbowała, ale tylko go jeszcze dobiła). Kilka łez i pomrukań - prawie jak na pogrzebie Kim Jong-il'a. Śmierć Scientusa - możliwa do przewidzenia po ostatnich rozdziałach. Obawiał się walki z nim i zdawał sobie sprawę z siły przeciwnika. Kontynuacja - jeżeli nasz "troll" już jej nie piszę, to bez ujawnienia epilogu jest bardzo możliwa. Przypominam, że reinkarnacje w tym ficu już raz widzieliśmy. Więc czekam na pogrzeb albo na ponowne zesłanie przez rodziców z Elizjum czy jak to sobie Mab wymarzy. Ostatni rozdział obniża moją osobistą ocenę o całości fica. Edytowano Sierpień 28, 2013 przez Chief Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.a.b Napisano Sierpień 28, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 28, 2013 (edytowany) Ad Up - już poprawiłem te błędy, o których mówiłeś, więc proponuję spojrzeć ponownie. A co do Trollowania. cóż, nie od tego mam rangę - Lord of Madness, nieprawdaż?Ps. Epilog w drodze, lecz muszę go napisać... Awatar Chaosu wie, co robi ;3 Edytowano Sierpień 28, 2013 przez M.a.b Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.a.b Napisano Wrzesień 10, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 10, 2013 (edytowany) Mam dobrą i złą wiadomość...Zła to ta, że skończyłem pisać Epilog Dróg.Dobra to taka, że przez moje zboczenie, Epilog rozrósł się do dodatkowego rozdziału i Epilogu, który wrzucę później.Ehehehehe... Squee? Edytowano Wrzesień 10, 2013 przez M.a.b Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ver Napisano Wrzesień 10, 2013 Share Napisano Wrzesień 10, 2013 Masz ten fetysz nadmiernego opisywania, nie powiem. Ale jest na co czekać! - więc? Just wait! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarBright Napisano Wrzesień 10, 2013 Share Napisano Wrzesień 10, 2013 Nowy rozdział świetny;3 No przyznać teraz kto myślał, że już więcej nie bedzie;p Nie oszukiwać;3 Teraz tylko czekać na epicki epilog;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się