Dean Ambrows Napisano Listopad 29, 2014 Share Napisano Listopad 29, 2014 Tak.- odpowiedział szczerze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Listopad 29, 2014 Share Napisano Listopad 29, 2014 Alysse zakryła usta ręką. - A-ale jak...? - szepnęła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 29, 2014 Share Napisano Listopad 29, 2014 ((No brazylyjska telenowela.)) Curt minął Alysse Dastana. - Nareszcie... - mruknął po fińsku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 29, 2014 Share Napisano Listopad 29, 2014 Normalnie.-odpowiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Listopad 29, 2014 Share Napisano Listopad 29, 2014 ((A żebyś wiedział. Przynajmniej nie opera mydlana ))Dziewczyna nie mogła wydobyć z siebie głosu. - Ja...em..Wow... Jeśli to sen to proszę, nie budźcie mnie. - uśmiechnęła się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 29, 2014 Share Napisano Listopad 29, 2014 To nie sen.- odpowiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Listopad 29, 2014 Share Napisano Listopad 29, 2014 Dziewczyna uśmiechnęła się i przytuliła do Dastana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Listopad 29, 2014 Share Napisano Listopad 29, 2014 Ann rzucła wszystko co potrzebne do plecaka. Spojrzała na jego zawartość, składającej się z: pół litrowej butelki wody, metalowego wytrychu i kilku bardziej lub mniej przydatnych rzeczy. Zapieła plecak. Przeszukała szafę w poszukiwaniu czegoś w czym wyglądałaby ładnie i byłoby dobre na włamanie. Niestety te opcję zazwyczaj wzajemnie się wykluczają. Ostatnie znalazła coś w miarę Ok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 29, 2014 Share Napisano Listopad 29, 2014 Dastan przeszukał swoje kieszenie.- Nóż, latarki, batony, cola. Wszystko mam.- mruknął poprawiając płaszcz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 29, 2014 Share Napisano Listopad 29, 2014 Curt wrócił do domu, wyciągnął książki z plecaka i zapakował do niego potrzebne rzeczy, schował do kieszeni nóż motylkowy, śrubokręt i telefon do drugiej, wziął też do plecaka czekoladę i krakersy bo lubił. Spojrzał na zegarek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Listopad 29, 2014 Share Napisano Listopad 29, 2014 - Ja mam baterie. - uśmiechnęła się. - Naprawdę trudne zadanie... która godzina? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 29, 2014 Share Napisano Listopad 29, 2014 Zaraz powinni wszyscy być.- odpowiedział Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Listopad 29, 2014 Share Napisano Listopad 29, 2014 - Okey. - powiedziała cicho i zamyśliła się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 29, 2014 Share Napisano Listopad 29, 2014 Nad czym tak myślisz?- zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Listopad 29, 2014 Share Napisano Listopad 29, 2014 Alysse spojrzała na Dastana. - Aa.. tak jakoś mnie dopadło. - uśmiechnęła się słabo. - Zresztą nie czuję się dzisiaj najlepiej. Może dlatego. - odwróciła głowę i oparła ją o ścianę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 29, 2014 Share Napisano Listopad 29, 2014 A co się stało?- zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Listopad 29, 2014 Share Napisano Listopad 29, 2014 - Nic, naprawdę. - podniosła głowę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Listopad 29, 2014 Autor Share Napisano Listopad 29, 2014 -PUDER!!!- krzyknęła Marry w dzwiach szopy- przyda się do ujawniania wiązek laserowych.- uśmiechnęła się i spakowała go do plecaka.- I going on adventure!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Listopad 29, 2014 Share Napisano Listopad 29, 2014 Ann stanęła w drzwiach domu i zastanawiała się czy wzięła wszystko. Po namyśle schowała jeszcze nóż sprężynowy do kieszeni i szwajcarski scyzoryk do plecaka. "No to w drogę" - pomyślała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 29, 2014 Share Napisano Listopad 29, 2014 Dastan podszedł po najwiękrze drzewo obok szkoły. Wsadził rękę do dziupli i wyciągnął pendriwera. Uśmiechnął się po nosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xDave Napisano Listopad 29, 2014 Share Napisano Listopad 29, 2014 Po wyjściu z kawiarni przeszedł się do znajomego absolwenta po kluczyki, którymi otworzyłby salę do której mógł się włamać jedynie za wcześniejszym poinformowaniem dobrze znanego woźnego. Nie zamierzał zresztą zdradzać grupce ile płacił za każde takie wejście. Sam był ciekawy jak licealiści zamierzają wejść do budynku. Jakby nie próbowali Adey był prawie na miejscu. Gdy tylko zaczął grzebać w komputerze i puścił wcześniej przygotowane nagranie, był niemal pewien, że dadzą radę. O ile będą cicho. Sam podłączył swój telefon do komputera i z zainstalowanej wcześniej aplikacji obserwował to, co kamery zarejestrowałyby, gdyby nie jego nagranie. Teren zdawał się być czysty. Zerknął na zegarek i stwierdził luźno, że zanim wszyscy się zbiorą minie jeszcze chwila. Wybrał numer do Curta i zadzwonił. Dwa sygnały i połączenie. - ... Jak mówiłem, sowy pozamykały oczka. Jak tylko się zbierzecie, możecie iść na spacer. Radzę tylko nie hałasować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Listopad 29, 2014 Autor Share Napisano Listopad 29, 2014 Marry do szkoły zaszła inaczej niż zwykle, bo poszła przez las. Po drodze weszła do skrytki w starym dębie. Wzięła z tam tąd kilka drobiazgów. Dalej poszła pod szkołę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 29, 2014 Share Napisano Listopad 29, 2014 Curt poszed pod szkołę, po drodze spotkał Marry. Podszedł do niej. - Hej. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Listopad 29, 2014 Share Napisano Listopad 29, 2014 Ann czekając przed szkołą zobaczyła zbliżających się Curt'a i Marry. Podeszła do nich i się przywitała. -Cześć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 29, 2014 Share Napisano Listopad 29, 2014 - Och, widze że z zadania się wywiązałaś. - powiedział do Ann. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts