Gray Picture Napisano Listopad 29, 2014 Share Napisano Listopad 29, 2014 -Ależ oczywiście, że tak- powiedziała uśmiechając się.- Cieszę się, że ci się podoba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 29, 2014 Share Napisano Listopad 29, 2014 - Ładnej kobiecie we wszystkim dobrze. - powiedział uśmiechając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Listopad 29, 2014 Share Napisano Listopad 29, 2014 - Dzięki- powiedziała, czując, że się rumieni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 29, 2014 Share Napisano Listopad 29, 2014 Curt uśmiechnął się. - Urocza jesteś. - powiedział po francusku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Listopad 29, 2014 Autor Share Napisano Listopad 29, 2014 -Hej! A gdzie Theo?- spojrzała po wszystkich- zakochani są,-spojrzała na Dastana i Alysse- Curt jest, Ann jest, brakuje tylko Theo. Gdzie on? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Listopad 29, 2014 Share Napisano Listopad 29, 2014 Alysse powoli podeszła do grupy. - Cześć. - uśmiechnęła się lekko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Listopad 29, 2014 Autor Share Napisano Listopad 29, 2014 -Nie chcę nic mówić- Marry wyjrzała ponad wszystkich i spojrzała na zegarek- ale mamy 23.35 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 29, 2014 Share Napisano Listopad 29, 2014 - Co on, parówki do termosu stara się wpakować? - po chwili strzelił facepalma. - Oh mon Dieu... on to wziął an serio. - mruknął. ((Curt przeklina po francusku bo po Fińsku brzmi to kiepsko )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Listopad 29, 2014 Share Napisano Listopad 29, 2014 -Klniesz po francusku?- spytała Curt'a.- A z resztą. Nieważne. -Spojrzała na resztę.- To może wy tu poczekajcie jeszcze 5 minut, a ja już pójdę zamek w drzwiach otworzyć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 29, 2014 Share Napisano Listopad 29, 2014 - Owszem, to ma o wiele więcej sensu niż po fińsku. - powiedział do Ann, - i tak możesz już iść spróbować otworzyć drzwi. - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Listopad 29, 2014 Share Napisano Listopad 29, 2014 -Oki- powiedziała. Ann podeszła do szkolnych drzwi. Wyjęła wytrych z plecaka i zaczęła nim majstrować w zamku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 29, 2014 Share Napisano Listopad 29, 2014 - No gdzie ten koleś do cholery? - zapytał sam siebie. - Jeszcze trochę i idziemy bez niego. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Listopad 29, 2014 Share Napisano Listopad 29, 2014 -Nie denerwuj się. Wpakowanie parówek do termosu zajmuje trochę czasu- rzuciła ironicznie. Ann usiadła, żeby mieć lepszy dostęp do zamka. - Która jest godzina? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Listopad 29, 2014 Autor Share Napisano Listopad 29, 2014 -Już 23.37 Rzuciła Marry w powietrze patrząc w dal, czy Theo nie idzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 29, 2014 Share Napisano Listopad 29, 2014 - Chyba przesadziłem z trudnością zadania dla niego. - stwierdził. - Jak idzie Ann? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Listopad 29, 2014 Share Napisano Listopad 29, 2014 Alysse słuchała rozmowy w milczeniu. - Może robi po termosie dla każdego? - uśmiechnęła się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Listopad 29, 2014 Share Napisano Listopad 29, 2014 (edytowany) -Może- powiedziała. Ann obróciła wytrych trochę bardziej w prawo. Z zamka rozległo się zadowalające kliknięcie. -Prêt!- powiedziała wstając.- Zapraszam- dodała otwierajcą drzwi. Edytowano Listopad 29, 2014 przez Gray Picture Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 29, 2014 Share Napisano Listopad 29, 2014 - Täydellisesti (fiński motzno :3). Wiedziałem że można na tobie polegać Ann. - powiedział uśmiechając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Listopad 29, 2014 Share Napisano Listopad 29, 2014 (Dzięki google tłumaczowi wiemy, że to znaczy "doskonale") Ann schowała wytrych zpowrotem do plecaka. -Wchodzimy czy czekamy jeszcze?-spytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Listopad 29, 2014 Share Napisano Listopad 29, 2014 - Jak chcesz, ja wchodzę bo mi zimno. - to mówiąc stanęła w progu szkoły czekając na resztę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 29, 2014 Share Napisano Listopad 29, 2014 ((Nie każdy ma w szkole francuski i nie każdy wie co to jest Prêt więc jesteśmy kwita.)) - Powinniśmy poczekać na spóźnialskiego ale w tym tempie to nas ranek zastanie. - powiedział. - Ewentualnie ktoś może na niego poczekać... ale wtedy mniej osób będzie przeszukiwać szkołę więc zajmie to więcej czasu... - powiedział zastanawiając się, zaczął liczyć coś na palcach. - Dobra, poczekamy 10 minut jak nie przyjdzie do tego czasu to Marry zostanie i na niego poczeka a jeśli dotrze to wejdą razem. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Listopad 29, 2014 Share Napisano Listopad 29, 2014 Alysse westchnęła. -Ta jest szefie. - mruknęła i usiadła na ławce przed szkołą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 29, 2014 Share Napisano Listopad 29, 2014 - Jak wam zimno to wejdźcie do środka, ewentualnie ja na niego poczekam. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Listopad 29, 2014 Autor Share Napisano Listopad 29, 2014 (edytowany) -Ej!? Dlaczego Ja!?- Marry spojrzała na wszystkich- ma ktoś numer do niego, to prześle mu plan z zaznaczeniem gdzie jestaśmy. [kolejny raz, niezauważyłam posta wyrzej, sorry Maphisto] Edytowano Listopad 29, 2014 przez Luna the Moon Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 29, 2014 Share Napisano Listopad 29, 2014 - Nie wiem czemu ty, ja nawet nie wiem w którym punkcie tej operacji to ja dostałem dowodzenie. - powiedział. - Dobra, idźcie do środka a ja na niego poczekam. - powiedział Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts