Shine Star Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 Alysse spojrzała się na chłopaka. - Mi pasuje. - wzruszyła ramionami. - O ile ty nie masz nic przeciwko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 W sali z muzyki panowała cisza. Dastan podłączył gitarę a jego kumple stroili bas i perkusję. Po chwili wyszli na korytarz i zaczęli grać. http://www.tekstowo.pl/piosenka,bon_jovi,have_a_nice_day.html Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 - To ja umiem śpiewać? - zapytał zdziwiony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 - No pewnie. - uśmiechnęła się. - Nie bądź taki skromny. - Nagle usłyszała muzykę. Wstała z podłogi i zobaczyła Dastana grającego z jakimiś chłopakami. Zaczęła cicho nucić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 W czasie solówki Dastan trochę zaszalał ale po piosence się ogarnął. Po zagraniu zawołał - Have a nice day!- i wszedł do sali. Drzwi stały otworem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 Alysse zobaczyła Dastana wchodzącego do sali muzycznej. Odwróciła się do znajomych. - Idziemy do nich? - pokazała na salę muzyczną Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 - Niby można. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 -Okej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 - To chodźcie. - mówiąc to weszła do sali. - Emm? Można? - mówiąc to weszła pewnie dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 - Teraz możesz go pocałować. - powiedział szeptem do Alysse. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 Alysse zaczerwieniła się. - Proszę cię. - szepnęła zawstydzona. - Nie mam szans. - powiedziała patrząc na dziewczyny siedzące obok Dastana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 - Dasz radę. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 - Nie... - zrobiła się jeszcze bardziej czerwona. - Niepotrzebnie tu przyszłam... - powiedziała cicho i zaczęła się cofać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 Curt popchnął Alysse nieco do przodu. - Oj no nie wstydź się. Wierz mi będzie lepiej niż się spodziewasz. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 (edytowany) Alysse spojrzała na niego. - Ale co ja mam mu powiedzieć? - szepnęła zdenerwowana Edytowano Listopad 26, 2014 przez Shine Star Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 - Że ci się podoba. - powiedział. - A teraz idź. Powodzenia. - powiedział i popchnął ją lekko w stronę Dastana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 - Chyba zgłupiałeś! - krzyknęła lekko. - Wyjdę na totalną idiotkę. Pogięło cię? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 - Ta. Dawno temu. I nie wyjdziesz na idiotkę. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 - A tamte dziewczyny? - skinęła na nie głową. - Przecież to "popularsy". Nie chcę być pośmiewiskiem. Powiem mu gdy będę na to gotowa. - powiedziała zawstydzona, wyszła z sali i skierowała się do toalety Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 - Eh, kobiety. - powiedział kręcąc głową. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Listopad 26, 2014 Autor Share Napisano Listopad 26, 2014 ((Sorry, że mnie nie było, byłam w szpitalu w Białymstoku)) Marry zobaczyła że wszyscy wyszli. Wzięła swoją torbę i wybiegła ze stołówki. Usłyszała muzykę i poleciała w tamtą stronę. Po drodze minęła tamtych chłopaków. Nic jej niezrobili. Uśmiechnęła się. -An, Alysse za minutę dzwonek. Powinnyśmy się śpieszyć! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 (edytowany) An powiedziała do Alysse: - Obiecałam, że nie powiem nikomu, ale ty będziesz musiała. Albo to je cię od środka. Edytowano Listopad 26, 2014 przez Gray Picture Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 (To ja ponawiam pytanie, o to w której klasie jest Theoś, skoro ma 16 lat XD) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 - Już idę Marry. - powiedziała i skierowała się za nią do klasy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 ((pewnie w pierwszej)) Annabelle poszła za nimi. W między czasie zastanawiała się jak pomóc Alysse, jednocześnie nie łamiąc obietnicy. Dziewczyny podeszły pod klasę akurat tuż przed dzwonkiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts