Mephisto The Undying Napisano Listopad 27, 2014 Share Napisano Listopad 27, 2014 - Dzięki. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Listopad 27, 2014 Share Napisano Listopad 27, 2014 - No problem. - zaśmiała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Listopad 27, 2014 Autor Share Napisano Listopad 27, 2014 -Zaraz dzwonek, a my nic nie wiemy co się stało.- Marry miała śmiertelną powagę w oczach-A to przed muzyką raczej nie było przypadkowe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Listopad 27, 2014 Share Napisano Listopad 27, 2014 - Ja tam nie wiem. - wzruszyła ramionami. - Ty tu "dowodzisz" - uśmiechnęła się. - Prowadź obserwacje, bez dowodów nic nie wskurasz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Listopad 27, 2014 Autor Share Napisano Listopad 27, 2014 To może- przerwał jej dzwonek- spotkamy się po siódmej lekcji!- Krzyknęła do Theo biegnąc z innymi na lekcję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 27, 2014 Share Napisano Listopad 27, 2014 Curt poszedł leniwie pod klasę nucąc pod nosem rytm jakiegoś utworu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Listopad 27, 2014 Share Napisano Listopad 27, 2014 Alysse razem z Marry udała się pod klasę czekając na nauczyciela. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Listopad 27, 2014 Autor Share Napisano Listopad 27, 2014 Teraz dało się usłyszeć pisk radiowęzła-Wszystkie zajęcia aż do czwartku, odwołane- "Dziwne... Bardzo dziwne, za bardzo... " pomyślała Marry. - Spotkamy się gdzieś na mieście? Spytała wszystkich po wyjściu ze szkoły Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 27, 2014 Share Napisano Listopad 27, 2014 - Czemu niby zajęcia odwołane? - zapytał sam siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Listopad 27, 2014 Share Napisano Listopad 27, 2014 - Bardzo chętnie. - odpowiedziała na pytanie Marry. - Trzeba ochłonąć po tym... czymś. - powiedziała z uśmiechem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Listopad 27, 2014 Share Napisano Listopad 27, 2014 -Ja też chętnie- odpowiedziała, bo Marry pytała wszystkich, a ona chyba wlicza się od "wszystkich".- A gdzie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Listopad 27, 2014 Autor Share Napisano Listopad 27, 2014 -Może do tej nowej kawiarni w centrum, co?- Marry odwróciła wzrok do chłopaków- Hej, a wy też idziecie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 27, 2014 Share Napisano Listopad 27, 2014 - Też mogę iść. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Listopad 27, 2014 Share Napisano Listopad 27, 2014 - Chętnie. - odpowiedziała, po czym razem z Marry spojrzała na chłopaków. Unikała jednak wzroku Dastana, co jej się udawało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Listopad 27, 2014 Share Napisano Listopad 27, 2014 - Ja w sumie mogę iść - stwierdził, przeciągając się i poprawiając melonik na głowie. - Skoro mamy wolne, to czemu nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Listopad 27, 2014 Autor Share Napisano Listopad 27, 2014 Marry szła w długim kolorowym szaliku, który zrobiła jej babcia, granatowej kurtce, szarych rękawiczkach i czapce. Zaczął padać śnieg, pierwszy w tym roku. Wchodząc do kawiarni usłyszeli dzwonek. Usiedli przy jednym ze stolików. -Co bierzemy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Listopad 27, 2014 Share Napisano Listopad 27, 2014 Theoś miał na sobie akurat dziś skórzaną kurtkę i kraciastą arafatkę na szyi. Łapki schował sobie do kieszeni, żeby je ogrzać. Zdjął kurtałkę, kiedy usiadł przy stoliku. - Nie wiem, ja tam chyba wezmę gorącą czekoladę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Listopad 27, 2014 Share Napisano Listopad 27, 2014 An zdjęła czapkę i kurtkę, po czym usiadła przy stoliku. -Z chęcią napiłabym café au lait. - uśmiechnęła się- Jeśli taką tu dostane. A wy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Listopad 27, 2014 Autor Share Napisano Listopad 27, 2014 -Ja, Cappuccino.-Marry wyjrzała za okno.-Bajeczny widok... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 27, 2014 Share Napisano Listopad 27, 2014 Curt był ubrany bardziej jesiennie. Miał jeansowe spodnie, skórzaną kurtkę i buty, glany. Pod kurtką miał tylko koszulkę. - Słaba ta zima jakaś. - stwierdził siadając przy stoliku i ściągając kurtkę i przewiesił ją przez krzesło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Listopad 27, 2014 Share Napisano Listopad 27, 2014 -Przynajmniej nie musimy chodzić przez pół metrowe zaspy- wzruszyła ramionami.- Z resztą ani angielskie, ani francuskie zimy nie są zbyt ostre, więc chyba do takich słabych się przyzwyczaiłam. Co innego takie finlandzkie, albo syberyjskie. Te muszą być straszne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 27, 2014 Share Napisano Listopad 27, 2014 - Ach, finlandzka zima. Minus piętnaście stopni to normalka. Dużo odśnieżania jest. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Listopad 27, 2014 Share Napisano Listopad 27, 2014 - Ja tam wolę lato - stwierdził piegusek. No i taka prawda w sumie. Nigdy jakoś wybitnie za zimą nie przepadał. - Chociaż i tak późna wiosna jest najprzyjemniejsza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Listopad 27, 2014 Share Napisano Listopad 27, 2014 (edytowany) -Lubię zimę, ale nie lubię odśnieżania. I wolę jak jest max minus pięć. Delikatny francuski piesek ze mnie.- zaśmiała się. Edytowano Listopad 27, 2014 przez Gray Picture Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 27, 2014 Share Napisano Listopad 27, 2014 - Ja nie lubię lata. - stwierdził. - Jest zbyt ciepło. - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts