Mephisto The Undying Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 - Isaac. - przedstawił się siadając i podając dziewczynie rękę. - Miło mi. - dodał uśmiechając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 - Nie mam zegarka, ale podejrzewam, że jeszcze wczesna pora - oznajmił. - Wiesz, nie należę do ludzi jakoś specjalnie lubiących przebywać w większych grupkach, ale jeśli byłyby to konkretne osoby, które by mi odpowiadały, to czemu nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 - Naprawdę Kent? - Cana zdziwiła się - Wyglądasz mi na miłego faceta który by mógł się zaprzyjaźnić z każdym. A przynajmniej to moje spostrzeżenie - Dziewczyna krótko się zaśmiała - Nie mogę się doczekać lekcji kontroli naszych mocy, będę bardziej pomocna. - Cana uśmiechnęła się szeroko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 - Po prostu są ludzie z którymi albo się dogadam, albo nie, takich raczej po środku jest niewielu. Jeśli są, że tak to określę "neutralni" to z nimi po prostu nie przebywam, więc dla osób które polubię jestem miły - wyjaśnił spokojnie. Pomijając to jak bardzo potrafi być skrajnie inny w stosunku do ludzi, za którymi nie przepada. - Fakt, też chciałbym już lepiej kontrolować swoją moc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 - Czyli jestem tą szczęściarą - Powiedziała Cana - W końcu nie powiedziałeś co potrafisz, chcesz opowiedzieć? - Cana zapytała z powagą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 - Właściwie i tak jutro są pierwsze zajęcia, więc równie dobrze możesz się dziś dowiedzieć. Hmm... powiedzmy, że mam predyspozycje do tego, żeby nikt nie był w stanie mnie zauważyć - oznajmił z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 - Uu fajnie, jak rozwiniesz to będziesz niewidzialny i będziesz mógł robić co chcesz - Cana zaśmiała się krótko. W końcu weszli na szczyt pagórka skąd można było zobaczyć szkołę i pobliskie ulice zatłoczone samochodami i ludźmi. Słońce zaczynało zachodzić. - I jak, ładnie co? - Zapytała Cana szerząc się do Kenta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 - Mnie również miło. - powiedziała, uścisnęła rękę i podniosła się. Otrzepała sukienkę. - Tooooo... Ty też chodzisz do tej szkoły, nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 - Owszem. - powiedział wstając. - Do pierwszej A. - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 - Na pewno będzie to przydatna umiejętność, nawet bardzo - przytaknął. Zawsze uważał, że jakby miał wybrać sobie jakąś supermoc, to właśnie ta jego zdaniem była jedną z najpraktyczniejszych. - Owszem, ładnie - przyznał zaraz, patrząc przed siebie, a po chwili namysłu usiadł na trawie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 Zrobiło się zimniej. Cana potarła dłoniami o ramiona. - Hmmm mogłam coś cieplejszego założyć. - Cana usiadła obok Kenta. - W tym parku znalazłam jeszcze taki mały wodospad, nie wiem czy mogę nawet tak to nazywać. Może potok, chociaż jak woda spada z wysokości 5 metrów to chyba zalicza się do wodospadu co? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 Hideyoshi wyszedł z budynku szkoły, wtem poczuł na twarzy lekki podmuch powietrza który go ożywił trochę i chwilkę później dostrzegł nie daleko siebie dwie nieznane mu osoby, mimo iż bał się pewnej sytuacji to poszedł do nich i powiedział : -część-. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 Białas zastanawiał się nad czymś przez chwilę, po czym zdjął z ramion swoją bluzę i podał dziewczynie. - Trzymaj, bo zmarzniesz mi tu, a chorowanie na dzień dobry w nowej szkole to nie najlepszy pomysł. - Uśmiechnął się lekko. Co prawda jemu teraz też nie będzie za gorąco, ale oj tam. - Jak będzie jakiś ciepły i słoneczny dzień to można nad ten wodospadek się wybrać skoro tak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 (( Atlantis do kogo podeszła twoja postać bo nie opisałeś? )) - A co z tobą - Cana przyjęła sweter - Przyjemnie ciepły, może cię obejmę i nie będzie tobie zimno co? - Zaśmiała się krótko - A co do pływania to chętnie może tak na wiosnę i wczesne lato będzie dobrze się wybrać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 - No popatrz to jesteśmy w tej samej klasie~ - zaśmiała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 (edytowany) ((Zgaduje że chodzi o postać moją i Szeri)) - Miło poznać kogoś z kim będzie się mieć lekcje jeszcze przed ich zaczęciem. - powiedział uśmiechając się. Potem spojrzał na nowo przybyłą osobę. - Em, cześć. - powiedział. Nie miał pewności czy rozmawia z dziewczyną czy z chłopakiem. Edytowano Grudzień 9, 2014 przez Mephisto Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 - No, ale do wiosny to jeszcze cała masa czasu, więc wtedy się będzie to planować jeśli już - podsumował. - Cóż, nie jest mi wybitnie zimno, ale nie powiem, żeby było też jakoś gorąco, więc myślę że bez obejmowania mógłbym to wytrzymać, ale jak chcesz to możesz się przytulić, nie przeszkadza mi to. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 Cana objęła Kenta w pasie. - Wracamy - Zaproponowała Cana - W kafeterii szkolnej powinni zaraz wydawać kolacje, nie sądzisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Advilion Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 Harold spacerował powoli po parku. Nie spieszyło mu się nigdzie, a do domu też za bardzo nie miał po co wracać. Zauważył chłopaka, czytającego książkę pod jednym z drzew. Chyba widział go już na sali. Postanowił do niego zagadać. - Hej, jestem Harold. Co tam ciekawego czytasz? - zapytał się. [Raczej wiadomo, że chodzi o postać Elfki, ale zawsze lepiej jest się upewnić.] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 - W sumie to nawet zgłodniałem, więc sprawdzimy kwestie żywieniowe, no i jednak za ciepło już nie jest więc możemy faktycznie się zbierać - przytaknął. Białowłosy wstał z miejsca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 Cana też wstała i ruszyła w stronę szkoły. - Masz jakieś ulubione potrawy? - Cana zapytała się Kenta uśmiechając się szeroko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 Sorley udał się najpierw do mieszkania, gdzie szybko doprowadził się do stanu podstawowego i już przebrany w czyste, suche ubrania ściągnął na telefon mapę miasta. Dzięki Johnowi nie musiał iść kupować biletu - wspaniałomyślnie dał mu kilka i powiedział, gdzie najlepiej je kupować. A ten punkt sąsiadował z biblioteką miejską, do której właśnie się kierował. Do trzeciego punktu i jednocześnie jedynemu, o jakim John powiedział mu z własnej woli, nie miał potrzeby się udawać. Był dobrze wychowanym młodzieńcem, najwidoczniej wiele bardziej moralnym niż jego rówieśnicy w Anglii. W ciągu godziny znalazł kilka książek, które go zainteresowały. Po kilku minutach wypełniania kolejnych papierków, w końcu mógł je wypożyczyć, co zrobił. Z czasem dołączyła do nich w jego torbie słodka bułka i butelka wody. Tak przygotowany udał się do parku, bo dzień był naprawdę ładny i nie chciał tracić słońca, które przecież w Anglii rzadko kiedy wychodzi zza chmur. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 (edytowany) Hideyoshi odpowiedział - Jestem Hideyoshi i mam pytanie dlaczego się na mnie tak patrzysz dziwne- wpatrywał się w nieznajomego oczekując odpowiedzi, stał tak oczekując odpowiedzi, mając nadzieję na inną odpowiedź niż myślał. Edytowano Grudzień 9, 2014 przez Wiecznie WnerwionyAtlantis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 - Ee... jesteś chłopakiem czy dziewczyną? - zapytał po chwili bezsensownego robienia ,,eeee'' Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 - Właściwie to lubię większość rzeczy, które podchodzą pod te niezdrowe i takie tam. Pizza, frytki, temu podobne. Ale warzywa, szczególnie brokuły też lubię, więc cóż, kwestia na co mam ochotę - odpowiedział. - A ty masz jakieś ulubione jedzenie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts