BrokenRC Napisano Grudzień 25, 2014 Share Napisano Grudzień 25, 2014 Dobra nazwa dla serialu: "Rex i Lying" melodramat wojenny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emiel Regis Napisano Grudzień 25, 2014 Share Napisano Grudzień 25, 2014 Dobra nazwa dla serialu: "Rex i Lying" melodramat wojenny Prawdopodobnie takiej samej jakości jak filmy o noktoku z Avatara. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Grudzień 25, 2014 Share Napisano Grudzień 25, 2014 Bardzo możliwe, nawet bardzo bardzo możliwe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Grudzień 25, 2014 Share Napisano Grudzień 25, 2014 Tak czytam ten TL:DRowy post Rexa i ciebie naprawdę porąbało. Wychodzisz do Sombry i po prostu go obrażasz. Myślisz, że go obchodzi kto co chce? W dodatku bicie po tym, że zasłania się cieniami doprowadzi do tego, że wyjdzie i ci przywali, a to gorsze niż cienie. On cie nie zabije. Sprawi, że śmierć będzie dla ciebie uwolnieniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Grudzień 25, 2014 Share Napisano Grudzień 25, 2014 Poczytaj sobie PW to zrozumiesz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Grudzień 25, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 25, 2014 Teraz tak sobie pomyślałam (patrząc na posty niektórych w DS), że zniesienie tur nie było dobrym pomysłem. xD 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Grudzień 25, 2014 Share Napisano Grudzień 25, 2014 Tak szczerze to było porąbanym pomysłem, ale co się stało się nie odstanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Grudzień 25, 2014 Share Napisano Grudzień 25, 2014 Teraz tak sobie pomyślałam (patrząc na posty niektórych w DS), że zniesienie tur nie było dobrym pomysłem. xD No shit, Sherlock! To podstawa takich sesji! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rexumbra Napisano Grudzień 25, 2014 Share Napisano Grudzień 25, 2014 (edytowany) Nie widzę problemu w tym nowym systemie poza spamem postów z tego pseud romansu. To podstawa takich sesji! Nigdzie nie pisało że ten event miał być sesją rpg. Lepsze to niż gmatwanie się w statystykach. Edytowano Grudzień 25, 2014 przez Rexumbra Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Grudzień 25, 2014 Share Napisano Grudzień 25, 2014 Poczytaj sobie PW to zrozumiesz Którego? W jednym jesteś psychicznym gwałcicielem, a w drugim błagającym o śmierć workiem bólu i agonii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emiel Regis Napisano Grudzień 25, 2014 Share Napisano Grudzień 25, 2014 (edytowany) zniesienie tur nie było dobrym pomysłem No przy sesji w której nie ma żadnych zasad to może rzeczywiście nie być problemem. Absurd na absurdzie siedzi i absurdem pogania. Jednak byłoby miło, gdyby użytkownicy nie nawalali pierdyliarda postów pod rząd jednego dnia w walce chociażby z uprzejmości wobec innych, którzy mogą nie mieć w tym dniu czasu. yep Edytowano Grudzień 25, 2014 przez EmielRegis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Grudzień 25, 2014 Share Napisano Grudzień 25, 2014 (edytowany) Najlepiej oba, Seroksie, i je podsumuj. Edytowano Grudzień 25, 2014 przez Rex *Monster* Crusader Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Grudzień 25, 2014 Share Napisano Grudzień 25, 2014 No przy sesji w której nie ma żadnych zasad to może rzeczywiście nie być problemem. Absurd na absurdzie siedzi i absurdem pogania. Jednak byłoby miło, gdyby użytkownicy nie nawalali pierdyliarda postów pod rząd jednego dnia w walce chociażby z uprzejmości wobec innych, którzy mogą nie mieć w tym dniu czasu. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Grudzień 25, 2014 Share Napisano Grudzień 25, 2014 Nie widzę problemu w tym nowym systemie poza spamem postów z tego pseud romansu. Nigdzie nie pisało że ten event miał być sesją rpg. Występowanie OP. Błędy czasowe. Możliwość przypadkowego pomijania wypowiedzi. Trudność w znalezieniu informacji. Mam wymieniać dalej? Idąc w twoim toku myślenia. NIGDZIE NIE PISAŁO, ŻE NIE!!! To starcie, nie opowieść jezu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Advilion Napisano Grudzień 25, 2014 Share Napisano Grudzień 25, 2014 Sesja symulacyjna Sombry zostanie zamknięta. Niedługo otworzę koszary (czy jak to tam nazwę). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rexumbra Napisano Grudzień 25, 2014 Share Napisano Grudzień 25, 2014 (edytowany) Występowanie OP. Błędy czasowe. Możliwość przypadkowego pomijania wypowiedzi. Trudność w znalezieniu informacji. Mam wymieniać dalej? Idąc w twoim toku myślenia. NIGDZIE NIE PISAŁO, ŻE NIE!!! To starcie, nie opowieść jezu. Nie zaczynajmy znowu tego maglować bo znowu zostaniemy zrugani z tworzenie shit storm. Edytowano Grudzień 25, 2014 przez Rexumbra Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emiel Regis Napisano Grudzień 25, 2014 Share Napisano Grudzień 25, 2014 Sesja symulacyjna Sombry zostanie zamknięta. Niedługo otworzę koszary (czy jak to tam nazwę). To znaczy że już tam nie pisać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Grudzień 25, 2014 Share Napisano Grudzień 25, 2014 Nnnniiieeee! Jak możesz zamknąć symulację?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Advilion Napisano Grudzień 25, 2014 Share Napisano Grudzień 25, 2014 To znaczy że już tam nie pisać? Yup. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Grudzień 25, 2014 Share Napisano Grudzień 25, 2014 Odpisz chociaż na post Rex'a! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Grudzień 25, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 25, 2014 Za przeproszeniem, tury istnieją. Pomiędzy użytkownikami piszącymi ze sobą. Więc zanim napiszesz "No shit, Sherlock" dowiedz się, o co mi dokładniej chodziło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rexumbra Napisano Grudzień 25, 2014 Share Napisano Grudzień 25, 2014 Odpisz chociaż na post Rex'a! Aż tak ci spieszno do grobu ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Grudzień 25, 2014 Share Napisano Grudzień 25, 2014 Nawet nie wiesz jak bardzo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Grudzień 25, 2014 Share Napisano Grudzień 25, 2014 Za przeproszeniem, tury istnieją. Pomiędzy użytkownikami piszącymi ze sobą. Więc zanim napiszesz "No shit, Sherlock" dowiedz się, o co mi dokładniej chodziło. Jakoś ich nie widzę. W DS Choco ma 3 tury, a LH i Rex już nie wiem iledziesiąt To nie są tury -.- to są po prostu odpisy. Chyba, że tura to przepaść w odpisach między postaciami. To też nie podchodzi mi pod tury. Tura jest zaczynana i kończona zawsze tym samym. Jej fizyka jest stała. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Grudzień 25, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 25, 2014 Jakoś ich nie widzę. W DS Choco ma 3 tury, a LH i Rex już nie wiem iledziesiąt To nie są tury -.- to są po prostu odpisy. Chyba, że tura to przepaść w odpisach między postaciami. To też nie podchodzi mi pod tury. Tura jest zaczynana i kończona zawsze tym samym. Jej fizyka jest stała. Przykro mi, jednak od kontrolowania DS nie jestem ja... Użytkownicy, którzy walczą ze sobą mają ustawioną turę - użytkownik atakujący > użytkownik atakowany > ewentualna osoba, która dołączyła. Tak to wygląda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts