Cava Herondale Napisano Styczeń 16, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2015 Po tym, jak pojedynek się zakończy będziesz mógł walczyć, z kim zechcesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Styczeń 16, 2015 Share Napisano Styczeń 16, 2015 Wiedziałem, że mam wybranego przeciwnika - nie wiedziałem po prostu, że lista na pierwszej stronie jest aktualizowana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Styczeń 16, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2015 Edytuje listę za każdym razem, gdy ktoś dołączy do drużyny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ms.Swag Napisano Styczeń 16, 2015 Share Napisano Styczeń 16, 2015 Fajnie bo już myślałam że zapomniałaś o mnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emiel Regis Napisano Styczeń 16, 2015 Share Napisano Styczeń 16, 2015 (edytowany) Wili, nie możemy stosować akcji odbierających naszemu przeciwnikowi jakiekolwiek zdolności. A jeśli już koniecznie musimy to dajemy im szanse uniku. Edytowano Styczeń 16, 2015 przez Emiel Regis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Styczeń 16, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2015 Wili, nie możemy stosować akcji odbierających naszemu przeciwnikowi jakiekolwiek zdolności. A jeśli już koniecznie musimy to dajemy im szanse uniku. Dziękuję za spostrzegawczość (nie było mnie). Ja sama wyczarowałam chmury, przez które nie było widać, jednak to nie pozbawiło przeciwnika możliwości zaatakowania mnie (strzała wybuchowa Rexa). Co gdybym np. pozbawiła maga zdolności magicznych? Byłoby kiepsko... Stąd taka zasada. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Styczeń 16, 2015 Share Napisano Styczeń 16, 2015 Regis, wspomóc Cię w opatrywaniu klaczy? Chciałbym przypomnieć, że moja postać, cóż, nie stroni od uciekania z walki, gdy zrobi się gorąco, a kilkuminutowe oślepienie raczej do takich sytuacji się zalicza. Proponuję coś w stylu: > Remedy ucieka z pola pojedynku, Wili rzuca się w pościg. Mimo wszystko nie jest pegazem, a teren to pustynia, więc chwilę jej to zajmie; > narcyz znajduje Calamity'ego i razem opatrują klacz/ew. zajmuje się tym Remedy, a Calamity dalej się pojedynkuje; > gdy stan klaczy rannej zostanie uznany za stabilny, na miejsce dociera Wili, a z pojedynku robi się swoiste 2 vs 2; Oczywiście, wszystko zależy od tego, czy pozostali gracze i Cava się zgodzą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Styczeń 17, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2015 Jeżeli się dogadacie, macie moją zgodę na takie coś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Styczeń 17, 2015 Share Napisano Styczeń 17, 2015 Mam już zgodę od Regisa, pozostaje czekać na odpowiedź pozostałych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Styczeń 17, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2015 W porządku. Ważne, abyście mieli z tego jak najwięcej zabawy i przyjemnie się Wam grało, więc jeżeli uzgodnicie coś wspólnie w sprawie rozgrywki, to jestem gotowa się na to zgodzić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Styczeń 17, 2015 Share Napisano Styczeń 17, 2015 Wracam na forum! Domyślam się, że mam masakryczną ilość postów do nadrobienia. x.x Ogarnę się życiowo w 1 połowie dnia, w drugiej poczytam coście tu naskrobali jak do tej pory i chyba wieczorkiem już wkroczę do walki. Nadal mam ten pojedynek z Sombrą, prawda? Nigdzie sobie nie poszedł, nikt go nie "zabrał"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emiel Regis Napisano Styczeń 17, 2015 Share Napisano Styczeń 17, 2015 Ja dopiero napisałem swój drugi post. Z połowa drużyn nagle sobie poszła i trzeba było dobierać graczy. Tak więc idzie to tak wolno że nic nie straciłaś ^^. I witaj ponownie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Advilion Napisano Styczeń 17, 2015 Share Napisano Styczeń 17, 2015 Oczywiście, poczekałem na twój powrót i Sombra do tej pory wciąż nie podjął żadnego ruchu. Polecam zapoznać się z składami drużyn, bo trochę się zmieniło. I oczywiście mam nadzieję, że wszystko co chciałaś zrobić poszło po twej myśli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Styczeń 17, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2015 O! Nagle pojawił się Advilion. Jak mi miło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Advilion Napisano Styczeń 17, 2015 Share Napisano Styczeń 17, 2015 Wiesz, szkoła itp. Wchodziłem raz dziennie na kilka minut i czytałem, co się działo, ale nie wydawało mi się, że coś wymaga mojej ingerencji. Jak jestem do czegoś potrzebny, wystarczy napisać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Styczeń 17, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2015 Wiesz, szkoła itp. Wchodziłem raz dziennie na kilka minut i czytałem, co się działo, ale nie wydawało mi się, że coś wymaga mojej ingerencji. Jak jestem do czegoś potrzebny, wystarczy napisać. Rozumiem... Ale skoro już jesteś, to zająłbyś się czymś. Od dawna mam na głowie mnóstwo spraw i po prostu powoli nie daję już rady... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riddle Napisano Styczeń 18, 2015 Share Napisano Styczeń 18, 2015 Bosman, tylko uważaj na jego ulta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Styczeń 18, 2015 Share Napisano Styczeń 18, 2015 Mam zamiar dodać w przyszłości jeszcze jakąś drużynę, ale stwierdziłam właśnie, że dwie w zupełności wystarczą... Ta trzecia strona była by kim? (Czysto hipotetycznie) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Styczeń 18, 2015 Share Napisano Styczeń 18, 2015 Partyzantami! Wiem nawet kto by do nich dołączył 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riddle Napisano Styczeń 18, 2015 Share Napisano Styczeń 18, 2015 Weź dowolnego złoczyńcę/postać ze zdolnościami przywódczymi z serialu i dodaj do niego organizację, którą kieruje. Tyle jest opcji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emiel Regis Napisano Styczeń 18, 2015 Share Napisano Styczeń 18, 2015 Armia klonów Pinkie. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Styczeń 18, 2015 Share Napisano Styczeń 18, 2015 Ołowiane krzesła Discorda albo Fluffle na spacerze. Wiem że na oko opcji jest wiele jednak ciekawi mnie kogo jeszcze Cava chciała wciągnąć w wir walki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riddle Napisano Styczeń 18, 2015 Share Napisano Styczeń 18, 2015 Takie pytanie do Serox'a - Wolfast ma muszkiet? Bo wydaje mi się, że wiesz, ile zajmuje przeładowanie tej rzeczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Styczeń 18, 2015 Share Napisano Styczeń 18, 2015 Stwierdziłem, że skoro są postacie dwuklasowe i są tutaj tak futurystyczne rzeczy jak tarcze kinetyczne to nikt się nie obrazi jak zmienię muszkiet na snajperkę z czterotaktowym zamkiem i trzema pociskami w magazynku. Z resztą co to komu wadzi skoro walczę z tarczą odbijającą pociski. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riddle Napisano Styczeń 18, 2015 Share Napisano Styczeń 18, 2015 Dobra. Wszelka broń palna bardziej skomplikowana od muszkietu (lub ogółem z późniejszego okresu) wykracza poza moją wiedzę na temat broni palnej, więc nie będę się spierał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts