Emiel Regis Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 Pokrojenie na kawałki i wyrzucenie kończyn w przepaść nie uważasz za unieszkodliwienie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rexumbra Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 Jak powiedziałem wcześniej, ma postać ma słabości dzięki którym można ją pokonać. Musicie je jednak znaleźć sami tak jak Rex. Ja nie rozpiszę ich wam gdyż byłoby to po prostu śmieszne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 Nie jestem pewien, czy nie zalicza się to do Gore czyli illegal + nie zawsze masz przepaść albo wulkan w pobliżu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rexumbra Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 (edytowany) Naprawdę ciekawa z tego dyskusja wynikła nieprawdaż. Może zmienimy cel i pomyślimy wspólnie jak dorwać się do Behemota ? Edytowano Grudzień 23, 2014 przez Rexumbra Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emiel Regis Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 (edytowany) Jak powiedziałem wcześniej, ma postać ma słabości dzięki którym można ją pokonać. Czosnek i osikowe kołki? Edytowano Grudzień 23, 2014 przez EmielRegis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J#42 Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 (edytowany) Kilka drobnych uwag: 1.Trucizny było w sztylecie niewiele jednak po dostaniu się do krwi błyskawicznie się roznosi po całym organiźmie, zwłaszcza gdy trucizna zajmuje miejsce tlenu (dziękuję wam erytrocyty!) 2.Pamiętajcie że trucizna była paraliżująca 3.Brak krwi może cię nie zabije ale na pewno mocno osłabi. 4.Nie wiem jak szybko zareagowałeś ale szybko=masz małą kule ale dużo czystej krwi, wolno=masz dużą kule wystarczającą do ściany ale mało w sobie przez co jesteś osłabony 5.Nie zabijaj 6.Nie cudzołóż itd. Przynajmniej ja tak to widzę. A tak z ciekawości czy Harkon jest też podatny na czosnek? Nie było pytania! Edytowano Grudzień 23, 2014 przez J#42 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rexumbra Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 (edytowany) Przynajmniej ja tak to widzę. A tak z ciekawości czy Harkon jest też podatny na czosnek? Odkryj to sam, choć będzie to trochę niedorzeczne jak w czasie walki zaczniecie rzucać we mnie czosnkiem. Edytowano Grudzień 23, 2014 przez Rexumbra Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emiel Regis Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 Kusząca propozycja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 (edytowany) Odkryj to sam, choć będzie to trochę niedorzeczne jak w czasie walki zaczniecie rzucać we mnie czosnkiem. A co ma spytać "Czy mógłby pan zjeść tą główkę czosnku? Chcę coś sprawdzić." Edytowano Grudzień 23, 2014 przez Serox Vonxatian Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emiel Regis Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 Cała nadzieja w J#42 i jego sztylecie zatrutym czosnkiem. Profesjonalny asasyn na pewno ma taki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rexumbra Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 (edytowany) Facepalm - Litości, co ja zacząłem. Proszę wasz tylko o to żebyście się trzymali realizmu i nie zaczęli teraz masowo pisać w tej sesji książki pod tytułem "Sposoby zabicia Wampira 101 ludowych sposobów". Edytowano Grudzień 23, 2014 przez Rexumbra Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J#42 Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 (edytowany) "Sposoby zabicia Wampira 101 ludowych sposobów" #6: Wampiry boją się krzyży (nikt do końca nie wie dlaczego) [...] #72: Legendy głoszą iż wampiry nie są w stanie wchodzić w kontakt z bieżącą wodą (rzeka,strumyk,morze,ocean) Jednak na pewno są podatne na wodę święconą (wręcz ich rozpuszcza) To całkiem przydatna lektura zalecam przestudiować! Edytowano Grudzień 23, 2014 przez J#42 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emiel Regis Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 (edytowany) Podobno Wampira trzeba zaprosić do domu bo inaczej nie może wejść.Powywieszamy plakietki "Wampirom wstęp wzbroniony" w koszarach to przynajmniej nas nie pomorduje. Legendy głoszą iż wampiry nie są w stanie wchodzić w kontakt z bieżącą wodą (rzeka,strumyk,morze,ocean) Jednak na pewno są podatne na wodę święconą (wręcz ich rozpuszcza) Ciężko będzie tutaj księdza znaleźć by poświęcił. Edytowano Grudzień 23, 2014 przez EmielRegis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J#42 Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 (edytowany) Wiem, to najprostsza metoda ale niestety to nie nasz "dom" a jego "właściciel" już go wpuścił więc ta opcja odpada. Dla dobra drużyny trzeba się rozpatrzyć czy w drużynie księżniczki jest kleryk (to będzie nasz pierwszy cel gdy dojdzie do walki) Edytowano Grudzień 23, 2014 przez J#42 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rexumbra Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 Po czyjej w jesteście stronie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 W DS raczej będzie zasada "Po czyjej jestem stronie? Po swojej :D" Nie oszukuj się, że nikt nie będzie arogancki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Grudzień 23, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 23, 2014 Po czyjej w jesteście stronie. No cóż... Ja nie mam zbyt wielkiego wyboru. Jestem Cadance. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rexumbra Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 (edytowany) Skoro Rex oferuję mi swoją krew chyba mogę zapisać w swym poście oddziaływanie na niego tak ? Edytowano Grudzień 23, 2014 przez Rexumbra Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emiel Regis Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 Jak sam się podkłada to chyba nie możemy mieć do ciebie pretensji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 Oczywiście, że nie będziemy się fochać, śmiało napij się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emiel Regis Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 Srebra sobie nasypałeś do krwi czy co? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 Niczego sobie nie nasypałem. Rex ma szczerze dobre intencje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rexumbra Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 Srebra sobie nasypałeś do krwi czy co? Raczej musiałby to uwzględnić we wcześniejszym poście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emiel Regis Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 Opisał swoją postać jako wyjątkowo wredną więc na twoim miejscu bym uważał. ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rexumbra Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 Niczego sobie nie nasypałem. Rex ma szczerze dobre intencje. Byle byś tego nie żałował. Moja postać jest na ciebie wkurzona za tę srebrną strzałę. Obiecuje ci jednak że cię nie zabiję ( i tak jest to zakazane ). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts