Emily Napisano Grudzień 31, 2014 Share Napisano Grudzień 31, 2014 Emily przerwała rozmyślania i uśmiechnęła się. -No tak, skoro jesteście bliźniakami. A gdzie on jest?-Zapytała. (Możemy iść jakoś, żeby zamieszkać? Czy mamy się najpierw ze wszystkimi poznać?) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Grudzień 31, 2014 Share Napisano Grudzień 31, 2014 - Nie wiem, pewnie jest w domu, albo mnie szuka. Bawiłam się z nim w ogrodzie, a gdy on poszedł do domu po coś do picia przyszli jacyś dziwni ludzie i mnie zabrali. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Grudzień 31, 2014 Share Napisano Grudzień 31, 2014 Vergil wstał rano zmęczony. Kumpel powiedział mu, że ma być dostawa więc ubrał koszulkę z Helloween, glany, spodnie moro i ruszył na miejsce.zobaczyć kto przyjechał. Jakoś mu sie lepiej nie zrobiło na widok takich młodziaków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Grudzień 31, 2014 Share Napisano Grudzień 31, 2014 -Biedny chłopak. Albo go tu przewiozą-to źle, albo nie i będzie żył bez siostry-też źle.-Powiedziała Emily ze współczuciem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 31, 2014 Share Napisano Grudzień 31, 2014 - A co jest takiego złego w życiu tutaj? - zapytał Judas stojąc za kocią dziewczyną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Grudzień 31, 2014 Share Napisano Grudzień 31, 2014 Że nie jesteś na prawdę wolny.- powiedział Vergil podchodząc do nowych.- Witam jestem Vergil.- powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Grudzień 31, 2014 Share Napisano Grudzień 31, 2014 (edytowany) Emily była zaskoczona nagłym odezwaniem się chłopaka. -No cóż... chodzi głównie o to, że tu nie mam rodziny no i wszystko muszę zaczynać od nowa.-Powiedziała.-Ja Emily. Edytowano Grudzień 31, 2014 przez Tajemniczy Cień Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Grudzień 31, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2014 (Nie musicie wszystkich poznawać na dzień dobry, możecie zacząć mieszkać i takie tam, spokojnie. Ale jak chcecie to możecie się poznać no XD ) Mariel z racji, że żył na uboczu, tuż przy lesie, jakoś niespecjalnie interesował się tym, co działo się w centrum. Zajmował się dzisiaj swoim skromnym ogródkiem, zresztą, jak miał w zwyczaju robić codziennie. Postanowił dziś jednak wybrać się w głąb tej swego rodzaju miejscowości, by zakupić kilka nasion nowych roślinek. A Tak, żeby zapełnić puste grządki. Po drodze usłyszał przypadkiej rozmowę dwóch przechodzących niedaleko stworzeń, najwyraźniej wybierających się do lasu, jak na pierwszy rzut oka ocenił, krzyżówek z psowatymi. - Wiesz, ze dzisiaj dostarczają nowych? - To zdanie zawierające słowa klucze zaciekawiło młodego daniela. Są szanse w końcu, że może spotka kogoś nowego ze swojego gatunku, lub pokrewnego. A przynajmniej w większym stopniu uzwierzęconych. Ostatnio zauważył, że znaczna część mieszkańców ma tylko zalążki zwierzęcych cech, więc czuł się dziwnie, będąc cóż, od pasa w dół danielem, mimo, że o nietypowej barwie, bo śnieżnobiałej. Poszedł więc dalej ku centrum, z zamiarem przy okazji, zahaczenia o plac, na którym zawsze zostawiano kolejnych przybyłych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Grudzień 31, 2014 Share Napisano Grudzień 31, 2014 - To że żyjemy w zamknięciu, z dala od rodziny i przyjaciół, chyba. - powiedziała i zaśmiała się. - Nie wiem mi się tutaj podoba. (( Właśnie, Ukeź, przyszedł mi do głowy pomysł, coś wcześniej zostało wspomniane że może być możliwość grania 2 postaciami, a przynajmniej wydaje mi się że chyba o to chodziło. Otóż Mabel ma brata bliźniaka i tak gupio bez niego trochę. Mogłabym kierować obojgiem? Oczywiście zrobiłabym kp itd~ ^.^ )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Grudzień 31, 2014 Share Napisano Grudzień 31, 2014 (edytowany) -Hej, gdzie chcecie mieszkać? Bo słyszałam, że mają trochę wolnych domków.-Powiedziała Emily zmieniając temat. Edytowano Grudzień 31, 2014 przez Tajemniczy Cień Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Grudzień 31, 2014 Share Napisano Grudzień 31, 2014 Miło mi. Jeśli nie macie jeszcze mieszkania to zapraszam do mnie.- powiedział Vergil uśmiechając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Grudzień 31, 2014 Share Napisano Grudzień 31, 2014 -A gdzie mieszkasz?-Zapytała Emily. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Grudzień 31, 2014 Share Napisano Grudzień 31, 2014 Obok lasu. Mam blisko do pracy.- odpowiedział Vergil. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 31, 2014 Share Napisano Grudzień 31, 2014 - Niby nie mam domu, ale nie wiem czy na pewno chcesz Judasza w domu. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 31, 2014 Share Napisano Grudzień 31, 2014 Ari skoczyła marynować mięso, spojrzała na zegar i zobaczyła że za 30 minut otwierają. Jej współpracownik skończył surówką, sałatki i ziemniaki. Ari spróbowała zupę i stwierdziła że jest smaczna. Ari podeszła do grilla i zaczęła grillować mięso. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Grudzień 31, 2014 Share Napisano Grudzień 31, 2014 -Ja to chyba pójdę poszukać dla siebie. Macie jakieś wygodne i duże? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Grudzień 31, 2014 Share Napisano Grudzień 31, 2014 Jestem ateistą. Ale wisi mi to że masz imię z Biblii. Mój ojciec nazywał się Szemchazaj więc wiesz. To co? Idziemy?- zapytał nowych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 31, 2014 Share Napisano Grudzień 31, 2014 - Ja sam się tak nazwałem żeby wkurzyć rodziców. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Grudzień 31, 2014 Share Napisano Grudzień 31, 2014 -A będę mogła potem do Ciebie przyjść? Pokaż mi tylko gdzie.-Powiedziała Emily z uśmiechem. Miała nadzieję, że będą tu jakieś domki w sam raz dla niej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Grudzień 31, 2014 Share Napisano Grudzień 31, 2014 Oczywiście.- powiedział Vergil prowadząc wszystkich na skraj lasu gdzie było kilka domków. - Wszystkkie są puste prócz tamtego w którym mieszkam.- powiedział pokazując brązowy dom. Były tylko 3 puste domki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Grudzień 31, 2014 Share Napisano Grudzień 31, 2014 (edytowany) -W sumie, to chyba mogę zamieszkać obok ciebie-Powiedziała Emily i podeszła do domku obok tego brązowego. Był on czarny. Weszła do środka. (Ukeź, możesz mi napisać, co jest w środku domku?) Edytowano Grudzień 31, 2014 przez Tajemniczy Cień Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 31, 2014 Share Napisano Grudzień 31, 2014 - W sumie, to ja pójdę do tego drugiego wolnego. - stwierdził Judas. - Nie obrazisz się chyba? Po prostu lubię mieszkać samemu. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Grudzień 31, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2014 (( Właśnie, Ukeź, przyszedł mi do głowy pomysł, coś wcześniej zostało wspomniane że może być możliwość grania 2 postaciami, a przynajmniej wydaje mi się że chyba o to chodziło. Otóż Mabel ma brata bliźniaka i tak gupio bez niego trochę. Mogłabym kierować obojgiem? Oczywiście zrobiłabym kp itd~ ^.^ )) (Proszę bardzo, ale musi być ładne KP. Pozwalam na dwie postacie, bo sama zastanawiam się nad drugą, z racji, że lubię prowadzić kilka różnych bohaterów.) (Ukeź, możesz mi napisać, co jest w środku domku?) (Raczej sami sobie konkrety możecie wymyślać, byle bez burżuazji jakiejś. Normalny domek, aneks kuchenny połączony z czymś w rodzaju pokoju dziennego, z jakimś stolikiem i miejscem do siedzenia. Kolorystykę sobie też sama możesz opisać. Oddzielna sypialnia z przejściem do łazienki. W sypialni jakieś łóżko, szafka nocna i szafa na ubrania. Łazienka no, jak łazienka.) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Grudzień 31, 2014 Share Napisano Grudzień 31, 2014 (A, dobra) Emily weszła do domku. W środku było jasno, bo blask słońca wlewał się przez liczne okna. Mimo ciemnego koloru ścian z zewnątrz, w środku były one w jasnych kolorach. Najpierw poszła do sypialni. Było tam całkiem ładnie, Emily położyła się wykończona na łóżku. Po jakimś czasie postanowiła przejść się po mieście. Wyszła z domu i poszła w jego stronę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Grudzień 31, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2014 Mariel zdążył zobaczyć tylko rozchodzące się postaci. Cóż, nie zdążył na sam moment przywiezienia ich, ale wcale nie miał takiego celu, więc raczej go to nie zmartwiło. Zawiedziony był jednak tym, że nie widział znów zbyt wielu bardziej uzwierzęconych istot, a tym bardziej nikogo pokrewnego jego gatunkowi. No ale cóż, mówi się trudno. Odwiedził sklep ogrodniczy i zaopatrzył się w parę rzeczy, po czym postanowił wrócić do swojej chatki. Po drodze jednak zatrzymał się przed pobliską stołówką, zastanawiając się, czy może dziś wyjątkowo nie zjeść czegoś tutaj. Niedługo powinni otwierać, więc cóż, właściwie to mógł poczekać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts