Mephisto The Undying Napisano Styczeń 18, 2015 Share Napisano Styczeń 18, 2015 - Cóż, z twojego punktu widzenia może, ale tak ogólnie to nie każdy tak uważa. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 18, 2015 Share Napisano Styczeń 18, 2015 - Aleeee czeeemuuu, nie rozumiem tego... - powiedziała i skrzyżowała ręce na piersiach. - Pff to przecież bez sensu.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 18, 2015 Share Napisano Styczeń 18, 2015 - Cóż, jakim cię widzą takim cię piszą. Na ogół byłem oschły dla ludzi bo oni byli oschli dla mnie... - westchnął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 18, 2015 Share Napisano Styczeń 18, 2015 Mabel przez chwilę patrzyła na Judasa i poczochrała mu włosy. - No to wiesz, teraz już nie musisz się tym martwić, bo ja na pewno taka dla ciebie nie będę. - powiedziała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 18, 2015 Share Napisano Styczeń 18, 2015 Kiedy dziewczyna poczochrała mu włosy trochę się zarumienił. - Dziękuje. - powiedział uśmiechając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 18, 2015 Share Napisano Styczeń 18, 2015 - Nie ma sprawy~ - zaśmiała się. - I do tego wyglądasz tak uroczo jak się rumienisz... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 19, 2015 Share Napisano Styczeń 19, 2015 Judas odwrócił trochę głowę robiąc się jeszcze bardziej czerwony. - N...nie prawda... - szepnął Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 21, 2015 Share Napisano Styczeń 21, 2015 Mabel zamachała wesoło ogonkiem. - Prawda, prawda~ - powiedziała i oparła głowę o rękę. - Je-este-eś uroczy i już. I nie ma ale ani nie. Koniec kropka~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 22, 2015 Share Napisano Styczeń 22, 2015 Judas zarumienił się bardziej i spuścił trochę głowę. - N... no dobrze. - powiedział i spojrzał na nią Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 22, 2015 Share Napisano Styczeń 22, 2015 - Jeszcze trochę, a będziesz bardziej czerwony od mojej bluzy. - zaśmiała się i znów poczochrała mu włosy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 22, 2015 Share Napisano Styczeń 22, 2015 - Przesadzasz. - powiedział po chwili. - Ale zawsze fajnie usłyszeć coś miłego. - dodał i uśmiechnął się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 22, 2015 Share Napisano Styczeń 22, 2015 (edytowany) - Wiem~ - powiedziała z uśmiechem i przytuliła się do Judas'a. - Gdyby Dipper nas teraz widział... Oj.. Hahah... Mielibyśmy przerąbane. Oboje. - zaśmiała się. Edytowano Styczeń 22, 2015 przez Szeregowa WWhite Fox Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 22, 2015 Share Napisano Styczeń 22, 2015 - Dlaczego? - zapytał zdziwiony. - On jest twoim bratem więc nie wiem czemu. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 22, 2015 Share Napisano Styczeń 22, 2015 - Powiedzmy, że się o mnie martwi. W końcu jak miałam 12 lat ciągle latałam za chłopakami. Mój pierwszy był pół rybą. - zaśmiała się. - Poza tym Dipper jest strasznie zazdrosny. Strasznie chciałby żebym poświęcała więcej czasu na pomaganie mu... Chyba... W sumie to sama nie wiem~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 22, 2015 Share Napisano Styczeń 22, 2015 - Aha, to w sumie ma trochę sensu tak sądzę. - stwierdził i usmiechnął się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 22, 2015 Share Napisano Styczeń 22, 2015 - Noooo ale w sumie nie ma go tutaj. Więc mogę robić co chcę. - powiedziała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 22, 2015 Share Napisano Styczeń 22, 2015 - No to dobrze. - powiedział i uśmiechnął się lekko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 27, 2015 Share Napisano Styczeń 27, 2015 - Tiaaa... - mruknęła i położyła głowę na stoliku. Wyciągnęła z kieszeni kulkę, taką o o o no taką kulkę po prostu i zaczęła ją przerzucać z ręki do ręki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 28, 2015 Share Napisano Styczeń 28, 2015 Vergil ruszył do domu. Gdy szedł zobaczył Judasa i Mabel. Uśmiechnął się do nich i pomachał przyjaźnie, potem ruszył dalej jak by zmęczony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 28, 2015 Share Napisano Styczeń 28, 2015 ((Oni są w Pizzeri ._. )) Judas przyglądał się jak Mabel bawi się kulką. Po prostu, patrzył sobie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 28, 2015 Share Napisano Styczeń 28, 2015 (( przechodził obok. '-' )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 3, 2015 Share Napisano Luty 3, 2015 Mabel zobaczyła Vergil'a i pomachała do niego wesoło po czym znów oparła głowę na stole. - Judaaaaas? Mogę cię o coś zapytać? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 3, 2015 Share Napisano Luty 3, 2015 Chłopak spojrzał na dziewczynę. - Już zapytałaś. Ale tak możesz. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 3, 2015 Share Napisano Luty 3, 2015 Mabel popatrzyła na Judasa. - Miałeś kiedyś dziewczynę? - zapytała beztrosko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 3, 2015 Share Napisano Luty 3, 2015 - Starzy starali się ukrywać takiego mutanta jak mnie więc nie. Nigdy. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts