OttonandPooky Napisano Styczeń 21, 2015 Share Napisano Styczeń 21, 2015 (edytowany) Dzisiaj znalazłam nową linie gadżetów pt. "Friendship games"...jak sądzicie? Czy to może być zapowiedź nowego i już trzeciego filmu Equestria Girls? http://www.mlpmerch.com/2015/01/equestria-girls-3-confirmed-friendship.html Edytowano Styczeń 21, 2015 przez OttonandPooky Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 21, 2015 Share Napisano Styczeń 21, 2015 To zestawy stylistyczne, a nie nowe lalki/figurki. Po czymś takim ciężko cokolwiek stwierdzać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sunset Napisano Styczeń 21, 2015 Share Napisano Styczeń 21, 2015 (edytowany) Sądzę ze hasbro zrobią trzecią część EG. Niby po co by dawali drugą twillight pod poniec napisów. Edytowano Styczeń 21, 2015 przez Sunset Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Styczeń 21, 2015 Share Napisano Styczeń 21, 2015 Hmmm... Dla żartu? A co do filmu, to nie wiem, czy zdążą, bo jeszcze sezon piąty. Filmy dzieją się po kolejnych sezonach, więc teraz pewnie też tak będzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Styczeń 21, 2015 Share Napisano Styczeń 21, 2015 A ja nawet dwójki jeszcze nie obejrzałem ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wonsz Napisano Styczeń 22, 2015 Share Napisano Styczeń 22, 2015 Zebrałem się w końcu do obejrzenia RR, całość wypadła dobrze i przede wszystkim lepiej od poprzedniczki. Jednak patrząc na ostatnią scenę po napisach końcowych mam nieodparte wrażenie, że jeszcze 1-2 ludzkie części i akcja kolejnego filmu będzie się rozgrywać w Equestrii i to będzie ten film pełnometrażowy zapowiedziany na 2017. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wafel Napisano Styczeń 24, 2015 Share Napisano Styczeń 24, 2015 W rogu opakowania jest druga Twilight Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Luty 9, 2015 Share Napisano Luty 9, 2015 Moim zdaniem wszystko zależy od mamony jaką zrobią na filmie i zabawkach. Ale to chyba oczywiste, że zarobią więcej niż włożyli Jak dla mnie EG3 to na 99% pewniak. Chociaż wolałbym "film", którego akcja dzieje się w Equestrii. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Luty 10, 2015 Share Napisano Luty 10, 2015 Dzięki za informację. Jestem osobą, która po prostu NIENAWIDZI spoilerów i unika ich jak ognia. Dwa przykłady: - Trolle/idioci piszący kto jest zabójcą w Heavy Rain - Pisanie zakończenia filmu Labirynt Fauna (polecam, polecam i jeszcze raz polecam) - Pisanie zakończenia filmu Szósty Zmysł. Swoją drogą, warto obejrzeć go po raz drugi. Mógłbym tak wymieniać. Właśnie dlatego omijam wątki takie jak "Sezon V". NIE chcę nic wiedzieć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wonsz Napisano Luty 11, 2015 Share Napisano Luty 11, 2015 (edytowany) Aż dziwne, że nikt o tym tu nie wspomniał, już od jakiegoś czasu pojawiały się przecieki czy to od Amazona czy pewnej grupy brytyjskich bronies. Wiemy nieco więcej o EG3 http://pl.mlpeg.wikia.com/wiki/My_Little_Pony_Equestria_Girls:_Friendship_Games EDIT: Już mamy oficjalne info http://www.equestriadaily.com/2015/02/equestria-girls-friendship-games.html?m=1 Edytowano Luty 13, 2015 przez BronySWAG Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wonsz Napisano Luty 13, 2015 Share Napisano Luty 13, 2015 Pozwolę sobie napisać kolejnego posta bo chyba nikt tu nie zagląda a więc: EDIT: Już mamy oficjalne info http://www.equestria...-games.html?m=1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Luty 14, 2015 Share Napisano Luty 14, 2015 Szkolny bal z wyborem księżniczki, konkurs śpiewu, teraz zawody sportowe. Serio? I oczywiście wszędzie potrzebne jest pomocne kopyto Twilight. Co jak co, ale ze sportem ma ona tyle wspólnego co Fluttershy z odwagą. No, ale ciekawe czym tym razem nas uraczy hasbro. Druga sprawa czemu premiera jest tak szybko już w sierpniu? Czyżby ograniczyli kolejny raz sezon do 13 odcinków? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wonsz Napisano Luty 14, 2015 Share Napisano Luty 14, 2015 Druga sprawa czemu premiera jest tak szybko już w sierpniu? Prawdopodobnie nie poprawili jeszcze, bo EG3 zostało ogłoszone na jesień 2015 a z tego co pamiętam ze szkoły to jesień zaczyna się 22/23 września więc raczej w sierpniu nie będzie premiery, osobiście obstawiałbym wrzesień albo listopad. Czyżby ograniczyli kolejny raz sezon do 13 odcinków? Będzie 26 odcinków, potwierdził to Jayson Thiessen, oto dowód: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mystheria Napisano Luty 15, 2015 Share Napisano Luty 15, 2015 (edytowany) Garść informacji o nadchodzącym filmie (napisy PL): http://www.dailymotion.com/video/x2h8oov Tu macie cały filmik (po angielsku): https://www.youtube.com/watch?v=XM6IgemLrm8 Edytowano Luty 15, 2015 przez Mystheria Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Luty 15, 2015 Share Napisano Luty 15, 2015 Czy tylko mnie się to wydaje strasznie naciągane? Friendship games/Crystal Games, Shadowbolts/Shadowcolts? Bardzo to oryginalne, nie ma co. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Luty 18, 2015 Share Napisano Luty 18, 2015 w 2015? hmm nawet nie wiedziałem,że EQG wychodziło co rok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 8, 2015 Share Napisano Marzec 8, 2015 Ja tam się jaram nową wersją lalek Poza tym ma być lalka Flasha XD Będę robiła lalkowe romanse Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Marzec 8, 2015 Share Napisano Marzec 8, 2015 Trzecia część? Czemu nie? Może to nie poziom serialu, ale miło się ogląda. Ciekawe co będzie następne: "Studniówka" - czy muszę pisać, kto będzie tańczył z kim? "Matura?", "Equestria Pie"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magrat Napisano Marzec 8, 2015 Share Napisano Marzec 8, 2015 Ja osobiście nigdy nie widziałam sensu w tworzeniu zhumanizowanych wersji kuców poza tym, że to zwykłe naciąganie dzieciarni (i nie tylko ) na kupowanie nowych gadżetów. Poza tym EG za bardzo przypomina mi "High School Musical" i jak dotąd nijak ma się do samego serialu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wonsz Napisano Marzec 8, 2015 Share Napisano Marzec 8, 2015 Generalnie taki jest podstawowy cel serialu i filmów. Promować zabawki produkowane przez Hasbro i generować przychody. W przypadku serialu nie widać tego aż tak mocno jak w filmach. EG powstało bo: to kolejna gałąź w ofercie Hasbro, coś nowego, więc więcej hajsu nabiją, ubrali to w MLP żeby popularność kucy działała na EG, jest to odpowiedź Hasbro na Monster High co jest niejako przedłużeniem konkurencji między Mattelem a Hasbro (odpowiednio 1 i 2 największy producent zabawek na świecie) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Marzec 8, 2015 Share Napisano Marzec 8, 2015 Przeczytałam chyba na EqD, że Hasbro produkuje zabawki "Nerf Rebelle", które są inspirowane "Igrzyskami śmierci" i wyjdzie nowa seria tych właśnie nerfów z "Igrzyskami przyjaźni", co znaczy, że te dwa filmy są trochę powiązane :3 A poza tym, zauważyłam, że skoro ta nowa szkoła nazywa się Crystal Crep, to możliwe, że jej dyrektorem będzie Sombra! Bo crrrrystals :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 8, 2015 Share Napisano Marzec 8, 2015 Ciekawa jestem tych ,, Igrzysk Przyjaźni" i w ogóle czy będzie takie awesome jak RR xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mystheria Napisano Marzec 8, 2015 Share Napisano Marzec 8, 2015 A poza tym, zauważyłam, że skoro ta nowa szkoła nazywa się Crystal Crep, to możliwe, że jej dyrektorem będzie Sombra! Bo crrrrystals :3 Nie Crystal Crep, tylko Crystal Prep (od preparatory school). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Marzec 8, 2015 Share Napisano Marzec 8, 2015 Nie Crystal Crep, tylko Crystal Prep (od preparatory school). Aha. Czyli po prostu pomyliłam litery Ale i w tym, i w tym są kryształy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Marzec 10, 2015 Share Napisano Marzec 10, 2015 Doczekaliśmy się najgorszego (prawdopodobnie): szkoła vs szkoła... Typowa "komedia" o nastolatkach... Mam nadzieję, że będę się mylił. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się