Foo Napisano Lipiec 12, 2015 Share Napisano Lipiec 12, 2015 Zaważyliście że wonderbolts-wondercolts shadowcolts to drużyna stworzona przez Nightmare moon w 2 odcinku 1 sezonu nazywana shadowbolts ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Lipiec 16, 2015 Share Napisano Lipiec 16, 2015 Trailer zaprezentowany podczas SDCC jest już dostępny w HD i z dźwiękiem: 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 16, 2015 Share Napisano Lipiec 16, 2015 Zapowiada się ciekawie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Lipiec 16, 2015 Share Napisano Lipiec 16, 2015 O, czyli Cadance jednak się pojawi. Może jeszcze Shining Armor będzie? Kto wie . Już się robi interesująco. Mały offtop: Już można narzekać na film - autobus z idealnym wyczuciem dla uciekając Twilight . Na szczęście na takie rozwiązania jeszcze przymykam oko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 16, 2015 Share Napisano Lipiec 16, 2015 Zapowiada się interesująco ⌒.⌒ Naprawdę nie mogę się doczekać kiedy będę mogła to zobaczyć ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Long Trailer Napisano Lipiec 16, 2015 Share Napisano Lipiec 16, 2015 Zapowiada się spoko tylko co oni zrobili z Candace? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 17, 2015 Share Napisano Lipiec 17, 2015 Zrobili z niej człowieka A tak na serio. Jeśli jakimś cudem pojawi się u nas i jeszcze dużo większym cudem będzie to normalne wydanie (chociażby kilka wersji językowych) - kupuję. Na chłam, który do tej pory serwuje Galapagos nie wydam ani grosza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Lipiec 17, 2015 Share Napisano Lipiec 17, 2015 (edytowany) The Silver: autobus z idealnym wyczuciem dla uciekając Twilight Czy ja wiem, Canterlot to jednak większe miasto, więc akurat pojawienie się zaraz autobusu jadącego w drugą stronę wcale mnie nie dziwi. Z drugiej strony, altTwi również ma fioła na punkcie nauki, wiedzy itp., więc wcale nie zdziwiłbym się, że pojawiła się akurat o takiej porze, by w razie nakrycia, szybko zwiać xd Edytowano Lipiec 17, 2015 przez Niklas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wafel Napisano Lipiec 17, 2015 Share Napisano Lipiec 17, 2015 Zapowiada się spoko tylko co oni zrobili z Candace? No właśnie, aż się wystraszyłam tego ryja xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magrat Napisano Lipiec 17, 2015 Share Napisano Lipiec 17, 2015 Cadance spotkał niestety los Luny i Celestii. Widać alikorny w świecie ludzi wyglądają jeszcze bardziej jak mieszkańcy Czernobyla niż reszta. Szczęście, że na razie Twilight oszczędzili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 17, 2015 Share Napisano Lipiec 17, 2015 Czy ja wiem, jak na moje oko wyglądają dobrze... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Long Trailer Napisano Lipiec 17, 2015 Share Napisano Lipiec 17, 2015 Ech,i tak pewnie Candace w filmie będzie tyle co kot napłakał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Sierpień 1, 2015 Share Napisano Sierpień 1, 2015 Pojawiła się nowa lalka z serii Equestria Girls, która przypuszczalnie jest spoilerem Friendship Games: http://www.equestriadaily.com/2015/07/spoiler-equestria-girls-toy-pops-up-on.html Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Sierpień 1, 2015 Share Napisano Sierpień 1, 2015 Midnight Twilight już była wcześniej zapowiedziana - http://www.dailymotion.com/video/x2h8oov- minuta 1:50. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wonsz Napisano Sierpień 1, 2015 Share Napisano Sierpień 1, 2015 Jeśli ktoś ma zamiar oglądać premierę razem ze Stanami http://www.fge.com.pl/2015/08/dokadna-data-i-czas-premiery-equestria.html Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieDobrotaKucykoffaxd Napisano Wrzesień 12, 2015 Share Napisano Wrzesień 12, 2015 Znalazłam jeden odcinek tego po polsku: https://www.youtube.com/watch?v=S9yZFX29QA4 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Wrzesień 16, 2015 Share Napisano Wrzesień 16, 2015 Amazon daje nam możliwość kupienia wszystkich piosenek, występujących w 3 części EQ: http://www.equestriadaily.com/2015/09/equestria-girls-friendship-games.html. Nie wliczając pierwszych 3 utworów, które chyba nie pojawią się w filmie, to będziemy mieli do wysłuchania 7 piosenek (CHS Rally Song już znamy, więc 6 nowych do przesłuchania). Niektóre tytuły są dość sugestywne, więc jak ktoś jest wyczulony na spoilery i jakieś spekulacje, to odradzam czytać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 26, 2015 Share Napisano Wrzesień 26, 2015 Em...a to już leciało? Da się gdzieś obejrzeć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Wrzesień 26, 2015 Share Napisano Wrzesień 26, 2015 Będzie dopiero. O 4 rano naszego czasu xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 26, 2015 Share Napisano Wrzesień 26, 2015 Ah, to jutro dopiero będzie. Myślałam, że był dzisiaj o 4 rano xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Wrzesień 26, 2015 Share Napisano Wrzesień 26, 2015 Jeszcze masz czas, żeby zdążyć 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Wrzesień 26, 2015 Share Napisano Wrzesień 26, 2015 A i kompletnie umknęło mojej uwadze, a raczej zapomniałem, że Kanada miała premierę kilka godzin wcześniej. Znalazłem link i dopadłem większą część filmu. Było... jak przystało na Equestria Girls. Trochę dramy, trochę komedii, trochę akcji... Dużo top ebinu i cartoon logic. No i Bekon. Bekon zawsze na propsie. Polecam gorąco.Obejrzę pewno jeszcze raz, jak się pojawi w HD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Razorhead Napisano Wrzesień 26, 2015 Share Napisano Wrzesień 26, 2015 Na pewno o czwartej? Premiera na amurikańskim Discovery Family wg. programu zamieszczonego w internecie ma być w tę sobotę o ósmej Post Meridiem (dzisiaj o ich "dwudziestej"), a różnica czasu miedzy nami a nimi w tym wypadku wynosi sześć godzin (np. premiery odcinków u nas pojawiają się o 17:30, ale w amurika to 11:30). Czy w takim wypadku transmisja premiery nie odbędzie się zatem o naszej drugiej w nocy (20+6=24+2)? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Wrzesień 26, 2015 Share Napisano Wrzesień 26, 2015 Tia, chyba jednak o drugiej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się