Coolgat3 Napisano Luty 3, 2015 Share Napisano Luty 3, 2015 -Mów za siebie Thrianie... Nie mam zamiaru zostawać tutaj tak długo... - Powiedział spokojnie Blanry Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Battlebird Napisano Luty 3, 2015 Share Napisano Luty 3, 2015 (edytowany) Milka dysktertnie szturchnęła Blanry'ego. - Szukanie może troche zająć, więc nie marudź. - No to... od czego zaczynamy? - spytała na głos, Edytowano Luty 3, 2015 przez Battlebird Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coolgat3 Napisano Luty 3, 2015 Share Napisano Luty 3, 2015 (edytowany) [battleeee, co ja ci mówiłem To Queezy decyduje, czy brama będzie otwarta czy nie, a zresztą przecież twoja postać z nami nie poszła >.> po prostu dojdź do rivendell ] Edytowano Luty 3, 2015 przez Coolgat3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quuezy Napisano Luty 3, 2015 Autor Share Napisano Luty 3, 2015 (jeszcze nie stwierdziłem że was puścili) - Ostatnimi czasy dzieją się tutaj dziwne rzeczy, więc wolałem uprzednio spytać. *Strażnik po prawej otwiera bramę* - Miłego pobytu w Rivendell, i uważajcie na siebie. @Frey Dostrzegasz że ma to kształt "amuletu", który bardzo, ale to bardzo jasno się świeci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Battlebird Napisano Luty 3, 2015 Share Napisano Luty 3, 2015 (edytowany) (oj tam, niby poszłam z wami... a Quuezy nie napisał, czy jest otwarta, czy nie, myślałam, że otwarta, skoro są strażnicy, [co mieliby robić przy zmkniętych drzwiach?]. Ale ok, już zmieniam.) Edytowano Luty 3, 2015 przez Battlebird Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quuezy Napisano Luty 3, 2015 Autor Share Napisano Luty 3, 2015 (edytowany) (mój nick piszę się przez 2 U qUUezy a nie na odwrót >.>) (pozatym to nie wiem czy to dopuszczalne bo nie było wzmianki o tym że ruszasz z nami, więc teoretycznie i praktycznie jesteś dalej w karczmie, ew. kup jakiś szybki przejazd, nie wiem..) Edytowano Luty 3, 2015 przez Quuezy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Battlebird Napisano Luty 3, 2015 Share Napisano Luty 3, 2015 Milka, słysząc to, na chwilę zatrzymała się przy strażniku. - Jakie dziwne rzeczy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coolgat3 Napisano Luty 3, 2015 Share Napisano Luty 3, 2015 - Jeszcze jedna rzecz... - Blanry pokazuje strażnikowi obrazek bratanka krasnoluda z Bree - Widzieliście go? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 3, 2015 Share Napisano Luty 3, 2015 Thrain wszedł do środka. Ściągnął kaptur i rozejrzał się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Battlebird Napisano Luty 3, 2015 Share Napisano Luty 3, 2015 ( A mogę to dopisać w poprzedm poście? I przepraszam za pisownię.) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 3, 2015 Share Napisano Luty 3, 2015 Frey po chwili sięgnęła po amulet. Ledwo bo ledwo ale złapała go. Niestety ręka na której się opierała poślizgnęła się i wpadła do fontanny. Szybko z niej wyszła ale mimo to była mokra. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quuezy Napisano Luty 3, 2015 Autor Share Napisano Luty 3, 2015 (edytowany) (nie umiecie się zgrać >.>) Strażnik odpowiada Thrainowi. - Niestety, nie widziałem nikogo takiego. Może Ty widziałeś, Mithrai'u? - Też nie spotkałem, ani nie widziałem takiej osoby. (Meph, chyba powinienem stwierdzić czy się poślizgnęła, ale już niech będzie wy opisujecie tylko to co ROBICIE, nie możecie bawić się w GM'a ) Edytowano Luty 3, 2015 przez Quuezy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 3, 2015 Share Napisano Luty 3, 2015 ((Ale to jest rzecz typ którą w każdej sesji każdy opisuje sobię sam ;_; )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quuezy Napisano Luty 3, 2015 Autor Share Napisano Luty 3, 2015 (Zatem zwracam honor) (Nie jestem pewny Battle, ale już niech będzie, szkoda by było zostawić Cię tak samą w Bree ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coolgat3 Napisano Luty 3, 2015 Share Napisano Luty 3, 2015 -Dobrze... To popytam innych. - Blanry zwinął papier w rolkę i schował go do kieszeni, po czym przekroczył bramę, rozejrzał się. (Opisz mi co przykułoby jego uwagę ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 3, 2015 Share Napisano Luty 3, 2015 Thrain szedł przed siebie. Gdy podszedł pod fontannę zobaczył jakąś mokrą dziewczynę. Uśmiechnął się lekko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Battlebird Napisano Luty 3, 2015 Share Napisano Luty 3, 2015 ( uff.. dzięki ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 3, 2015 Share Napisano Luty 3, 2015 ((Gracz nie ma wpływu na otoczenie i jeśli coś znajdzie to też wybó GM'a )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quuezy Napisano Luty 3, 2015 Autor Share Napisano Luty 3, 2015 (akurat wszyscy przekręcacie mój plan jeszcze nie spotkacie Frey bo to opiszę dopiero potem, ona jest po drugiej stronie Rivendell, i także widziała bramę, ale nie tą samą, którą wy przekroczyliście i nie wykorzystujcie tego w RP'ku bo chciałem wam tylko przedstawić jak wygląda miasto w moim wyobrażeniu. P.S Wiem że muszę opisywać co możesz dostrzec, znam się na RPG'ach ) Blanry niczego ważniejszego nie dostrzega, lecz zauważa że miasto posiada 4 wierze, 2 pierwsze po stronie, po której on się znajduję, 2 następne po przeciwnej stronie na wprost, są bardzo oddalone od siebie, pozatym to widzi tylko karczmę po prawej stronie, a po lewej kilka straganów. (nie jest to ten sam rynek, podkreślam) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coolgat3 Napisano Luty 3, 2015 Share Napisano Luty 3, 2015 Blanry idzie w prawo, wchodzi do karczmy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quuezy Napisano Luty 3, 2015 Autor Share Napisano Luty 3, 2015 Przed tobą znajduje się bar, jak i sam barman obsługujący "tutejszych", po prawej masz mały kącik ze stolikami a po lewej znajdują się 3 zajęte przez "grupkę ludzi" stoły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Battlebird Napisano Luty 3, 2015 Share Napisano Luty 3, 2015 ( A co z moim pytaniem? Jeśli strażnicy mnie zignorowali, to napisz; nie bardzo wiem, co robić) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coolgat3 Napisano Luty 3, 2015 Share Napisano Luty 3, 2015 Przygląda się grupce ludzi, ale robi to krótką chwilę, zaraz po tym udaje się do baru -Jedno piwo - Zwraca się do barmana Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quuezy Napisano Luty 3, 2015 Autor Share Napisano Luty 3, 2015 Strażnik Cię nie zrozumiał, posługuje się językiem elfickim, popatrzał na Ciebie zgorzkniale, i uznał, że bardziej skupi się na swojej pracy. - Wchodzisz czy nie? -spytał w języku elfickim strażnik. Barman bierze duży kufel, nalewa do pełna i mówi - 3 Złota się należy (tak, walutą jest złoto, jak w WoWie) (dodam jeszcze, że nie powiedziałem czy macie jakieś fundusze, ale załóżmy że każdy ma po 10złota na start) (mephisto, robisz coś? wychodzisz z tej fontanny czy kij wie co? nie wiem czy mam Ci opisać amulet czy nie ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 3, 2015 Share Napisano Luty 3, 2015 ((Spoko, tak ino mówię )) Frey westchnęła. Nie była zachwycona faktem że jest mokra, no ale nie miała co z tym zrobić. Usiadła na murku od fontanny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts