Quuezy Napisano Luty 3, 2015 Autor Share Napisano Luty 3, 2015 (czytej no ty, to był stragan, nie sklep , pamiętaj że to śródziemie, takiego czegoś prawie nie było) - Witam! W czym mogę pomóc? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coolgat3 Napisano Luty 3, 2015 Share Napisano Luty 3, 2015 -Macie zamiary gdzieś wyruszać czy będziecie kręcić się tutaj? - Zapytał Blanry Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quuezy Napisano Luty 3, 2015 Autor Share Napisano Luty 3, 2015 - Na razie mamy zamiar tutaj troszkę posiedzieć, ale gdzieś za tydzień, może mniej wyruszymy w dalszą podróż do Erebornu, są tam bardzo rozmaite trunki, co nas bardzo przekonują do tej wyprawy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coolgat3 Napisano Luty 3, 2015 Share Napisano Luty 3, 2015 -To ja pójdę pokręcić się po Rivendell, wrócę tu niedługo - Powiedział Blanry i wstał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quuezy Napisano Luty 3, 2015 Autor Share Napisano Luty 3, 2015 - Nie ma problemu, my będziemy prawdopodobnie tutaj cały dzień siedzieć, no chyba że się schlejemy, wtedy co najwyżej będziemy tutaj ale spali. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coolgat3 Napisano Luty 3, 2015 Share Napisano Luty 3, 2015 Blanry zaśmiał się i wstał, po czym wyszedł z karczmy i zaczął przechadzać się po Rivendell, idąc w stronę drugiej bramy, rozglądając się za ciekawymi zdarzeniami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quuezy Napisano Luty 3, 2015 Autor Share Napisano Luty 3, 2015 Spostrzegasz tłum ludzi, gdzieś koło 20, na środku wodną fontannę, dużą, metalową bramę, rynek i "straganik" jubilerski. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 3, 2015 Share Napisano Luty 3, 2015 (edytowany) ((Sorry ale grypa utrudnia, zaraz usunę)) Frey podeszła do straganu. - Chcę wycenić to. - położyła amulet na ladzie. Edytowano Luty 3, 2015 przez Mephisto Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coolgat3 Napisano Luty 3, 2015 Share Napisano Luty 3, 2015 Podchodzi do tłumu ludzi, ma nadzieję, że czegoś się dowie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quuezy Napisano Luty 3, 2015 Autor Share Napisano Luty 3, 2015 @Frey *Bierze amulet, i dokładnie go ogląda, przy tym mówiąc* - Hmm, niech pomyślę... brakuje tutaj malutkiego kawałka, wybrakowany jest, lecz jest z czystego złota.. myślę że dostaniesz za niego co najmniej 100 sztuk złota, może więcej. *Odkłada amulet* - Pomóc w czymś jeszcze? @Blanry Słyszysz jedynie okrzyki ludzi, którzy domagają się uwolnienia "niewinnego więźnia", którego bez podstawnie skazano na karę dożywocia/śmierci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 3, 2015 Share Napisano Luty 3, 2015 - A da się określić co to za brakująca część? - zapytała cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quuezy Napisano Luty 3, 2015 Autor Share Napisano Luty 3, 2015 - Jakiś uszczerbek, niezbyt duży ale widać tutaj pęknięcie, może ktoś go specjalnie ułamał, nie potrafię stwierdzić. *Bardzo dokładnie przygląda się obiektowi* - O! Mam coś, jest tutaj coś napisane, bardzo drobnym i malutkim druczkiem, prawie niezauważalne gołym okiem. Napisane to jest w języku elfickim, niestety nie potrafię tego odczytać, jeżeli znajdziesz kogoś kto biegle posługuje się tym językiem, wtedy mogłabyś spytać się, czy nie mógłby tego przetłumaczyć. Ja niestety w tej sprawie nie jestem w stanie Ci pomóc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 3, 2015 Share Napisano Luty 3, 2015 Frey wysłuchała słów sprzedawcy. - Dziękuje za pomoc.- powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quuezy Napisano Luty 3, 2015 Autor Share Napisano Luty 3, 2015 - Nie ma sprawy, pomóc w czymś jeszcze? - odparł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 3, 2015 Share Napisano Luty 3, 2015 - Nie trzeba. Dziękuje. - wzięła wisiorek. - Do widzenia. - ukłoniła się i odeszła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 4, 2015 Share Napisano Luty 4, 2015 Thrain siedział za ladą i rozglądał się za jakąś grupą ludzi aby z nimi wyruszyć na jakąś przygodę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coolgat3 Napisano Luty 4, 2015 Share Napisano Luty 4, 2015 Blanry zaczął przeciskać się przez tłum, w stronę centrum uwagi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Battlebird Napisano Luty 4, 2015 Share Napisano Luty 4, 2015 - Przez stwierdzanie oczywistości nie będzie mniej boleć. - rzekła, wyciągając z worczka przywiązanego do paska lecznicze zioła. Obejrzała ranę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quuezy Napisano Luty 4, 2015 Autor Share Napisano Luty 4, 2015 @Thrain Dostrzegasz 3 zajęte stoliki przez grupę wędrownych ludzi, reszta nie jest warta uwagi. @Blanry Widzisz tam 2 strażników trzymającego więźnia i jednego celującego w niego z kuszy, wokół nich tłum ludzi którzy chcą go uratować. @Milka - Nie rozumiesz.. zabierz mnie do placówki szpitalnej, tam się mną zajmą, a mnie zostaw w spokoju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coolgat3 Napisano Luty 4, 2015 Share Napisano Luty 4, 2015 -EJ!- Krzyknął Blanry, próbując zwrócić na siebie uwagę egzekutorów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Battlebird Napisano Luty 4, 2015 Share Napisano Luty 4, 2015 - Ee... Nie. - hobbitka przykucnęła przy rannym. - Wybacz, ale w tej sytuacji ja rozdaje karty. Zabiorę cię do placówki, ale jeśli odpowiesz mi na kilka pytań. Inaczej leż tu sobie. To na pewno bardzo uczęszczana droga. - dodała z ironią w głosie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 4, 2015 Share Napisano Luty 4, 2015 Frey, zastanowiła się kogo mogła by poprosić o rozszyfrowanie napisu. Westchnęła i ruszyła poszukać miejsca gdzie mogłaby taką osobę znaleźć, bibliotekę albo coś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 4, 2015 Share Napisano Luty 4, 2015 Thrain podszedł do grupy.- Kim jesteście?- zapytał dosiadając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quuezy Napisano Luty 4, 2015 Autor Share Napisano Luty 4, 2015 (wybaczcie, bawiłem się w hazard.. ) @Blanry Nikt nie zareagował, dalej czekali na posłańca ogłaszającego oficjalny werdykt. @Milka - Czego chcesz? - odparł z łaską @Thrain - Witaj! Jesteśmy podróżnikami. Podróżujemy po Śródziemiu w poszukiwaniu przygód, czemu pytasz? - odparł jeden z nich. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 Bo może chciałbym do was dołączyć.- powiedział ściągając kaptur. Każdy od razu poznałby Strażnika Rohanu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts