Coolgat3 Napisano Luty 2, 2015 Share Napisano Luty 2, 2015 - Ta. Szczęścia - Powiedział Blanry zupełnie normalnym tone, zbytnio nie przejmował się krasnoludem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 2, 2015 Share Napisano Luty 2, 2015 Każdy krasnolud gadałby z nami z pięć minut za nim dałby nam spokój. On nawet nie gadał przez minutę.- stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Battlebird Napisano Luty 2, 2015 Share Napisano Luty 2, 2015 - Widocznie szuka od dawna. - Milka oparła łokieć na stole, prez co wyglądała trochę jak zmęczone i marudne dziecko. - Musiał słyszeć "nie wiem" już setki razy. Mnie bardziej zastanawia... kogo? Wtem w jej oczach pojawił się błysk, charakterystyczny dla kupców wyczuwających szansę na zarobek. - Ej, czy tam było napisane, że poszukiwany? Bo jeśli tak, to wiesz, co to oznacza... (poprzedzam poprawy; tak, wiem, że nie, ale teraz Milka nie ma tego świstku przed oczami) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 2, 2015 Share Napisano Luty 2, 2015 Sppdziewam się.- mruknął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Battlebird Napisano Luty 2, 2015 Share Napisano Luty 2, 2015 - Ej, no, życia trochę! - niemal krzyknęła mu do ucha. - Dzień się dopiero zaczął, a ty już zasypiasz? Wstawaj! - wyrwała mu kufel z ręki, - Pora na przygodę, chodź! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 2, 2015 Share Napisano Luty 2, 2015 ((Sorry że nie pisałem ale leżę w domu z gorączką 39 stopni Mogę mały skrót otrzymać? )) Frey siedziała przy stole pijąc jedno piwo od długiego czasu. Nie odzywała się więc nie zwracała na siebię uwagi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 2, 2015 Share Napisano Luty 2, 2015 Spokojnie.- mruknął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Battlebird Napisano Luty 2, 2015 Share Napisano Luty 2, 2015 ((Sorry że nie pisałem ale leżę w domu z gorączką 39 stopni Mogę mały skrót otrzymać? )) Frey siedziała przy stole pijąc jedno piwo od długiego czasu. Nie odzywała się więc nie zwracała na siebię uwagi. (Spokojnie, na początek zdążyłeś Siedzimy we czwórkę w karczmie, podszedł do nas krasnolud ze zdjęciem jakiegoś faceta, nikt z nas nie wiedział, kto to, to teraz chcemy zapytać. Życzę szybkiego powrotu do zdrowia.) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coolgat3 Napisano Luty 2, 2015 Share Napisano Luty 2, 2015 (Tyle że Freylith jest w Rivendell, a reszta jest w Bree) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Battlebird Napisano Luty 2, 2015 Share Napisano Luty 2, 2015 - Wiesz co? Zaczynam mieć wrażenie, że to ja jestem Stróżem Prawa, a ty marudnym podrostkiem. - to mówiąc, upiła łyk z jego kufla, po czym otarła twarz wierzchem dłoni. - No weź, przecież sam wiesz, że wszyscy tak słuchają hobbitów, że aż wogóle. Jak ty zapytasz, to może czegoś się dowiesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 2, 2015 Share Napisano Luty 2, 2015 Ale...- nie dokończył. Ruszył do krasnoluda.- Po co szukasz tego człowieka?- zapytał wskazując na papier. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quuezy Napisano Luty 3, 2015 Autor Share Napisano Luty 3, 2015 (Wybaczcie że tak nagle was opuściłem, ale mój usługodawca kochany GesaNet nagle chciał mi naprawić łącze , dzisiaj mam nadzieję że nie będzie takiej sytuacji ale nie obiecuje) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quuezy Napisano Luty 3, 2015 Autor Share Napisano Luty 3, 2015 Krasnolud odwrócił się w stronę Thraina, spojrzał na niego lekceważąco po czym odpowiedział. - A co? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 3, 2015 Share Napisano Luty 3, 2015 Thrain zmierzył go wzrokiem.- Bo może pomożemy w złapaniu drania.-powiedział z pogardą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quuezy Napisano Luty 3, 2015 Autor Share Napisano Luty 3, 2015 - A kto powiedział że chciałbym go dopaść? Pytam się, czy go widzieliście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 3, 2015 Share Napisano Luty 3, 2015 Skoro go szukasz to raczej chcesz go znaleźć. - powiedział.- Więc jak z tym jest?- zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quuezy Napisano Luty 3, 2015 Autor Share Napisano Luty 3, 2015 - To mój zaginiony bratanek, obiecałem swojemu bratu że go przyjmę pod swój dach, jednak pewnego dnia, powiedział że wychodzi "coś upolować" i tyle po nim, szukam go już od 3 miesięcy i nic. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 3, 2015 Share Napisano Luty 3, 2015 Oj to mi przykro. Nie mogłeś spokojnie wytłumaczyć? Od razu z mieczem do nas. - mruknął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quuezy Napisano Luty 3, 2015 Autor Share Napisano Luty 3, 2015 - Też byś się zdenerwował jak po 3 miesiącach żadnego skutku, nic nie ma po nim, nie wiem co się stało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coolgat3 Napisano Luty 3, 2015 Share Napisano Luty 3, 2015 Blanry odwrócił się na stołku, teraz siedział tyłem do blatu i opierał się o niego. -Koczujesz czy kręcisz się wokół Bree? - Zwrócił się do krasnoluda Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quuezy Napisano Luty 3, 2015 Autor Share Napisano Luty 3, 2015 - Jestem tutaj tylko przelotnie, jutro ruszam w dalszą podróż, w stronę Rohan. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 3, 2015 Share Napisano Luty 3, 2015 ((To, gdzie jest moja postać? Bo nie wiem czy jest tu z nimi czy gdzieś indziej :/ )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quuezy Napisano Luty 3, 2015 Autor Share Napisano Luty 3, 2015 (Aktualnie jest w Rivendell, i szwęda się po rynku, możesz zrobić dosłownie co chcesz i nie jesteś od nikogo uzależniony, możesz także prowadzić osobny wątek w fabule i grać bez nich, dałem Ci takie położenie bo tak wypadło na D6) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coolgat3 Napisano Luty 3, 2015 Share Napisano Luty 3, 2015 -Pokaż mi ten obrazek - poprosił Blanry Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 3, 2015 Share Napisano Luty 3, 2015 W stronę Rohanu? Jestem tam Strażnikiem. Doskonale się składa.- stwierdził Thrain Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts