Dean Ambrows Napisano Luty 14, 2015 Share Napisano Luty 14, 2015 Varg do domu.- powiedziała Serana. Demon pobiegł do domu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 14, 2015 Share Napisano Luty 14, 2015 Irika posmutniała. Spojrzała na Exerę z nadzieją. - Biegnij za nim - powiedziała z uśmiechem. Demonica zaczęła biec za Vargiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 14, 2015 Share Napisano Luty 14, 2015 Varg dobiegł do domu. Zmienił się w człowieka i zaczął otwierać drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 14, 2015 Share Napisano Luty 14, 2015 Irika przemieniła się w człowieka i stanęła za demonem. Odchrząknęła niepewnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 14, 2015 Share Napisano Luty 14, 2015 Słucham.- powiedział wchodząc do mieszkania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 14, 2015 Share Napisano Luty 14, 2015 - Jesteś zły? - spytała robiąc niepewny krok do przodu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 14, 2015 Share Napisano Luty 14, 2015 Nie. A czemu?- zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 14, 2015 Share Napisano Luty 14, 2015 - Bo się wcale nie odzywałeś od wczorajszego... - zarumieniła się. - Wybacz, poniosło mnie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 14, 2015 Share Napisano Luty 14, 2015 Varg zaczął się śmiać.- Powinniśmy to ze wczoraj powtórzyć.- powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 14, 2015 Autor Share Napisano Luty 14, 2015 ((Po pierwsze, macie sterować postaciami a nie swoimi demonami, już okej że są w formie psów ale nie macie nimi sterować tak często! To są postacie dodatkowe, sterujecie nimi jeśli dostajecie informacje, nie pomagają wam w walce. Tylko ja steruje swoim demona normalnie ale to jest wymagane do mojej postaci. Ghhh złe użytkowniki! )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 14, 2015 Share Napisano Luty 14, 2015 (edytowany) Demonica zdziwiona spojrzała na Varga. - Co? - spytała. Exera doszła razem z innymi do szkoły. - Ile minut do lekcji? - spytała Edytowano Luty 14, 2015 przez Shine Star Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 14, 2015 Autor Share Napisano Luty 14, 2015 (edytowany) - Dwadzieścia minut. - powiedział Eden. ((Tak w zasadzie, nikt się go nie zapytał o bandaż na ręku ani gadającą fretkę. To w sumie świetnie )) Edytowano Luty 14, 2015 przez Mephisto Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 14, 2015 Share Napisano Luty 14, 2015 ((Ehh...masz bo ciągle jęczysz )) Dziewczyna spojrzała na Eden'a. Wzrok skierowała na jego rękę. - Co ci się stało? - spytała zmartwiona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 14, 2015 Share Napisano Luty 14, 2015 To było miłe uczucie. Wtedy.- powiedział. Serana ziewněła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 14, 2015 Share Napisano Luty 14, 2015 - Emm.. - opuściła wzrok. - Nie chce mi się iść do szkoły... - Exera mruknęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 14, 2015 Autor Share Napisano Luty 14, 2015 ((Ale właśnie powiedziałem że to dobrze ._. )) - Em... poparzyłem się. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 14, 2015 Share Napisano Luty 14, 2015 - Tak mocno? - spytała zdziwiona. - Musiało boleć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 14, 2015 Share Napisano Luty 14, 2015 A. Jak nie chcesz to nie.- mruknął siadając w fotelu. Serana tylko spojżała na nią wymownie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 14, 2015 Share Napisano Luty 14, 2015 - Ja... ja.. - zaczęła się jąkać. - Idziemy do środka? - spytała wskazując na budynek szkoły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 14, 2015 Autor Share Napisano Luty 14, 2015 - Wylała mi się gorąca woda. - stwierdził wzruszając ramionami. - I tak wchodzimy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Luty 14, 2015 Share Napisano Luty 14, 2015 -Zamknij sie. Male jest piekne a duze jest do wieszania firanek-powiedziala Azusa -A po co ci wogole to ustrojstwo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 14, 2015 Share Napisano Luty 14, 2015 - Nie kłóćcie się... - mruknęła i weszła do środka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 14, 2015 Share Napisano Luty 14, 2015 Varg tylko przymknął oczy. No raczej.- powiedziała łapiąc ją za rękę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 14, 2015 Share Napisano Luty 14, 2015 Demonica stała w pokoju nie wiedząc, co ma zrobić. Exera usiadła na ławce na korytarzu czekając na resztę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 14, 2015 Share Napisano Luty 14, 2015 ((Eee Accelerator i Azusa są zupełnie gdzie indziej x"D)) - Jesteś tak niska że mogłabyś spokojnie posłużyć jako stolik do kawy. - zaśmiał się. - Po to żeby móc normalnie funkcjonować. Bez tego nie miałbym mocy, ani nie mógł bym się nawet ruszać ani mówić. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts