Mały Hehesz Napisano Luty 14, 2015 Share Napisano Luty 14, 2015 Azusę wyraźnie zraniła uwaga o stoliku do kawy ale nic nie odpowiedziała. Nie przejela sie tez tym co dalej mowil chlopak. Miala juz dosc tej rozmowy. Chciala jeszcze zadac jedno pytanie. -Nic ci sie nie stalo wczoraj? Podczas tej walki?-zapytala troche nieśmiało Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 14, 2015 Share Napisano Luty 14, 2015 - Nie, nic wielkiego tak właściwie. - powiedział spokojnie. - A po co pytasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Luty 14, 2015 Share Napisano Luty 14, 2015 -A, tak jakoś-mruknela -Twojej siostrze tez nic nie jest?-zapytala Azusa nadal troche nieśmiało Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 14, 2015 Share Napisano Luty 14, 2015 - Nie, wszystko z nią w porządku. - powiedział. - I ona nie jest moją siostrą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Luty 14, 2015 Share Napisano Luty 14, 2015 -Nie jest? Przepraszam, byłam pewna że tak... To kim jest dla Ciebie?-dopytywała się Azusa. Zaczynał ją ciekawić Accelerator. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 14, 2015 Share Napisano Luty 14, 2015 - Można powiedzieć że jest mi dość bliska... Po prostu była inna od tych wszystkich otaczających mnie kiedyś ludzi. Raz ją uratowałem i postanowiłem że będę ją chronił i tak już zostało. Zamieszkała ze mną. - mruknął. - W sumie to tyle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Luty 14, 2015 Share Napisano Luty 14, 2015 Azusa nagle zmieniła sposób w jaki spostrzegała Acceleratora. Podniosła wzrok i spojrzała się mu w oczy, ale nie wiedziała co powiedzieć. -Wejdziemy już do szkoły?-zmieniła temat. -No chyba że nie chcesz się pokazywać z stolikiem do kawy-odparła ironicznie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 14, 2015 Share Napisano Luty 14, 2015 - Możemy wejść. - powiedział wchodząc razem z Azusą do szkoły. - Zresztą, widywałem gorsze dziwadła od ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Luty 14, 2015 Share Napisano Luty 14, 2015 -Wlasciwie to dlugo juz nosisz to... to cos?-zapytala zaciekawiona Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 14, 2015 Share Napisano Luty 14, 2015 - Kilka miesięcy. - odparł krótko. - I pewnie będę to nosić już do końca życia. - powiedział naciskając coś na urządzeniu które miał na szyi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Luty 14, 2015 Share Napisano Luty 14, 2015 Azusa chciala jeszcze spytać o kilka rzeczy, ale zdala sobie sprawę, ze zadaje za dużo pytań co chyba się chłopakowi nie podoba więc postanowiła ze juz nie bedzie sie odzywac. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 14, 2015 Share Napisano Luty 14, 2015 Accelerator spojrzał katem oka na Azusę, ale nic nie powiedział. Oparł się o ścianę i czekał na dzwonek rozpoczynający lekcje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 14, 2015 Autor Share Napisano Luty 14, 2015 Po chwili rozległ się dzwonek na lekcje. Lekcja przeminęła normalnie aż wreszcie nadeszła przerwa. Ogólnie było normalnie aż do przerwy obiadowej, bo wtedy w podziemiach dało się słyszeć dziwaczny hałas. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 15, 2015 Share Napisano Luty 15, 2015 Co do...?- Serana wyciągnęła telefon.- Varg. Do szkoł!- zawołała gdy się połączyła z demonem. Coś się dzieje w szkole.- powiedział wstając. Złapał demonicě za rękę i eybiegł z mieszkania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 15, 2015 Share Napisano Luty 15, 2015 Exera znalazła Seranę na korytarzu. Podeszła do niej szybkim krokiem. - Gdzie demony? - spytała rozglądając się. Irika zaczęła biec obok Varga. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 15, 2015 Share Napisano Luty 15, 2015 Pod nami. Ale to nie ma sensu.- mruknęła zamyślona. Varg wbiegł do szkoły.- Co jest?- zapytał podchodząc do Serany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 15, 2015 Share Napisano Luty 15, 2015 Irika stanęła obok Exery. - Serana? Halo? - mruknęła dziewczyna machając jej dłonią przed twarzą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 15, 2015 Share Napisano Luty 15, 2015 Są pod nami.- powtórzyła zamyślona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 15, 2015 Share Napisano Luty 15, 2015 Accelerator podniósł się z miejsca i poszedł tam skąd dochodziły hałasy. - Ech... Same problemy... - mruknął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Luty 15, 2015 Share Napisano Luty 15, 2015 Azusa usłyszała dziwne dźwięki dochodzące z... podłogi? Coś musi być pod ziemią-pomyślała i postanowiła to sprawdzić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 15, 2015 Autor Share Napisano Luty 15, 2015 ((PO CHOLERE WY WZYWACIE DEMONY SKORO TO WY MACIE WALCZYĆ?!)) Eden poszedł do podziemi szkoły, zaczął się rozglądać za czymś dziwnym. Hałas był wyraźniejszy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 15, 2015 Share Napisano Luty 15, 2015 ((Ehh...)) Exera spojrzała na demonicę. - Idź - powiedziała stanowczo. Irika z uśmiechem zniknęła, nie zrobiło to na niej wrażenia. - Wiecie jak wejść do podziemi? - pytanie skierowała do nowych znajomych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 15, 2015 Share Napisano Luty 15, 2015 ( To czego prędzej nie mówisz?) Varg wrócił do mieszkania i usiadł na kanapie. Serana rozejrzała się.- Tam jest wejście.- powiedziała wskazując na drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 15, 2015 Share Napisano Luty 15, 2015 (( Czyli tylko ja tu myślę )) Accelerator zszedł do podziemi i zaczął szukać źródła hałasu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 15, 2015 Share Napisano Luty 15, 2015 ((Rezygnuję. Nie chcę już nigdy więcej kogoś skrzywdzić czy obrazić. Odpowiednie osoby wiedzą, co mi chodzi. Po prostu widocznie się do tego kompletnie nie nadaję. Mojej postaci w tej sesji nigdy nie było.)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts