Mephisto The Undying Napisano Luty 23, 2015 Autor Share Napisano Luty 23, 2015 - Ta, no i możesz zadzwonić i powiedzieć że źle się czujesz czy coś, ale czy twoi rodzice się nie będą martwić? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 23, 2015 Share Napisano Luty 23, 2015 (edytowany) - Moi rodzice pojechali do rodziny do Anglii na dwa tygodnie. Zostawili mi i pieniądze i inne rzeczy. Umiem się sobą zająć - powiedziała z lekkim uśmiechem. - Dzwonią co drugi dzień - dodała kończąc kanapkę. Edytowano Luty 23, 2015 przez Shine Star Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 23, 2015 Autor Share Napisano Luty 23, 2015 - No to w porządku, a chcesz jeszcze u mnie zostać dziś czy wolisz już iść do siebie? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 23, 2015 Share Napisano Luty 23, 2015 - Sama nie wiem. Nie chcę się narzucać - powiedziała niepewnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 23, 2015 Autor Share Napisano Luty 23, 2015 - Nie narzucasz się. Miło czasem mieć gościa. - uśmiechnął się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 23, 2015 Share Napisano Luty 23, 2015 - Mogę zostać do obiadu. Potem idę do domu, w porządku? - spytała z lekkim uśmiechem. - Muszę się umyć przebrać.. wiesz o co chodzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 23, 2015 Autor Share Napisano Luty 23, 2015 - W porządku. A chcesz jeszcze spać? - zapytał Eden. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 24, 2015 Share Napisano Luty 24, 2015 - Nie, już nie. - powiedziała spokojnie. - Ale jeśli ty chcesz jeszcze spać to w porządku - dodała szybko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 24, 2015 Autor Share Napisano Luty 24, 2015 - Jest... - spojrzał na zegarek. - 6:30. Jesteś pewna że nie chcesz spać? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 24, 2015 Share Napisano Luty 24, 2015 - W sumie to... mogę - uśmiechnęła się lekko. - Jest dość wcześnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 24, 2015 Autor Share Napisano Luty 24, 2015 -To, kładziemy się? - zapytał biorąc kanapkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 24, 2015 Share Napisano Luty 24, 2015 - Nie chcę iść do tej cholernej szkoły... - mruknął Accelerator pod nosem. Spojrzał na zegarek i wrócił do pokoju by się położyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 24, 2015 Share Napisano Luty 24, 2015 Serana wstała znudzona. - Nie idę do szkoły.- mruknęła. Ubrała się i wyszła do parku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 24, 2015 Share Napisano Luty 24, 2015 - Tak - powiedziała dość nieśmiało. Odsunęła talerz od siebie i położyła się nie zakrywając się kocem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 24, 2015 Autor Share Napisano Luty 24, 2015 Eden położył się obok. - Wstydzisz się? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 24, 2015 Share Napisano Luty 24, 2015 - Em... a co jeśli powiem, że tak? - spytała cicho patrząc na niego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 24, 2015 Autor Share Napisano Luty 24, 2015 - Nic, po prostu się pytam. - powiedział. - A w sumie, jak bardzo się wstydzisz? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 24, 2015 Share Napisano Luty 24, 2015 - W skali od 1-10? Emm... 8? - powiedziała opuszczając głowę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 24, 2015 Autor Share Napisano Luty 24, 2015 - A dlaczego się wstydzisz? - zapytał patrząc na nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Luty 24, 2015 Share Napisano Luty 24, 2015 Azusa obudziła się w swoim łóżku. Tyle że głowę miała tam gdzie zwykle kładła nogi, zaś nogi leżały na poduszce. Było jej zimno, bo kołdra w nocy widocznie spadła i teraz leżała na podłodze. Dziewczyna leniwie wstała i ubrała się do szkoły, jednak jeszcze nie wychodziła z domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 24, 2015 Share Napisano Luty 24, 2015 Dziewczyna wzruszyła ramionami nie podnosząc głowy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 24, 2015 Autor Share Napisano Luty 24, 2015 Eden przytulił dziewczynę. - A to cię zawstydza? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 24, 2015 Share Napisano Luty 24, 2015 Exera zarumieniła się. - Nie wiem.. - powiedziała cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 24, 2015 Autor Share Napisano Luty 24, 2015 - Wstydliwa jesteś. - powiedział patrząc na nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 24, 2015 Share Napisano Luty 24, 2015 - Nie zdarzało mi się to.. - powiedziała cicho. Głowę ciągle miała opuszczoną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts